Paragnost Eddie en Consulenten

Dat je alles kwijtraakt

Dat je alles kwijtraaktWaarom komt een mens er een keer helemaal alleen voor te staan? Het overkomt velen. Dat je alles kwijtraakt en dat je voor je gevoel er helemaal allen voor staat. Da gevoel van moederziel alleen zijn is een verschrikking. Niet alleen dat het je kan overkomen. Maar ook als je er middenin staat. Juist diegenen die er bang voor zijn, dat het ze kan overkomen, zijn vaak diegenen die het overkomt.

Hoe kan dat? Dat heeft te maken met de angst die in hun huist. Angst verlamt en vermorzel. Niet alleen de persoon zelf, maar ook zijn omgeving. Die voelen altijd die spanning. Die willen van alles, maar de persoon is altijd voorzichtig. Bedeesd, mist spontaniteit, duidelijkheid. Ziet vaak altijd beren op de weg.

Zowel op relationeel vlak, vrienden maar ook werk, gaat het dan vanzelf een keer finaal mis. De angst waar deze personen bang voor zijn, wordt bewaarheid. Moederziel alleen. Niemand om op terug te vallen. Het begin is vreselijk. Vaak als een zombie zittend, het liefst niets willen doen.

Ook een gevoel van afwijzing naar zichzelf ervaren. En zichzelf maar ook anderen de schuld er van geven. Maar ja, er is niemand meer tegen wie ze dat kunnen zeggen. Zou het dan zo maar moeten zijn dat je er helemaal alleen voor bent komen te staan?

Vanuit spiritueel oogpunt zeker. Een mens is niet op de wereld om zijn ziel in angst te laten leven. Een mens is ook niet op de wereld om zich volledig afhankelijk te laten zijn van anderen. Volgzaam, geen eigen mening hebben. Altijd als een hondje achter iedereen aanlopen. En om die reden, zorg je er eigenlijk zelf voor, dat je op een gegeven moment alles kwijtraakt.

Niet helemaal. In jouw jeugd hebben ze je een heleboel niet meegegeven. De kennis ontbreekt en niet alleen dat. Ze hebben je liefde ontnomen. Daarvoor hoef je helemaal geen slechte jeugd, zoals we dat noemen, te hebben gehad.

Jij bent door wat je meekreeg, angstig geworden. En dat loopt je nu volledig voor de voeten. Angst moet worden omgezet in kracht. En dat is de reden dat je er nu volledig alleen voor staat. Nu moet je wel, zal een medium van Spiritueel den Haag je vertellen, als je die vanuit pure noodzaak raadpleegt. Er is immers niemand anders meer om mee te praten.

Je zocht eigenlijk contact met Medium Martina om een toekomstvoorspelling. Die kreeg je ook, maar je kreeg meer. Je kreeg inzichten mee waarom je nu staat waar je staat. Waarom het je is overkomen en hoe je leven er na, de periode van op jezelf teruggeworpen zijn er uit zal gaan zien.

Jij gaat onafhankelijk worden. Je gevoel volgen, nooit meer bang zijn. Je gaat blij worden, energierijk, vrolijk, enthousiast. En al die eigenschappen waarvan je denkt ze niet te hebben, aan jezelf gaan laten zien.

Je gaat trouw zijn aan jezelf. Je zult de wereld jezelf gaan laten zien. Een vrouw die nergens bang voor is, heeft medium Martine van Spiritueel den Haag je voorspelt. En je gelooft haar. Je vertrouwt haar. Niet, omdat ze dit aan je verteld heeft.

Nee, je voelde eindelijk je eens gehoord en gezien. Ze begreep je. Waarom je in die angst terecht bent gekomen. Wat een moeite je wel niet hebt gedaan en het nooit goed was. Dat je geen vertrouwen had in jezelf.

Nu komt dat allemaal, heeft medium Martine gezegd. En je voelt het al. Je hebt zelfs al een keer gedacht. Ik ben dankbaar dat dit mij is overkomen. Ik was anders nooit zo ver gekomen. Ik ga en ben mijn eigen kracht. En ieder mens hoort op zijn eigen kracht te leven. Mij was dat als kind niet gegeven. Daarom moest ik er alleen voor staan. Om op zoek te gaan naar mijn eigen kracht. www.spiritueel-denhaag.nl