Paragnost Eddie en Consulenten

Dagboodschap 10 augustus 2018

Dagboodschap 10 augustus 2018Dagboodschap 10 augustus 2018.  Ervaar hoe je geest licht en liefde uitstraalt naar de wereld, als je de ware zin en zinvolheid van wie JIJ BENT omarmt.
Je bent een goddelijk kind van het Universum.
Voel dat je herstelt van de onbewuste negatieve energieën van de zintuiglijke wereld en je claim je goddelijk geboorterecht.
Dit ontsteekt het vuur van de passie van je ziel en brengt diepe vreugde in je hart.
Word opnieuw nieuwsgierig en speel; laat je leiden door je spontane zelf waardoor je de wereld met nieuwe ogen ziet.
Laat je verrassen door de magie en mystiek dat het leven voor jou in petto heeft. Je hoeft niet alles vooruit te weten om in vreugde en blijdschap je leven te leiden.
Ontdek alles wat mooi is en omring je met de schoonheid van alles wat jouw ziel voedt. Geef aandacht aan de trillingen van je gedachten, de woorden die je uitspreekt over jezelf, je leven, andere mensen om je heen. Je ziel maakt je er elke keer attent op als je je energie naar beneden haalt.
Je kan een voorbeeld worden voor de nieuwe tijd door te laten zien dat lijden en ontkenning van jezelf niet de bedoeling is waarvoor jij geboren bent.
Straal vanuit het prachtige schitterende goddelijke wezen dat jij bent want dit brengt jou en diegenen die jou omringen naar een hoger plan.

Namasté
Mieke Box 45
www.miekecoigne.com