Paragnost Eddie en Consulenten

Creatief dromen

Creatief dromen of honkvast nuchter? Iedereen heeft dromen. Alleen is er een wezenlijk verschil tussen hen die in hun dromen vertrouwen en niet vertrouwen. Kijk eens naar de vorm van de 9. Creatief dromen of honkvast nuchter? Iedereen heeft dromen. Alleen is er een wezenlijk verschil tussen hen die in hun dromen vertrouwen en niet vertrouwen. Kijk eens naar de vorm van de 9. We vormen de 9 van bovenaan te beginnen en we landen met een krul naar beneden. Boven staat symbolisch voor onze gedachten, ideeën en vaak blijven zeer creatieve mensen ergens daarboven hangen, precies daar. In het hoofd. Het blijft bij dromen. Soms zie je dan mensen die een idee hebben en het ook daadwerkelijk creatief lanceren. Op de aarde. Het veld van creatie is onuitputtelijk veelzijdig in onszelf, maar als we dat veld niet gebruiken, blijft het leeg.
Dromen worden soms wel eens ‘gestolen’ door anderen die perfect in dat veld kunnen inzoomen. En dan voelen die mensen zich bestolen, want het was hun idee en iemand anders loopt ermee weg. Eigenlijk zijn we aangesloten op een zeer groots kosmisch veld van bewustzijn, waarin alles samenvloeit.
En nog een stapje verder belicht, kan iedereen uit dit veld putten, want alles is al aanwezig in dat grootse veld van creatie. Het is dus aan ons, als creators onze ideeën uit te werken volgens eigen talenten en gaven en dat als geschenk terug te geven. Eigenlijk is alles ter beschikking, en wij zijn allemaal op een bepaald moment de ontvangers van wat verrijkend kan zijn voor een groep mensen. Dit wordt dan omgezet in vele creatieve vormen.
De wereld heeft dromers en dappere zielen nodig om nieuwe waarden zichtbaar te maken, door de nieuwe waarden zelf van binnenuit te leven. Door te doen wat je hart je ingeeft, naar wat het wil uitdragen vanuit het in-zichzelf-dragen, worden je dromen gedragen door een andere frequentie dat samenvloeit met jouw wezen. Laat niemand anders je het gevoel geven dat je moet verzaken aan jouw dromen, omdat deze niet verstandig, realistisch of zinloos zouden zijn.
Geef je dromen een stem, vertel het universum iedere dag jouw visie van een geheelde wereld. Spreek in krachtige, positieve, constructieve woorden. Je mag in je leven verwelkomen wat waardevol is voor jouw ziel en wat jouw bijdrage is voor een wereld die gedragen wordt door goddelijke dappere durfals.
Laat dit je bijdrage zijn van jezelf en voor jezelf aan Gaia, en allen die met jou bereid zijn het beste van zichzelf te geven.