Paragnost Eddie en Consulenten
Albertus
Ingesprek
Box 36: Albertus
Elke vraag verdient een helder antwoord. Quantum-coach,magnetiseur, helderziend, heldervoelend. Transformatie, twinsouls, liefde/relaties, zielsconnecties, carrière, healer, HSP.
Over Albertus

Als kind heb ik mijn helderziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen  en situaties

Op mijn 17e kwam ik mijn leermeester tegen, ook een helderziend magnetiseur, van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door, heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden.

Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen dat in Egypte deden. Zo ben ik eerst gediplomeerd Master Hypnotherapeut geworden ben vervolgens zelf leraar en examiner geworden en mag ik wereldwijd mensen opleiden en eximineren tot hypnotherapeut met diverse specialisaties waaronder quantum en conversationele hypnose.

Heeft u vragen of tweelingzielen, liefde, zielsconnecties, werk, destiny, carrière, persoonlijke groei, financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust, ik heb  alleen een naam of een vraag van u nodig. Bent u benieuwd naar wat dit jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom…

Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Gastenboek Albertus
Tylerrosalie
Albert heeft me laten zien waar het echt om draait. Een opkikker die een nodig had en bovenal maakt hij ruimte zodat ik zelf bij de antwoorden kom. Dank je wel! Ik ben je dankbaar.

Sanne
Hoefde niks te zeggen, alleen de naam. Bedankt voor het consult.

Eef
Wauw wat mooi en eerlijk. Hoop dat het uit komt. Ik bel u terug... nu eerst mezelf op de eerste plaats zetten liefde voor mezelf vinden. Dank u wel