Paragnost Eddie en Consulenten

De vuurvrouw

De vuurvrouwDe vuurvrouw.  Voor je dit blog leest, neem even waar wat je ziet. Wat voel je bij het waarnemen? Wat voel je bij het zien van de kleuren? Kijk even naar de details. Voel je verbinding met wat je waarneemt en wat je voelt in jezelf. Is er herkenning? Hoe zou jij deze kaart omschreven vanuit wat je waarneemt en wat jij hierbij voelt.

De kaart staat voor De Vuurvrouw die zich zo rijk voelt, helemaal op en top koningin, dat ze het zich kan veroorloven rijkelijk te geven. Ze maakt niet eens de inventaris op en denkt er niet over om iets voor later te sparen. Ze deelt overvloedig haar schatten en nodigt hierbij iedereen uit om te genieten van haar rijkdom. Zie eens hoe ze omringd wordt door het licht.

De boodschap hierbij is dat je door te overvloedig te delen met anderen je zelf een voller gevoel kunt ervaren. Je deelt je liefde, je vreugde en plezier vanuit je hart.

Je kunt bij jezelf ervaren dat je van je sensualiteit kunt genieten zodat je creatieve inspirerende energie stroomt, zonder gehecht te zijn aan de manier waarop dit gebeurt. Het mag er allemaal zijn en stromen. Je kunt je voorstellen dat je het leven geeft aan een kind, het is magisch, het is een wonder en je geeft ruimte aan verwondering.
Je kunt je voorstellen dat je geboorte geeft aan een project dat onder welke vorm tot expressie komt, je laat je project vanuit verwondering en magie ontstaan, je laat het uitrijpen en pas als je project klaar is, kom je ermee naar buiten en deel je in overvloed in magie, in verwondering.

Alles om je heen valt op zijn plek en je geniet volhartig van de vruchten die je oogst.
Als je opstijgt naar het centrum van je hart, wordt je leven een leven van delen, het delen van en in liefde.