Paragnost Eddie en Consulenten

Beschermengel BARAKIËL in Vissen

bescherm engelBeschermengel BARAKIËL heerst over het teken VISSEN en SCHORPIOEN.

Barakiël betekent: ‘ Gods’ zegen ‘.
Zijn liefdevolle energie brengt inzichten en helpt je je medemens op een empathische, wijze en aandachtige manier te benaderen.
Barakiël is verbonden met de voeten.

De boodschap van Barakiël luidt :
‘ Als één van je beschermengelen waardeer ik je liefdevolle en emotionele diepgang want je hebt heel gevoelig, voorzichtig, bedachtzaam en beschikt over een rijk emotioneel palet. Juist door je vriendelijkheid ben je soms geneigd over je grenzen te laten gaan, niet krachtig genoeg op te treden waar het nodig is of zie je de dingen niet helder zoals ze in werkelijkheid zijn. Ik bescherm je in alle liefde voor situaties waarin jij benadeeld wordt, situaties waarin je teveel kracht en energie verliest door de soms te heftige emoties. Ik geef je de raad na te denken voor je iets belooft aan mensen die je niet respecteren en jouw liefde, aandacht en begrip niet waardig zijn.

Je kan je heen- en weergeslingerd voelen, in een emotionele tweestrijd, waardoor je uit balans bent en je de grond onder je voeten dreigt te verliezen. Granaat helpt je je te aarden.

Obsidiaan helpt ondersteunend om je potentieel waar te maken en fluoriet ondersteunt je in het helder in-zien, want je toekomst behoort jou toe.

Ik werk met de Heer van de Wateren, Fuël, die je ook rust kan brengen. Hij maakt je ook duidelijk wat je in lastige situaties het best kan doen of laten, ook al heb jij een vrije wil. Fuël regeert over Neptunus, de planeet in mijn Vissenteken.

Diepere emoties die je blokkeren om jezelf te zijn worden geheeld zodat je meer rust en balans kan creëren in je leven. De groene en aquarmarijne kleur ( voor de keel- en hartchakra) van Fuël vormen de eerste verbinding tussen mens en de engelen.

Je kan elke dag deze verbinding ervaren door elke dag met ons samen te werken, want je diepgaande gevoelens resoneren met onze trilling die wij laten groeien met pure zuivere liefde, waardoor jij je hartenwensen en verlangens kan vervullen.
Ik ben verbonden met je voeten zodat je op een krachtige en kalme vastberaden manier jouw stappen kan zetten richting jouw levensdoel. Hier kunnen wij, Barakiël en Fuël iets voor jou betekenen.

In licht en liefde.