Paragnost Eddie en Consulenten

De leeuwin in jou

De leeuwin in jou.De leeuwin in jou. In iedere vrouw schuilt een leeuwin. Er zijn verhalen bekend dat een vrouw ongekende krachten kan hebben als haar dierbaren in gevaar zijn.
En deze krachten zitten diep verscholen in onszelf.
Elke vrouw heeft die oer gevoelens net zoals mannen die hebben.
Veel vrouwen doen zich voor alsof ze hulpbehoevend zijn en laten de kracht over aan mannen.
Dat is wel zo makkelijke en op die manier kan de man ook echt mannelijkheid laten zien en zijn vrouwtje beschermen.

Laten we zeggen dat dit een ingesleten patroon is van vrouwen en dat de maatschappij daar uiteraard lustig op heeft ingespeeld en dat dit nog steeds gaande is want dat brengt geld op. Nog steeds worden vrouwen afgeschilderd als dom blond en strak gepolijste wezens die eigenlijk weinig meer doen dan shoppen, mooi zijn voor hun partner en weinig tot geen interesse hebben in andere dingen.
Gelukkig weten we dat het ook anders kan zijn, en dat er sterke vrouwen zijn die zeker een vinger in de melk te brokkelen hebben en de drijvende krachten zijn in vele ondernemingen .
Al in vorige eeuwen zo is bekend stonden vrouwen achter hun mannen en waren het eigenlijk de vrouwen die heel listig op de man speelden en op die manier of voorkwamen dat er oorlog kwam of juist andersom.
Vele vrouwen hebben in de tijd zeer belangrijke rollen gespeeld en nog steeds staan er ook vrouwen aan de top van grote multinationals.
Het is dus zeker niet zo dat vrouwen zich onderdanig moeten opstellen en zich moeten laten gebruiken in zaken waar anderen alleen maar geld willen verdienen.

Er is niets mis met een verzorgde vrouw of man dat is al door de eeuwen heen gezien.
De vrouwen hadden op een mooie natuurlijke manier zichzelf opgemaakt met uiteraard middelen uit de natuur want chemische toevoegingen waren er niet.
Wat er nu gaande is dat vrouwen ernstig worden verminkt om aan een zogenaamd schoonheidsideaal te voldoen.
Triest dat een mens zichzelf zo ver laat gaan om bij een groep mensen te willen horen die zogezegd de toon aangeven in de maatschappij.

Waar is de kracht van die vrouwen vraag je jezelf af.
In elke vrouw is zoveel potentie aanwezig, dat het mannen bijvoorbeeld kan beangstigen.
Zij voelen die mentale krachten en willen die onderdrukken met hun fysieke kracht en daardoor zijn er ook zovele mannen die vrouwen op een zeer onaangename manier onderdrukken.
Dit is absoluut niet nodig als mannen en vrouwen zich zouden verbinden vanuit de ware verbinding met elkaar.
Mensen laten zichzelf zo manipuleren door de maatschappij dat het lijkt alsof niemand meer zichzelf mag zijn.
We hoeven niet allemaal een eenheidsworst te zijn toch?
Wat is er mis met puur natuur?
En de vrouw in al haar puurheid straalt immers meer kracht uit dan wat verkrijgbaar is door al die potjes valsheid, opgespoten lippen, en nepborsten.
Eenmaal begonnen moet je ermee doorgaan, want ja?
Ik vraag mij wel eens af of mensen echt weten waar hun ware kracht schuilt. Uiterlijk is maar de buitenkant en de jongens spelen heel handig in op onzekerheid.
Dus ja wat kan je doen als je zo vastzit in die illusie?

Krachtige stoere vrouwen kunnen supervrouwelijk zijn zonder dat ze zich laten gebruiken als model voor een of ander merk.
Ik wil met dit artikel benadrukken dat in elke vrouw een leeuwin schuilt een krachtige vrouw die heel wat kan verzetten in haar eentje en die zich niet hoeft te laten neerzetten als een zwak hulpbehoeftig vrouwtje.
De illusie doorbreken is uiteraard lastig maar de wetenschap dat we inderdaad heel wat mans zijn zonder kunstmatige dingen zou toch al enige inzichten mogen brengen?
Wat nu een ideaal is kan over 10 jaar wel eens helemaal uit zijn zoals dit zo vaak gebeurt. En wat moet je dan? De kracht zit in je, en je schoonheid ook en als mensen je niet willen zien voor wie je werkelijk bent dan is dat een zwakte van die persoon.

Laat je kracht niet afnemen, en straal je prachtige wezen van binnen uit naar buiten de wereld in.
Dit is door niemand te evenaren omdat jij je unieke zelf bent en er is er maar één zoals jij.
Als je dat bewustzijn kan vergaren en je onzekerheid kan loslaten dan is dit zeker voor jou een nieuw begin en laat je zien dat de leeuwin in jou een trotse krachtige vrouw laat zien.

Hou het goed voor jezelf.

Hartegroet,
Lis