Paragnost Eddie en Consulenten

Am(b)riel is de Engel van de maand mei

Am(b)riel is de EngelEngel Ambriel is heerser over Mercurius en de Tweelingen. Heeft invloed op alle zaken die de gezondheid betreffen.

Mercurius staat onder andere voor verstand en intellect, communicatie, oriëntatie vermogen, analytisch en logisch denken, de wijze waarop je oordeelt en beslist.
Het bewustzijn en het onbewuste, gecombineerd met het mentaal denken. Vaardigheid van expressie, nieuwsgierigheid weetgierigheid en de wil, ijver en capaciteit om te leren.

Engel Ambriel beschermt indien u dat vraagt tegen negatieve energie. Een energetische oefening om uzelf te beschermen is om rozen om u heen te visualiseren. Geen toeval dat Ambriel de engel van de maand mei is want in mei bloeien de bloemen. Denk maar eens aan het bekende Keukenhof dat eind mei weer sluit omdat de bloemen dan uitgebloeid zijn. Maar wat een pracht en praal in de maanden dat het Keukenhof open is!

Engel Ambriel zou corresponderen met de tarot kaart Koningin Bekers (schorpioen). Ze is emotioneel trots, actief en sensueel, maar ook wrokkig en bedachtzaam. De sleutel is: “Ik verlang’.

De tweeling correspondeert met de tarot kaart Koning Pentagrammen, hij is wispelturig, behaagziek, intelligent en rusteloos. Meestal niet consistent. De sleutel is: ‘Ik denk’.

Deze periode is om te verlangen en te denken, mogelijk een terugblik naar het verleden, mede omdat er enkele planeten in retrograde staan. Het in het verleden onafgemaakte zaken af te maken. Nieuwe projecten te starten (Dit is eigenlijk het hele jaar).

Tijd om uit te spreken wat je verlangt, immers zet je het daarmee alvast in het universum. (wanneer het dan gebeurt is iets anders). Toch zal je zien dat zaken die je verlangt om in beweging te komen. Daadwerkelijk in beweging komen.

Wat daarbij wel gaat gebeuren is dat alle weggestopte emoties van het verleden verwerkt mogen worden. Soms betekent dat tranen, verdriet, maar ook tranen van vreugde over de zaken die nu anders kunnen en mogen.

Het is ook een goede tijd om een studie in te zetten. Studies waar je blij van wordt, waarvan je gaat groeien. Die voor jou persoonlijk de moeite waard zijn.

Ook een eventueel verlangen naar gezondheid is nu goed te realiseren. Of dat nu met voeding gaat of bewegen. Juist beide is nog heilzamer. Daarbij kan engel Ambriel helpen. Gewoon even vragen …
Verder is er over engel Ambriel weinig te vinden.

Medium Esther