Paragnost Eddie en Consulenten

Aura, Wist u dat?

Aura, Wist u dat?De aura is het energie veld dat ons omringd. Het bestaat uit zeven lagen, deze worden ook wel lichamen genoemd. De aura heeft verschillende kleuren, deze kleuren kunnen veel zeggen over iemand.
Net zoals ieder persoon anders is, is ook de aura van ieder persoon anders. Alle gebeurtenissen in het leven kunnen zichtbaar worden in de aura.
Met de stemming of toestand van een mens veranderd ook zijn aura.
Allerlei lichamelijke en psychische aandoeningen kunnen in het auraveld zichtbaar worden.
Als iemand bijvoorbeeld niet lekker in zijn/haar vel zit, kan de aura zich dichter om de mens heentrekken, ook de kleuren kunnen dan wat donkerder worden.
Bij mensen die dicht bij elkaar zijn kunnen de aura’s in elkaar overvloeien. Soms kunnen mensen hier last van krijgen, bijvoorbeeld als ze zich niet goed kunnen afsluiten op een plek waar veel mensen bij elkaar zijn.

Deze mensen zijn dan open voor indrukken van buitenaf, wat niet altijd als prettig wordt ervaren. Hier door kunt u erg moe gaan voelen. Iedereen kan leren om zich af te schermen voor deze indrukken.

·         Hoog gevoelig mensen zijn ‘erg gevoelig voor aura.
·         Hoog gevoelig mensen voelen emoties van anderen in het eigen energieveld.
·         Onzekere mensen zijn ook vaak hoog gevoelig. Zij trekken hun aura heel erg klein om  de ander niet binnen te laten
·         Iemand met autisme is hoog gevoelig en sluit zich daarom helemaal af
·         Bij overspannen stroomt de energie de verkeerde kant op, om tekorten in het hoofd aan te vullen, of de energiebanen stromen juist dwars door elkaar.
·         Bij overspannen is er wel genoeg energie in de aura, maar het stroomt niet meer. Alles zit vast

Chat/bel ons gerust. Wellicht kan mijn collega’s en ik u  levensenergie in uw aura weer kan stromen, waardoor de klachten zullen verminderen.

Warme groet,

Medium Evelien