Paragnost Eddie en Consulenten

De magie van wicca’s

De magie van wicca'sLange tijd verguisd, op de brandstapel terechtgekomen. Ze werden vergeleken met de complotdenkers van nu. Ze hielden er vreemde en rare ideeën op na, die niet verkondigd mochten worden. De magie van wicca’s.

Nogal wiedes dat ze werden verguisd, de mensheid mag niet wijzer gemaakt worden, dan ze zijn. Ze kunnen daardoor misschien in opstand gaan komen. Graag houden we iedereen in het gareel en heksen zijn stoorzenders daarin. Die ruien de boel op, die verkondigen boodschappen, als houd van jezelf, wees het licht in je eigen leven. Het werd lange tijd afgedaan als grote onzin.

Maar een echte heks laat zich niet verslaan, die staat altijd weer op. Die heeft een heilig geloof in haar eigen boodschap en weet dat ooit, de mensheid zover gaat komen, als zij allang weet. In verbinding met zichzelf, waarbij eigenliefde de boventoon voert. Een heilig geloof in het goede en verbonden zijn met de aarde en alle respect heeft voor wat leeft, groeit en bloeit.

Kijk om je heen. Hoe achteloos wordt omgegaan met onze planeet. Een wicca gruwelt daarvan. Dat is zichtbaar, maar er is nog veel meer rommel waarvan de mens zich moet gaan bevrijden. Het stigma klaar te staan voor anderen bijvoorbeeld. Waarmee ze niet zegt, stop met iets over hebben voor anderen. Nee, er is een andere manier om iets voor elkaar te doen.

De huidige manier, zoals we het nu doen, werkt ruzie, verwijdering, oorlog in de hand. Nu doen we het, omdat het ons is opgedragen. Terwijl we er soms helemaal geen tijd, zin of energie voor hebben. Maar omdat het zo hoort, zeggen we ja. Je doet dan iets tegen je eigen natuur in. Waardoor de magie van het leven verdwijnt. En chagrijnigheid er voor in de plaats verschijnt. Met gevolg, vast komen te zitten met je eigen emoties. Woede uitbarstingen, kleineren, ontzien. Allemaal het gevolg dat we leren op een verkeerde manier te geven.

Dit is een van de vele voorbeelden die wicca’s je kunnen meegeven, als je met ze belt of chat. Waarom zou ik dat doen, denk je dan? Verloopt jouw leven magisch? Heb je een fijn leven, waarin je elke dag weer blij mee bent? Heb je een fijne baan, een leuke partner waarmee je samen je echt verbonden voelt?

Of is jouw leven een aaneenschakeling van teleurstelling, pijn en verdriet. Maar weet je niet beter en denk je, de magie van het leven bestaat niet. Kan je vertellen, het bestaat wel. En om die reden is een gesprek met een spiritueel consulent eens in de zoveel tijd, helemaal niet zo gek.

Ze vertellen je, waar je zelf de mist ingaat, want de magie van het leven, komt niet als een cadeautje van anderen. We zullen het aan onszelf moeten geven. En vanuit die basis moeten gaan leven. Als je dat principe begrijpt, dan kun je leven vanuit de magie van het leven.

De consulenten zijn bedreven in het jou uit te leggen, zodat je het begrijpt. Want zeg nou zelf, magie, wat is dat. Ja, je voelt het soms wel even, maar waardoor dat komt, hoe het ontstaat, je hebt nog geen idee.

Het magische van het leven zit nog diep verscholen voor velen. Voor een kleine groep niet en die heeft zich nu verenigd op medium Eddie. Ze bundelen de krachten, omdat het tijd wordt mee mensen te gaan informeren. Ze voelen dat jullie er klaar voor zijn. Open voor staan. De huidige manier van leven beu zijn. Je wilt vrij zijn, alles kunnen doen en laten zoals jij het wilt. Kies voor dat vleugje magie in je leven, we fluisteren je graag onze geheimen in.