Paragnost Eddie en Consulenten

Astrologie voor de ziel 10 oktober 2018:

Astrologie voor de ziel 10 oktober 2018:Er gebeurt astrologisch zoveel. We hebben de afgelopen dagen te maken gehad met de Maan in Schorpioen. Samen met de andere tekens die in Schorpioen staan, was dit heel heftig. We hebben allemaal wel een vorm van onrust ervaren. Ik heb het zeker gemerkt tijdens de gesprekken op de lijn. We voelen allemaal druk en spanning. Er ‘moet’ (innerlijk moeten) dingen veranderen. Maar er is ook het gevoel dat we niet bij onszelf kunnen en mogen weglopen.

Er is ook Mars in Waterman die verlichting wil, die streeft naar bevrijding. En als je dat wilt, moet je bereid zijn om je eigen rotzooi op te ruimen. Daarbij hebben we nu ook Zwarte Maan Lilith die samenvalt met Mars in Waterman. En Mars is nog steeds in het creatieve spanningsveld van het vierkant met Venus. Dus het mannelijk streven naar actie, vrijheid en doelgerichtheid komt de vrouwelijke neiging tegen om te controleren, maar ook met haar oprechte vragen aan het mannelijke. Ben jij dit echt? Ben je niet op de vlucht? Verberg je je? Lieg je, bedrieg je? Ben je op je eigen pad? Ben je in de kern van wie je werkelijk bent? En het vrouwelijke vraagt verder: kan ik me openen bij jou? Kan ik relaxen en me veilig voelen? Ik voel deze vragen heel sterk terugkomen in de gesprekken op de lijn. Of deze vragen nu van mannen of vrouwen komen, maakt niet uit. Want we hebben allemaal een Mars en een Venus in onze horsocoop.

We hebben deze week een Merucrius-Uranus oppositie die dingen omhoog kan halen. Heel plotseling; schokkende onthullingen en gesprekken. De kunst is om dit als vooruitgang te zien. We kunnen ons verder openen, onszelf beter leren kennen en onszelf als heel, vol en compleet gaan zien. Zodat we verder kunnen veranderen, groeien en vooral weer vooruit kunnen gaan in het leven.

De mantra voor deze week:
Wanneer ik naar binnen ga en tevoorschijn kom,
moet ik de sterren bedanken.
Voor het onthullen van wat ik moet zien,
Om te weten waar het in mijn leven om gaat.

Voor meer informatie over de astrologische vooruitblik van Kaypacha van deze week, zie bijgaande link.

Kaypacha 10 oktober 2018; video met Nederlandse ondertiteling

Hartelijke groet,
Bob, box 80