Paragnost Eddie en Consulenten

Asmodel is de Engel van de maand april

Asmodel is de EngelHet sterrenbeeld is stier en de planeet die hiermee correspondeert is Venus. Laat april 2017 ook een vuurmaand zijn …
Het vuur mag opgestoken worden, alles wat nog gedaan mag worden of afgemaakt mag worden daarvoor is het nu de goede tijd!

Engel Asmodel is dan ook in staat om impotentie te transformeren naar potentie.

In tegenstelling dat veel mensen denken kan, mag en willen de Engelen uitgenodigd worden. Het gaat niet op om te denken of te voelen ze zijn er toch … en doen wat goed voor me is.

Nodig de engelen uit en vraag of zij je willen assisteren. Vraag op de juiste wijze. Formulier de juiste vraagstelling. In het zeer aardse voorbeeld: Vraag om de potentie om geld te verdienen. Of jij dan de potentie gebruikt, ziet en herkend is een andere vraag. Die vraag kun je overigens ook stellen. De potentie om te mogen zien hoe je geld kan verdienen en de potentie om dat neer te zetten.

Engel Asmodel zou met zijn stem geholpen hebben om de muren van Jericho omver te werpen. Zo zou zijn adem ook de maan en venus laten samenwerken.

Bovenstaande geeft al het één en ander weer over de kracht van Engel Asmodel. De strijdwagen kan dan ook geregeerd worden door deze krachtige Engel. Engel Asmodel heeft de teugels in handen.

Even een kleine waarschuwing de planeet Mars doet momenteel ook nog een duitje in de zak. Het kan dus juist in deze vuurmaand en met deze krachtige engel zeer extreem uitpakken. Zowel positief als negatief.

Vandaar formulier de vraagstelling secuur en correct!

Dan leven we ook nog in het één jaar. Er worden en zijn al vele nieuwe projecten, opleidingen e.d. geïnitieerd (gestart). Mocht er nog een oud project liggen dan is nu wel de tijd om hieraan te starten.
Dit één jaar is samenwerking eveneens belangrijk. Samen een weg mogen bewandelen. Zowel privé als zakelijk.

Geef elkaar de ruimte. Steun elkaar en help elkaar zonder intenties anders dan elkaar de ruimte te geven en elkaar omhoog te helpen liften. Vooral zakelijk zullen vele samenwerkingstrajecten ontstaan.
Vele zijn zichtbaar andere nog onzichtbaar, andere gestart en gaan starten. Voor degene die zich hieraan willen overgeven is dit een mooi begin naar een ander startpunt ongeacht of de samenwerkingen blijven bestaan of niet is een feit.
Soms loop je even samen een pad om later weer afscheid te mogen nemen. Wie weet om elkaar weer op een andere manier te mogen ontmoeten.

Privé is het tijd om relaties opnieuw leven in te blazen. Zo kan het zijn dat je al zolang bij elkaar bent dat vergeten is dat aan relaties gewerkt moet worden. Soms is het tijd om even af te dwingen om samen tijd vrij te maken voor elkaar. Het vuur weer te mogen opstoken. De relatie een nieuw leven in te blazen.

Met de kracht van Engel Asmodel en het vragen om het juiste voor jezelf is veel mogelijk. Het kan plotseling en krachtig gaan. Toch is het mogelijk dat de kracht ingezet wordt en dat er geduld gevraagd wordt.

De maand april is net gestart er is nog genoeg ruimte om te bedenken waar je het vuur wilt opstoken!