Paragnost Eddie & Consulenten

Bereid je voor op je vlucht

Bereid je voor op je vluchtVoel je dat je in een nieuwe fase van je leven komt? Misschien heb je net een fase van loslaten, onthechten ervaren, waarin je in een leegte gevoel terechtkwam. Misschien ervoer je je te willen beschermen tegen de buitenwereld? Heb je jezelf verborgen?
Je ervaart dat er stilletjes aan verandering komt, ook al aarzel je nog enigszins. Is het wel de juiste tijd, is het het goeie moment?
Net zoals de vlinder wordt aangetrokken door de nectar van een bloem, zo ontdek jij ook dat het naar buiten komen, de wereld en ver verbinding met anderen voeding voor je ziel zijn. De energie van de vlinder is vrolijk, licht en vriendelijk.
Je ontdekt dat het loslaten en onthechten ruimte maakt voor nieuwe ontdekkingen.
Je bent er klaar voor om van binnenuit te schijnen. Ontdek of herontdek al je talenten en gaven die wachten om gestalte te krijgen. Op jouw manier, zoals jij dit voelt.
Denk nu niet dat je er nog niet klaar voor bent. Maak jezelf niet wijs dat het nog niet het goeie moment is. Kijk niet links of rechts naar de manier waarop iemand anders uit zijn schaduw treedt.
Waarnemen zonder te oordelen.
Het is menselijk dat je het gevoel hebt er nog niet klaar voor te zijn.
Heb de moed en bevrijd jezelf uit de cocon van zelfbescherming.
Je kunt niet vechten tegen je zielsbestemming. Je vecht slechts tegen jezelf.
Zet je kooi open, want het is tijd om uit te vliegen.
Je kan de kooi openzetten en toch in de kooi blijven zitten en naar buiten turen in de hoop dat iemand je uit je kooi bevrijdt.
Gebruik jouw eigen sterke vleugels, want niemand kan voor jouw uitbreken en vliegen.
Je mag je kwetsbaar voelen, je mag ook zoeken waar je naartoe vliegt. Je mag ook alleen vliegen, je mag ook samen vliegen, je mag werkelijk alles uitzoeken, zolang het maar jouw route is, jouw vlucht. Het kan even fijn voelen als iemand met je meevliegt, toch komt er een moment dat je je vlucht verder zet en mag loslaten.
Weet ook dat je nooit alleen bent tijdens jouw vlucht, er zal altijd iemand zijn die een eindje met je meevliegt.

Namasté
Mieke Box 45
www.miekecoigne.com