Paragnost Eddie en Consulenten

Eens in de zoveel tijd je leven ontgiften blijf je door in balans

Eens in de zoveel tijd je leven ontgiften blijf je door in balansEens in de zoveel tijd je leven ontgiften blijf je door in balans. We denken bij ontgiften, dat we iets hebben gegeten of gedronken dat niet goed voor ons is en we snel uit ons lichaam moeten laten halen of weg moeten spoelen. Maar ontgiften is nog zoveel meer dan dit.

Het is ook, de balans bij jezelf opmaken voor wat betreft de dingen die je doet, hetzij uit een gewoonte en je niet (meer) dienen. Het is daarnaast ook, eens kijken welke contacten er in je leven zijn en negativiteit geven.

Het is voor jezelf de balans opmaken of je nog groeit in het leven, of ingekakt bent. Het is ook of je wellicht nog wel het juiste doet, waar je energie uithaalt, plezier van krijgt. Het is dus veel meer dan wij er direct bij invullen.

Op spiritueel niveau is ontgiften, er voor zorgen dat je eigen leven, blijft lopen als een zonnetje. Dit zonnetje kan op twee manieren worden gestoord. Het zij door jezelf, dat je blijft hangen in situaties die niet goed voor je zijn en waar je niets mee doet. Of situaties die op je pad komen en je eigenlijk niet bevallen, zo ook mensen die je pad kruizen. Maar het er laat zijn.

Ook dit is gif voor een mens. Want wat heb je aan mensen in je leven, die je niet gelijkwaardig behandelen? Niet zoveel. Waarom accepteer je het dan, geeft een medium van Eddie.EU aan. Ja, eigenlijk nog nooit echt bij stilgestaan.

Waarmee je eigenlijk zegt, ik leef mijn leven te onbewust en laat te veel toe en ga niet aan de slag om zelf de verandering te zijn. Je laat te veel dingen op zijn beloop. Je merkt dit op een gegeven moment vanzelf.

Vaak zit je dan al wel in een mineurstemming, of in boosheid. Dan ben je eigenlijk al te laat, dan is het zeker tijd om te ontgiften, geeft een paragnost van Eddie.EU aan. Dit kan bijvoorbeeld ook je werksituatie zijn. Je gaat er heen, je doet je ding en als de dag voorbij is, val je vermoeid op de bank. Maar je denkt er nog geen seconde aan, dat je jezelf aan het vergiftigen bent.

Of je gaat er zelf anders instaan, of je gaat eens voor jezelf de balans opmaken, of dit nog wel de plek voor je is, waar je blij en gelukkig van wordt. We zijn vaak te laat met bijsturen, dan is er al zoveel gif, je kunt het ook rommel noemen in ons opgestapeld, dat we meer tijd nodig hebben om te herstellen.

Het heeft met wilskracht te maken en met discipline, zegt een spiritueel consulent van Eddie.EU. Die wilskracht en discipline die ga je pas toepassen, nadat je veel in je leven hebt meegemaakt, waar je toch echt niet gelukkig van werd.

Je maakt dan een ommezwaai in wat wel en niet belangrijk in je leven is. Zo ga je discipline krijgen. Je wilt namelijk nooit meer in diepe putten van ellende zakken. Het zijn de spirituele lessen op ons pad, waar we door vallen en opstaan steeds wijzer worden.

Wijzer in bewust zijn, in bewust leven en nooit meer te veel van onszelf weggeven. Je gaat dan als vanzelf het ontgiften regelmatig toepassen. Het wordt een dagelijkse gewoonte, je merkt direct als iets je niet bevalt.

Je hebt leren voelen wat goed is voor jezelf. Dat gevoel was je kwijt, nu heb je het door  bewust te gaan ontgiften het weer terug gevonden.