Paragnost Eddie en Consulenten

Duw jij mensen van je af …..

Duw jij mensen van je af zonder het in de gaten te hebben?Duw jij mensen van je af zonder het in de gaten te hebben? We krijgen als mediums en paragnosten van Paragnost Eddie cliënten aan de telefoon die zich afvragen, hoe komt het toch dat niemand bij mij blijft. Zowel partner niets, als vrienden, vriendinnen.

Er zijn er zelfs die geen contact meer hebben met hun kinderen. In en intriest uiteraard, gun je niemand. Toch is het de harde waarheid en is het op de een of andere manier toch fijn dat een cliënt hierover aan de bel trekt.

Als dit een patroon is geworden, en je zelf niet weet waar het door komt. Komt het ook vaak niet in je op, dat je er zelf een aandeel in kunt hebben. Een gesprek met een spiritueel consulent kan dan duiding geven.

Dit doen we uiteraard met grote zorgvuldigheid. Want er is al veel pijn en verdriet en als je dan plompverloren gaat aangeven, dat de persoon het zelf veroorzaakt, maak je het leed alleen maar groter.

Spiritueel consulenten van paragnost Eddie, zijn gespecialiseerd in boodschappen zodanig te brengen, dat ze op een tactvolle manier de cliënt meenemen en die voor zichzelf op een gegeven moment begrijpt. Wacht even, ik zie het. Met mijn eigen goedbedoelde gedrag duw ik mensen van mij af.

Hoe kun je dat voor jezelf herkennen, als het jou ook overkomt? We zetten een aantal inzichten voor je op een rijtje. Laten we met de eerste direct maar met de deur in huis vallen.

Egoïsme. Waar kun je dat aan herkennen bij jezelf?

Als je met iemand in gesprek bent, luister je niet naar wat de ander zegt, je wilt zelf altijd het woord. Wat de ander je vertelt, heeft meegemaakt, heb je zelf ook allemaal meegemaakt. En vaak in een ergere gradatie. Hiermee duw je mensen van je af.

Waar je ook mensen mee van je afduwt, is verwaandheid. Constant over jezelf praten, alsof je het geweldigste mens van de wereld bent, mensen voelen dat je dan niet authentiek en oprecht bent. Je energie voelt niet zuiver aan, door de manier waarop je over jezelf praat. Als daar verwaandheid bij komt kijken, duw je mensen van je af.

Waar mensen ook door weglopen is, neerkijken op andere mensen. Je weet het beter, je keurt hun manier af. Dat hoef je niet eens met zoveel woorden te zeggen, je straalt het uit. Als je altijd denkt het beter te weten dan een ander, kijk je neer op anderen. Die vertrekken uit je leven, want ze voelen zich door jou niet gezien en gehoord en als gelijkwaardig persoon behandeld.

Waardoor je ook mensen tegen je in het harnas jaagt is het willen nastreven van perfectie. Je laat anderen dat zien en voelen. Je bent al perfect hoe of je bent. Als je dat uitstraalt, ben je mens. Die van zichzelf weet,. Ik mag ook iets verkeerd of fout doen. Als je van jezelf dat niet accepteert, ben je geen mens. Dan gaan mensen je uit de weg.

Klagen en slachtoffer spelen, zijn ook 2 zaken waarmee je mensen niet blij maakt. Als je altijd klaagt over wat er is, wat er niet is, wat niet goed is, of anders moet. Het slachtoffer bent van anderen, nooit eens in eigen spiegel kijkt. Berg je dan maar, er blijft iemand in je leven.

Misschien herken je je er in en durf je nu in alle eerlijkheid te zien. Ik ben het zelf die er voor zorgt dat ik mensen van mij afduw. Ik ga eens een keer bellen met een spiritueel consulent van Paragnost Eddie, om inzichten te krijgen hoe ik er wel voor kan zorgen dat mensen in mijn leven blijven.