Paragnost Eddie en Consulenten

Astrologie voor de ziel

Astrologie voor de ziel Astrologie voor de ziel 17 oktober 2018: seksualiteit en heilige liefde

Het is een heel intense tijd met zoveel planeten in Schorpioen; Mercurius, Jupiter, Venus en over enkele dagen gaat ook de Zon in Schorpioen. Schorpioen staat voor intensiteit. Kaypacha vertelt in zijn rapport van deze week dat Schorpioen het einde is van het egozelf en de geboorte geven aan het transpersonale zelf in Boogschutter, die doorloopt via Steenbok, Weegschaal en Vissen. Want een einde en een nieuw begin gaan in de evolutionaire astrologie altijd samen. Dat is een universele wet waar we niet om heen kunnen.

Schorpioen is ook het teken van de seksualiteit. Mensen met sterke Schorpioen in hun geboortehoroscoop kunnen intimiteit en seksualiteit als een diepe zielsversmelting ervaren. Volgens Kaypacha worden we in deze periode seksueel meer en meer open.

Venus die staat voor de aardse liefde is nu ook in Schorpioen, maar ze doorloopt een retrograde periode, waarbij ze teruggaat. Zelfs even terug in Weegschaal, waarna ze daarna weer terugkeert in Schorpioen. Venus maakt bij elkaar een periode van 40 dagen door in deze fase van retrograde. Een fase van reflectie op het herformuleren en het herzien van relaties. Deze retrograde-fase van Venus eindigt half november en dan gaat ze weer vooruit lopen. Wat heel bijzonder is dat ze dan een prachtige driehoek gaat maken met Neptunus. Neptunus is de hogere liefde, de heilige liefde. Neptunus is in de astrologie de hogere octaaf van Venus. Als Venus en Neptunus dan een driehoek gaan maken, kunnen we in relaties de liefde op en hoger niveau gaan ervaren. Daarom is het belangrijk nu om deze intensieve periode van reflectie op herformulering en herziening van relaties te doorlopen en te ervaren, om er uiteindelijk weer door te kunnen groeien in bewustzijn. En mogelijk kunnen zielfsgeliefden dan dichter naar elkaar toegroeien.

De mantra voor deze week:
Om echt te kunnen liefhebben
moet ik dingen loslaten,
En niet altijd bezig zijn met het voeden
van mijn hongerige ego.

Meer informatie over dit rapport van Kaypacha voor deze week tref je aan via onderstaande link.

Kaypacha 17 oktober; video met Nederlandse ondertiteling

Hartelijke groet,
Bob, box 80