Paragnost Eddie en Consulenten

De krachtige werking van de appelremedie

De krachtige werking van de appelremedieDe appel is na de eikel de oudste fruitsoort die door de mens wordt geteeld.
Over de appel zijn er veel mythen die op numerologische feiten zijn gebaseerd. Appelbloesem heeft witte of roze bloesem, waarvan elke bloem vijf ronde blaadjes heeft. Een dwarsdoorsnede laat ons pitjes in vijfpuntige sterren zien, omringd door 10 pitafdrukken.
Vijf is het getal van de planeet Venus. Venus staat voor schoonheid en liefde. Tien staat symbool voor volledigheid. Venus is heerser van het 2e huis (Stier) en het 7e huis (Weegschaal).
In de praktijk zie ik iemand die al jaren last had van wisselende klachten op fysiek en emotioneel vlak. Ondanks dat de klachten al flink verminderd waren, bleef ze zich zeer veel zorgen maken over haar gezondheid. We ontdekten via spiertesten dat emotionele trauma’s aan de basis lagen.
Via Emotioneel Evenwicht, een therapie dat ontwikkeld is door Dr Roy Martina, zijn we samen de diepere lagen gaan aanpakken. Als krachtige remedie omwille van haar wel zeer grote bezorgdheid om ziek te worden, heeft ze de bloesemremedie Appel of Crab Apple genomen voor een paar maanden, samen met Star of Bethlehem of Vogelmelk om het traumatische verleden te verwerken.
Langzaam is hierin verandering gekomen. Het zich overmatig zorgen maken over haar gezondheid is sterk verminderd. Ze is nu in staat om meer te genieten en over het verleden praten lukt haar gemakkelijker zonder verkramping en heftige emoties.
De therapeutische werking van appel of crab apple is dat deze bloesem inzicht geeft in het gezondheidsbelang op alle niveaus, fysiek, emotioneel en spiritueel. De angst voor ziektes vermindert. In een negatieve staat stelt iemand zich voor ziek te zijn, zonder het werkelijk te zijn en is in hoofdzaak voortdurend bezig met gezondheid en dit op elk vlak. We kunnen dit gedrag herkennen bij personen met smetvrees. Ook dit gaat veel dieper dan obsessief in beslag genomen worden door dwangmatige handelingen.
De uitdaging bestaat eruit om ongegronde angst over gezondheid los te laten en gezondheid als een natuurlijke staat te ervaren.
Bloesemtherapie werkt ook heel goed voor dieren.
Wil je hierrond graag meer informatie en onderzoeken wat jou kan verder helpen, dan ben je ook welkom met gezondheidsvragen. Let wel. Ik stel geen medische diagnose en doe geen uitspraken waarvoor ik niet bevoegd ben.
Het is goed om te weten dat we op gezondheidsvlak heel wat overtuigingen hebben meegekregen die ons belemmeren om te voelen wat goed voor ons voelt en wat niet. Ons lichaam is een intelligentie die perfect in eigen wijsheid reageert. Ook hier mogen we dieper over gaan invoelen.
Wat voor jou goed is, hoeft niet noodzakelijkerwijze goed te zijn voor mij.
Geniet van je leven in een levendig lichaam en dan blijft je body- mind en spirit op een leuke manier balans.