Paragnost Eddie en Consulenten

Balanceren

BalancerenBalanceren tussen het oude en het nieuwe. Het zal voor de komende periode nog zeer veel moed vergen om oude structuren vanuit het oude paradigma los te laten en alle diepgewortelde angsten die ermee gepaard gaan.
We zeggen vaak dat angst een slechte raadgever is, maar we zijn er toch wel in min of meerder mate mee behept. We kunnen geen knopje omdraaien omdat dit een heel geleidelijk proces is.
We worden in elk geval geconfronteerd om keuzes te maken die verbonden zijn met de veranderingen die zich verder zullen laten zien. Dat staat als een paal boven water. We kunnen het ons eigenlijk niet langer meer veroorloven onze ogen te blijven sluiten voor alle ontwikkelingen die gaande zijn. En we zullen het samen moeten klaar spelen door ons collectieve bewustzijn te versterken.
Een nieuwe werkelijkheid volgens de principes van eenheid en liefde is geen one-man onderneming, we zullen ons samen met onze gerichte aandacht en overtuigingen moeten bundelen.
Velen voelen reeds een verschuiving naar het hart, want ons hart vormt de toegangspoort tot onze innerlijke bron van wijsheid. Ons ware zelf, onze goddelijke essentie die we in realiteit zijn, zal onze huidige persoonlijkheid (ons lagere zelf) via ons onderbewuste handvatten en richtingwijzers aanreiken naar groei in bewustzijn.
Onze persoonlijkheid is de rol die we spelen en die is gevormd uit een optelsom aan ervaringen uit vorige levens en huidige levens. Op onze reis als ziel in de illusie-werkelijkheid van de derde dimensie dachten we die persoonlijkheid te zijn, maar nu mogen we ons gaan herinneren wie we in werkelijkheid zijn. Het is nu de tijd die de persoonlijkheid letterlijk en figuurlijk tegen het licht aan te houden, wie we zijn geworden, als lagere zelf en wat onze gedachtepatronen en overtuigingen zijn die onze werkelijkheidsbeleving vorm hebben gegeven.
Zijn we ons al langer niet meer van bewust welke rol onze gedachten spelen en hoe ons onderbewustzijn werkt? Neen, we staan er te lang niet meer bij stil. Toch zullen we in de nieuwe tijd toenemende inzichten opdoen om ons onderbewuste te verkennen zodat onze ervaringen nieuwe inzichten zullen opleveren over onszelf en ons leven in het algemeen.
Oude angsten en beperkende overtuigingen zullen nu verder opgeruimd moeten worden om onze natuurlijke verbindingen met de kosmos en de aarde te herstellen en dankzij onze toenemende liefdeskracht kunnen die blokkades worden opgeruimd. De kosmos zorgt voor onze bezielende leiding op onze levensweg. Onze intuïtie zal ons de juiste richtingwijzers, ingevingen en boodschappen geven zodat ons geloof en vertrouwen krachtiger wordt.
Met het helen en integreren van ons vrouwelijke en mannelijke deel zal ons innerlijke eenheidsbewustzijn in liefde tot stand komen en vanuit ons hartsbewustzijn tot uitdrukking kunnen worden gebracht.
We zullen steeds meer inzichten verwerven hoe de universele goddelijke wetten werken waardoor we ons beter kunnen afstemmen op onze zielskleur en het op aarde zullen kunnen vertolken, zonder nog teveel bezig te zijn met allerlei aardse identificaties.