Paragnost Eddie en Consulenten

Blog 2 misvattingen numerologie

Blog 2 misvattingen numerologieDag lezers,

Na de blogs van persoonlijke jaren zijn er vragen gekomen in de zin van. Ja maar wat als het nu? Of, ik heb nog helemaal niet het overzicht om… etc
Het leek me een goed idee in deze blog, om de miniscule aanwezige valkuilen bloot te leggen, om mogelijke teleurstellingen te voorkomen.
Maar het aftellen is begonnen voor een nieuw jaar met nieuwe energetische thema’s ervaringen doorbraken en wellicht voornemens.
Hoewel elke dag/maand en jaar een nieuwe en andere trilling belichaamt is het aan ons om daar in vrije wil op te anticiperen..
Misschien dat na het lezen van dit blog, de opvattingen van een energie of trilling in de nummers op een andere manier geïnterpreteerd kan worden.

Vaak komt het voor dat mensen de trilling letterlijk nemen, waar de diepgaande bedoeling misschien over het hoofd word gezien, en misschien wel net zo belangrijk is omdat ze inherent kunnen zijn. Maar omdat we onszelf blind kunnen staren op iets, kan de ervaring of het doel waar we naar streven zo uitzichtloos worden doordat we bewuste steekjes laten vallen die heel belangrijk kunnen zijn om dat doel te bereiken. (Bijv. In een 4 jaar kan je je huis wel willen verbouwen, maar als het overzicht en het fysieke vermogen ontbreekt, zal de 4 zich vertalen in de duidelijkheid krijgen dat je geen klusser bent).
Maar voordat we de nummers gaan analyseren, is het wijselijk om te zeggen dat, als je in een persoonlijk jaar komt en het cijfer komt niet in je dag maand of jaar voor, zal alleen het onderstaande van toepassing zijn.. waakzaamheid is geboden als je aanvoelt dat je over een grens gaat.

Mocht je in een 1 jaar komen in 2018, en je bent bijv. geboren op 1-7-1989+2018(=11) dat een eigen onderneming wel zeker een aandachtspunt kan zijn.
Maar enfin,
We gaan ze even af.

1 staat voor vernieuwing ondernemen, nieuwe start, leiderschap, initiatief tonen, etc.
Maar dat hoeft niet te betekenen dat je in een 1 jaar een eigen zaak hoeft te starten of een huis te kopen. Het kan wel een vernieuwing zijn in baan of dat je je diploma behaald waar je lang voor hebt gewerkt.

2 harmonie creeeren, verbindingen aangaan, bruggen bouwen, mensen coachen.
Het letterlijke wat weleens gebeurt is dat mensen een huisdier gaan aanschaffen maar als je geen plek, tijd of affiniteit met dieren hebt is dat geen optie. ”Zelf liefde” en jezelf een goed gevoel geven is het belangrijkste. Vanuit daar kan er een relatie met een ander uit voortkomen. Mits de behoefte er is.

3 sfeer, gezelligheid, muziek, gevoel, creativiteit ontwikkelen.
Schilderen is leuk baat het niet dan schaadt het ook zeker niet. Maar ga geen Stradivarius kopen als je a-muzikaal bent. Jezelf een cadeau doen om naar een concert te gaan of een dagje sauna te plannen zodat je weer ervaart dat je een lichaam hebt, is dan beter.

4 werken, discipline, mouwen opstropen, duidelijkheid vergaren d.m.v. plannen.
Ga in zo’n jaar je zolder alsjeblieft niet verbouwen als je 2 linkerhanden hebt. Je administratie op orde krijgen, of je slaapkamer opnieuw inrichten is meer aan te raden.

5 vrijheid, afwisseling, geen moeten, ongebondenheid, .
Tuurlijk hoef je in zo’n jaar niet te immigreren. Eens in de maand naar de efteling gaan of met meer regelmaat een stedentripje doen.
Heerlijk… als de verplichtingen maar op een lager pitje worden gezet.

6 verantwoordelijkheid, dienstbaarheid, zorg dragen, loyaliteit.
Je hoeft niet een weddingsplanner te worden of bij ‘Moeder Teresa’ stage te lopen, als deze periode aanbreekt, ga je toch wat meer met je kleinkinderen doen, of bel die oude vrienden eens op die je laatst nog tegen kwam.

7 bezinning, rust, innerlijke wijsheid,
Niet een kluizenaar worden met een dozijn aan wierook op zak. Lees lekker een boek over die ene filosoof en niet zoveel plannen.
De stress kan ansich al behoorlijk binnen komen omdat het presteren niet meer hoeft en ga maar eens na in hoeverre je jezelf de afgelopen 9 jaar druk hebt opgelegd of hebt laten leggen.

8 genereren van materie, zakelijke successen, regie en organisatie vermogen.
De grootste misvatting is dat je meteen een geweldige onderneming zou moeten hebben in een 8 jaar.
Begin rustig om op markplaats iets te verkopen, of af en toe een kraslot te krassen.
Het re-organiseren van je eigen leven staat centraal in de breedste zin.

9,menselijk begrip, educeren, afronding en voltooïen van processen.
Verbreek je relatie niet als je nog van je partner houdt of ga niet voor de klas staan.
Doe ergens een cursus die jou hobby meer body geven, of Block hier en daar wat mensen op sociale media, als het niet meer gelijkwaardig is.

Het echte en onechte in processen zal wel geopenbaard worden in zo’n jaar, juist om je kans te geven om bij je ‘zeker weten’ te blijven.
11, 22, 33. Geestelijk bewustzijn, spirituele begaafdheden, ontwikkelen van intuïtieve ontwikkeling.
Als yoga, mediteren of verre reizen naar india of het Andes geberte je niks lijkt. Niet doen natuurlijk.
Dit zijn vooral jaren waarin de lessen voor een groter bewustzijn zich toch wel zullen manifesteren.
Misschien door tegenslag (ervaren, incasseren, genereren) of dat je spontaan tegen een kabbala boek bent gelopen, en in één ruk hebt uitgelezen…

Wat een lap tekst hè
Ook een gewaarschuwd (spiritueel) zieltje telt voor 2. Haha
Ik wens jullie nog een paar geweldige weken in 2017!

Warme wintergroetjes,
Tony