Paragnost Eddie & Consulenten

Astrologie voor de ziel

Astrologie voor de ziel Astrologie voor de ziel 26 september 2018: de ‘heavy’ invloed van Saturnus.

We hebben te maken met een enorm intense Saturnus. Afgelopen dinsdag stond de Zon exact vierkant met Saturnus, we voelden het allemaal, het is allemaal heel krachtig bezig. En Saturnus die staat in zijn eigen teken Steenbok, is überhaupt super krachtig en sterk op dit moment. We hebben Pluto nog, Pluto staat daar in Steenbok, en dit is het vierkant tussen Steenbok en Weegschaal. En dat is echt een uitdaging voor ons op dit moment. Kaypacha gaat deze week dieper in op Saturnus, want Saturnus is een complex archetype.

Saturnus vertegenwoordigt vorm, structuur, verantwoordelijkheid, volwassenheid, wat groei is door de tijd. Want Santurnus wordt geassocieerd met Chronos, de God van de tijd. Hij creëert de derde dimensie, waar we nu allemaal in leven, in ons dagelijkse bewustzijn. Deze Saturnus vertegenwoordigt zo’n sterk tegenpool van alle andere planeten.

Kijk maar naar de Zon die zegt: ik ben het centrum, ik ben de creatieve bron. En Saturnus zegt: nee, er is een externe autoriteit. Je hebt verantwoordelijkheden naar de samenleving, naar de groep, er is werk voor je aan de winkel.

De Maan zegt: ik voel het op deze manier, ik wil verzorgd worden en ik moet voor mezelf zorgen. Saturnus zegt: nee sorry, je hebt een baan nodig, je moet iets bereiken, iets doen. Je bent in deze derde dimensie van tijd.

Mercurius, als de tegenpool van Venus. Venus is zintuiglijk, fysiek, verbinding, aanraking, voelen. Het gaat echt om relaties en liefde heerst over het hartchakra. En Saturnus gaat over plicht, koud, onvruchtbaar. En Venus wil het iets warmer hebben.

En kijk naar Mars dier zegt: ik wil het op mijn manier, ik ga mijn ding doen. En Saturnus zegt: je volgt deze snelheidsbeperking of je krijgt een boete. Je overtreedt de wet, je gaat naar de gevangenis, je kunt niet maar doen wat je wilt. Je zult je impulsen aan discipline moeten onderwerpen.

En dan Jupiter, uitbreiding! Kansen, mogelijkheden, laten we dat allemaal gaan doen. Saturnus is inbinden, er is tijd en ruimte voor elke uitbreiding. En je moet voorzichtig zijn, en niet teveel uitgeven, niet teveel uitbreiden, geen overmatige uitbreiding.

Uranus, de rebel, het individuele, het persoonlijk onbewuste dat vrijheid wil bereiken en bevrijding. En Saturnus zegt: als je niet op je werk verschijnt, word je ontslagen. Er is een gevestigde orde hier, je gaat niet gewoon maar alles doen wat je wilt, in feite ben je helemaal niet bevrijd. Niet in de derde dimensie.

Neptunus, geen regels, geen wetten, geen tijd, geen ruimte. Ik ben jou, jij bent mij, het gaat allemaal om liefde. We zijn allemaal één, het is allemaal goed, het is allemaal oké. Saturnus zegt: er is goed en kwaad, er is goed en fout. Er is zoiets als moreel en immoreel. Dit zijn gewoon praktische zaken. Dus je kunt beter naar beneden komen en uit je fantasieën stappen en uit de wolken. En doe iets!

En Pluto, de ziel die bestaat, al vele levens lang, is de kracht van de evolutie, een heel sterke, machtige kracht. En Saturnus komt voorbij en zegt: nu doe je dit en later doe je dat en tijd is de heersende factor in deze dimensie. Je bent nu hier, ga aan het werk.

De mantra voor deze week:
Er zit een wezenlijke orde in het leven
Noem het maar bestemming of lot
En hoe sneller ik mijn rol aanvaard
Hoe groter de invloed is die ik heb

Meer informatie over dit rapport van Kaypacha voor deze week tref je aan via onderstaande link.
Kaypacha 26 september 2018; video met Nederlandse ondertiteling

Hartelijke groet,
Bob, box 80