Paragnost Eddie & Consulenten

Astrologie, medische astrologie

Astrologie, medische astrologieMedische astrologie: een interessant deelgebied binnen astrologie. Astrologie is een studie van het leven in al zijn facetten die gebaseerd is de universele wet van overeenstemming: zo boven, zo beneden. Zo van buiten, zo van binnen. De macrokosmos weerspiegelt de microkosmos. Het is niet zo dat de planeten ons iets aandoen, het gaat meer om reflectie en synchroniciteit; de buitenkant spiegelt de binnenkant. Wanneer we kijken naar wat plaatsvindt in de buitenwereld – of het nu gaat om onze relaties, de samenleving of de kosmos zelf – het spiegelt ons wat er op diepere lagen speelt binnen ons onbewuste en onderbewuste Zelf, maar ook in onze fysieke lichamen.

Wanneer we bij onze geboorte de adem, het prana – in het Hindu betekent prana: spirituele adem of levensenergie – inzuigen, is dat op dat moment vanuit de kosmos gezien zeer bewust. Als we onze geboortehoroscoop gaan opmaken, heeft dat betrekking op het moment dat prana, onze spirituele adem, in ons fysieke lichaam kwam. En het spiegelt waarom we hier op aarde zijn. Het spiegelt wat onze zielsintentie is om in dit lichaam te komen, in deze tijd en op deze planeet. Het gaat om je doel en de evolutionaire zielsintentie om hier te zijn. Alle verschillende archetypen zijn in ons en wij hebben ze op onze unieke manier gemengd en dat geeft aan ieder van ons de unieke kleur en trilling. Dus astrologie is zo complex als jij ben, dus is supercomplex.

Er zijn verschillende delen van het lichaam betrokken bij onze zielsreis op aarde. Daarover heeft Kaypacha een serie gemaakt onder de titel ‘Medische astrologie’. Voor jouw medische astrologie kun je onder meer kijken naar je zonneteken, je maanteken, je ascendant en ook het teken dat staat in je 6e huis, het huis van de gezondheid. Dit kunnen allemaal verschillende tekens zijn die verwijzen naar verschillende onderdelen van het lichaam en de verschillende klieren die daarmee geassocieerd worden. Astrologie verbindt en relateert alles met elkaar. Er zijn tal van verbindingen die de astrologie kan verhelderen. Het doel is dat we meer van onszelf, ons leven en ons leven gaan begrijpen. En dat we ons bewustzijn openen en gaan uitbreiden. In deze serie van 4 afleveringen gaat Kaypacha in op alle 12 tekens en bespreekt de delen van het lichaam en de organen die daarbij betrokken zijn. Hij gaat daarbij ook in op de chakra’s. Eigenlijk krijg je via inzichten een soort van gids om je weg te vinden door het leven. En die gids is niets anders dan je eigen spirituele onbewuste Zelf, je Ziel. En dat is de beste leiding die je kunt krijgen. Want dat ben jezelf.

De astrologische geboortehoroscoop is dus in feite de blauwdruk van je ziel.
Het zonneteken weet iedereen wel. Maar weet je je maanteken, ascendant of het teken in je 6e huis niet? Dan kun je je geboortehoroscoop laten opmaken op www.astro.com. Je vult je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats in en je krijgt dan bij diverse onderdelen van ‘gratis horoscopen’ een overzicht van welke zodiaktekens in welke planeet staan en in welk huis. Bij ‘chartcollectie’, ook onderdeel van ‘gratis horoscopen’, kun je diverse tekeningen laten opmaken. Daarvoor is wel enige kennis nodig van de betekenis van de diverse symbolen. Als je ‘Medische Astrologie deel 1’ met Nederlandse ondertiteling bestelt, krijg je daarbij ook gratis meegestuurd een zogenaamde horoscoop-interpretatiegids van Kaypacha die ik vertaald heb uit het Engels in het Nederlands. En daarmee kun je zelf nagaan waar de tekens en de andere symbolen voor staan.

In onderstaande link tref je de trailer aan van deel 1 van Medische Astrologie van Kaypacha met Nederlandse ondertiteling.

Bob
Box 80

Kaypacha: medische astrologie deel 1 met Nederlandse ondertiteling