Paragnost Eddie en Consulenten
Medium Kimberly
Afwezig

Medium Kimberly

Ik ben Kimberly en ik ben helder voelend en helder wetend met een hoog empathisch vermogen.

In ons leven hebben we vaak tegenslagen gehad, tegenslagen zijn kansen om opnieuw te kiezen. Zonder tegenslag bestaat er geen overwinning.

Mijn werkwijze
Je kan met alle vragen bij mij terecht. Ik ben eerlijk, zuiver, duidelijk, nuchter en transparant. Ik sta met beide benen op de grond. Ik oordeel en veroordeel niet. Tijdens een consult krijg ik boodschappen door van mijn gidsen en het universum, en kan ik me invoelen in jouw energie. Zo komen antwoorden en inzichten naar boven. Ik ben oplossing gericht en ik help je graag op weg om voor jouw een passende oplossing te vinden en eventueel blokkades weg te halen door middel van een healing.
Tijdens een consult kan ik ook mijn kaarten en pendel gebruiken als je dat wilt.

Het is tijdens een consult erg belangrijk dat je jezelf openstelt voor mij, dat maakt het voor mij makkelijker om een goed consult te geven. Ook zou het fijn zijn als je mij tijdens het gesprek de tijd geeft om mij in te voelen, dan komen we samen een heel eind. Loop jij vast? ben je op zoek naar antwoorden of kom je ergens niet meer uit, dan wil ik je graag op weg helpen. ik doe niet aan toekomst voorspellingen.
Als ik niet online ben en je wilt mij toch graag spreken dan kan je een afspraak inplannen met mij, hieronder klik je op de button afspraak.

Liefs Kimberly

Nederland  0909-0525   Boxnummer:  14
  • Cham schreef op 27-12-2023 :
  • Ze heeft super zuivere intenties, geeft eerlijk advies en inzicht en is ook een heel fijn luisterend oor. Ze geeft ruimte zodat je met wat inzichten van haar, toch echt tot een eigen conclusie komt die stevig aanvoelt en kloppend. Aanrader. Welkom op deze lijn.
Geen week rooster bescihkbaar