Paragnost Eddie en Consulenten

Deel 3, van de April codes. : – )

Deel 3, van de April codes. : - )We steken meteen lekker van wal, maar toch herhaal ik nog even de rekensom methode.
Mocht je dag en maand van de geboortedatum, bij elkaar op de 1 uitkomen zoals; 30-juli, 24-april, 1-september en zo verder,
Dan is jouw persoonlijk jaargetal een 3.

En het jaar 2018 staat dan voor jouw in het teken van: voelen, creativiteit, sfeer, verliefdheid, romantiek, je dierlijke instincten niet verloochenen omdat dit jaar bij uitstek de periode is, dat andere mensen naar je gevoel gaan luisteren. Tolereer geen harde praters, die jou van gedachte en gevoel willen veranderen. Het contact met mensen om je heen word d.m.v. jouw gevoelsorganen getoetst, om het fijne en het grove te onderscheiden.
Je krijgt zowel leuke als minder leuke ervaringen waar beleving en gevoelsmatige lessen centraal staan.

Enfin, wat kan april je geven als het gaat om die gevoelsmatige duidelijkheid wat je bevestiging of juist de rust geeft.
Je persoonlijk jaar is de 3 zoals hierboven beschreven.
Daar reken je de 4 (april) bij op, en dat maakt 7 (3+4=7).

De 7 staat voor de berusting, voor wijsheid, filosoferende kwaliteiten, maar vooral geen concessies doen, omdat je door de buitenwereld opgejaagd kan worden.
Je kan met jezelf afspreken dat je je hart op de agenda legt, i.p.v. de agenda op je hart.
Zoals een bevriende numeroloog ooit tegen mij zij: 10uur slapen 10 uur rusten en 4 uur ligt aangepast werk uitvoeren.

Mocht er een verhuizing zijn, maak dan alleen de soep en broodjes klaar, (daar kan je je culinaire creativiteit misschien ook in kwijt mocht je graag koken) of neem alleen de kussens mee, als je voor een ander maar niet teveel werk aanneemt, want het zou je kunnen uitputten omdat je die gevoelsmatige grens over kan gaan, en iemand anders jouw werk in handen heeft gegeven. Je mag dus nee! Zeggen uit liefde voor jezelf!!

Zoals ik in het begin al aangaf staat dit jaar voor creativiteit en in april zou je kunnen werken om bijvoorbeeld een cursus te gaan volgen wat je creatieve ideeën versterkt.
Maar omdat het thema deze maand de 7 is, hoeft het niet heel letterlijk een pottenbak opleiding te zijn of dat je jezelf ergens voor inschrijft wat een 2 jaren traject is
Het gaat er vooral om dat je de rust vind door te ondervinden, wat bij jou gevoelsmatig voor blokkades zorgt. En misschien dat een nieuw bed, of de muur van de slaapkamer schilderen genoeg is.

Een combinatie van denken en voelen, kan jou bij die opheldering brengen, zodat de geestelijke ademnood wegvalt, wat je vorige maand is overkomen.
Maar zal voor die bevestiging zorgen, als je ziet dat er iets op social media is gepost door die persoon waar je in maart een akkefietje mee had.
Maar daarover gesproken, probeer zo weinig mogelijk chaos van instagram, facebook. Twitter of wat dan ook binnen te laten komen.
Al dat gif kan je behoorlijk uitputten.
Want het is voornamelijk in deze periode te doen om de ingeving.
Jou diepste kern, wat aan je vraagt. Wanneer was je voor het laatst blij?
Dat vind je niet in apengeluiden wat zogenaamd vrienden op internet zetten.

Het kan dus zo zijn, dat een boek je interesse wekt, over de kabbala, geschiedenis, tarot of een wezenlijk inzichtelijk zelfhulpboek om door de zure appel heen te bijten als het gaat over een oude relatie, waar je elke keer weer aan denkt.

Als je in de positie zit om eventjes helemaal niks te doen, ga dan even de devotie opzoeken, in een klooster, een stilte retraite, een overnachting in een wellness resort, misschien wel een last minute om nog dat yoga seminar te boeken wat op Ibiza georganiseerd word.

Vanuit daar staat er in mei een prachtige herstructurering voor je eigen leven klaar, met misschien hier en daar een meevaller of zelfs een kans om meer geld te genereren.
Als maar eerst dat fundament word gelegd wat goed is voor de broodnodige rust en acceptatie.

Tot de volgende blog.
Warme groeten,
Tony
Hermanosinc.nl
Numerologisch.nl