Paragnost Eddie en Consulenten

Bachbloesemremedies

Natuurlijk herstellen met BachbloesemremediesNatuurlijk herstellen met Bachbloesemremedies. Iedereen kent wel de Bach Rescue Remedy de druppeltjes of de spray.
De druppels zijn direct te gebruiken bij innerlijke onrust en/of stresssituaties zoals bij examen.
Het mooiste is wel dat het absoluut niet verslavend werkt en dat het breed inzetbaar is.
Het ontspant en stelt gerust en kan gerust langere tijd gebruikt worden. De remedies zijn op natuurlijke basis en ze zijn ook geschikt voor kinderen en voor dieren.
De Rescue is dus eigenlijk een middel wat je direct kan gebruiken om rustig te worden.

Maar de 38 overige bloesems die eigenlijk al vanaf de jaren 20 en dertig van de vorige eeuw zijn ontwikkeld door Dr Bach hebben allemaal een specifieke werking.
Zo zijn de bloesems in verschillende gemoedstoestanden ingedeeld en kan er een voor jou toepasbare remedie op maat gemaakt worden.
Zelf werk ik al jaren met de Bachbloesems en ik mag wel zeggen tot grote tevredenheid van mijn cliënten.
De remedies werken op verschillende klachten en deze klachten kunnen zeer divers zijn.

De Bachbloesemtherapeut kan je helpen om de juiste remedies te kiezen door middel van een anamnese af te nemen zodat duidelijk wordt wat de klachten zijn en wat de voorgeschiedenis is van de client.
Er zijn verschillende gemoedstoestanden en deze zijn allemaal onderverdeeld in verschillende categorieën zoals: Angst, Onzekerheid, Eenzaamheid, Overgevoeligheid voor externe invloeden, Moedeloosheid, Wanhopig zijn, over bezorgdheid om het welzijn van anderen
Voor al deze categorieën zijn weer verschillende remedies samen gesteld omdat ieder mens anders in elkaar steekt.
Na de anamnese maakt de Bachbloesemtherapeut een voor jou geschikte remedie waarmee je een aantal weken de druppels gebruikt.
Belangrijk hierbij is dat je zelf ook aan de slag gaat door middel van de bijbehorende affirmaties.
Goed is om deze elke dag even een aantal minuten uit te spreken zodat je ook even je meditatie moment hebt.
Je kunt een boekje bijhouden waarin je jouw bevindingen noteert zodat je bij het volgend bezoek aan je Bachbloesem therapeut kunt overleggen hoe je ervaringen zijn geweest.
Bij klachten van langere duur is het gebruikelijk om een tijdje met de bloesems te werken. Klachten van kortere duur zijn meestal na een paar bezoeken voldoende gebleken. Weet ook dat je eigen inzet het belangrijkste is, niets helpt echt als je jouw levensstijl niet aanpast aan de behoefte van je wezen.
Het mooie van het gebruik van de Bachbloesems is dat ook kinderen en zelfs dieren er gebruik van kunnen maken. Juist omdat kinderen en dieren zichzelf niet kunnen manipuleren is de werking snel merkbaar.
Raadpleeg bij gezondheid klachten eerst een arts.
Wil je meer weten over het gebruik van Bachbloesems, neem dan eens contact op met mij. Ik ben bereikbaar bij Paragnost Eddie op box 68 en bin Top paragnosten box 52.

Warme groet,

Lis
www.yoiranta.com