Paragnost Eddie en Consulenten

Astrologie voor de ziel 19 september

Astrologie voor de ziel 19 septemberAstrologie voor de ziel 19 september 2018: gaan voor je goddelijke zelf.

In de astrologische vooruitblik van Kaypacha voor deze week staat het samenvallen van Mars en Zwarte Maan Lilith centraal. Je zou kunnen zeggen de samenkomst van het mannelijke ego en de goddelijke vrouwelijkheid. Want Zwarte Maan Lilith staat weliswaar voor onze schaduwkanten, de aspecten van onszelf die we negeren, ontkennen en verstopt hebben, maar als we die schaduwkanten in onszelf kunnen integreren, komen we bij onze goddelijke vrouwelijkheid.

Dit mannelijke ego van Mars en deze goddelijke vrouwelijkheid van Zwarte Maan Lilith maken samen een grote, lange dans in 2018. Een dans van het mannelijke en het vrouwelijke. Eigenlijk staat zij voor een eeuwige dans, de dans die aanzet tot creatie. Want in deze dualistische werkelijkheid is het samenkomen van het mannelijke en het vrouwelijke de essentie van creatie.

Dus er zijn in deze dualistische werkelijkheid twee polen: yin en yang, het mannelijke en het vrouwelijke, licht en duisternis. En het gaat niet om goed of slecht, juist of verkeerd. We hoeven er niet over te oordelen. Het goddelijke in onszelf heeft geen oordelen; wij creëren die oordelen vanuit ons ego.

En de astrologie van deze week past ook heel goed binnen het jaarthema van Jupiter in Schorpioen dat doorgaat tot november: transformatie door dood en wederopstanding. Het is de vraag: ‘blijf ik hangen in het oppervlakkige of ga ik voor het eeuwige, ga ik voor mijn goddelijke zelf?’

We hebben aanstaande zaterdag te maken met de zonnewende. Dag en nacht zijn overal even lang. Een belangrijke Equinox. Zijn we klaar? Hebben we onszelf voldoende geperfectioneerd? Zijn we klaar voor een relatie? En hopelijk ervaren we een nieuwe persoonlijkheid. En onze relaties zullen daardoor anders zijn dan ze voorheen waren.

De mantra voor deze week:
Deze hele wereld is een spiegel
die mij laat zien wie ik ben
En wat het belangrijkste voor mij is
zal ik uiteindelijk hebben.

Meer informatie over de astrologische vooruitblik van de week van 19 september 2018 vind je in onderstaande video met Nederlandse ondertiteling.

Kaypacha 19 september 2018; video met Nederlandse ondertiteling

Hartelijke groet,
Bob, box 80