Paragnost Eddie en Consulenten

Belangrijk

Wat als ieder mens zichzelfbelangrijk zou vinden. Je wel eens afgevraagd, als elk mens zichzelf belangrijk zou vinden. Hoe zou de wereld er dan uitzien. Lopen er in jouw ogen dan allemaal egoïstische mensen rond die gezien willen worden en het hoogste woord willen hebben? Of heb je daarbij een gevoel van, wat gaaf, zo zou het eigenlijk moeten zijn. Dan kiezen we allemaal voor een leven waar we zelf blij van worden. Dan heb ik te maken met mensen die hun verantwoordelijkheid pakken voor hun eigen leven en er ook iets van maken van het leven dat ze leiden.

Zie je waar we momenteel in zitten met zijn allen? De een vindt een mens dat zichzelf belangrijk vindt, egoïstisch, de ander vindt de mens die zichzelf belangrijk vindt een hele ideale situatie. We zitten in een tussentijd. Een tijd van de overgang van oud naar nieuw. En om die reden weten we soms even niet zo goed meer wat nu wel en niet goed is.

Zal je vertellen, alles is goed, zolang het goed voelt voor jou. Niemand anders kan dat voor jou beslissen en je bent niet meer of minder dan de ander die jou egoïstisch vindt, terwijl je dat van jezelf niet vindt. De vraag die dan rijst is: Wat vind jij eigenlijk van jezelf? Wel een stilgestaan hoe of jij overkomt op anderen? Misschien vind je dit wel helemaal niet belangrijk, en toch. Als anderen altijd iets over je te zeggen hebben, als anderen veel commentaar leveren, dan kan dat een teken aan de wand zijn.

Dit moet je dan niet zien dat anderen het beter weten. Anderen zien het anders, alleen kun jij wel je voordeel er mee doen. Niet je gaan aanpassen aan wat anderen zeggen, dat gaat jou niet blij maken. Wel er bij stilstaan, en jezelf afvragen. Straal ik wellicht iets anders uit, dan dat ik mij zelf diep van binnen voel?

Waarom zijn mensen soms zo onaardig? Waarom hebben mensen toch altijd kritiek? Waarom vind ik het zelf lastig om anderen te accepteren en aardig te vinden, want soms heb ik het idee dat ik niemand leuk vind!

Ben je op dit stadium, dan zit jij met jezelf in de tussentijd. En dat is een tijd die we liever niet willen, want we ervaren het als negatief en maakt ons onzeker, angstig en klein. We verliezen eigenlijk onze kracht. Ik noem dat vervellen, net zoals bij een slang, die trekt ook een jasje uit. En als de jas uit is, dan glanst alles weer mooi. Maar eer je daar bent, heb je nog wel even de tijd nodig, om jezelf weer terug te vinden.

Gelukkig zijn er Magie Wicca’s op een spirituele hulplijn die jou graag helpen bij het uitrekken van jouw jas en er voor zorgen dat je weer glanst. Alleen is je glans anders, die is hetzelfde als van binnen en van buiten en weet je waarom? Je bent jezelf belangrijk gaan vinden, je bent het stadium voorbij dat je dat niet mocht zijn. Dat het werd afgedaan, met wees niet zo egoïstisch en op jezelf gericht.

Je komt er samen met een Wicca achter dat van jezelf houden helemaal niet zo’n gek idee is. Want je ziet de gevolgen van jezelf belangrijk vinden. Je durft je te uiten en duikt niet meer weg als iemand iets zegt. Je heb veel minder twijfels bij de stappen die je wilt zetten. En bovenal, mensen reageren anders op je. Ze houden ineens rekening met je, en dat gebeurde vroeger nooit. Dan zat je wel eens met tranen op de bank dat je gepasseerd voelde en je niet begreep waarom. Je had immers alles over voor anderen.

En nu begrijp je ineens waarom alles over hebben voor anderen je niet gebracht heeft wat jij wilde. Je gaf alles weg, en je gaf niets aan jezelf.