Paragnost Eddie en Consulenten

Als jullie vastlopen in de relatie, wees blij!

Als jullie vastlopen in de relatie, wees blijAls jullie vastlopen in de relatie, wees blij! Ja echt, wees blij als je vastloopt. Dat je elkaar wel iets aan zou willen doen. Dat je op het punt staat de relatie aan de wilgen te hangen. Wees blij. En in dit blog van Paragnost Eddie leggen we je uit, waarom dit een gouden punt is om samen op uit te komen.

Drijf je elkaar tot waanzin? Ontbreekt de golflengte? Verwacht je van de ander van alles en doet die precies het tegenovergestelde? Dan is dit het ultieme moment om met jezelf een pas op de plaats te nemen.

En jezelf eens heel goed onder de loep te nemen. Afstand even van elkaar te nemen en allebei voor jezelf het licht te gaan zien, wat er nu eigenlijk aan de hand is. Er is namelijk niet iets tussen jullie beiden aan de hand.

Er is iets individueels met ieder voor zich dat er speelt. Elke woede uitbarsting wil je iets vertellen. Elke respectloosheid ook. Zo ook het verdriet, het gevoel van waanzin, het boos zijn. Wat wil je dit allemaal vertellen?

Dat jouw innerlijk angstige kind zich laat gelden. Dat die jou iets wil vertellen en duiden. Die eist aandacht en liefde. Niet van je partner! Van jouzelf. Al de waanzin en ruzies die jullie samen hebben zeggen maar één ding.

Ik heb mijzelf onvoldoende lief. En om die reden verlang ik dat jij mij liefde geeft. Ik eis dat, ik wil dat, ik verlang dat. Zie je wat jullie allebei doen? Van elkaar het eisen, maar dat kan helemaal niet. Een ander is er niet om je liefde te geven.

Je kunt het samen delen! Maar dan zul je het toch echt eerst in jezelf aanwezig moeten hebben, anders kun je het niet delen? Vandaar dat al die ruzies en boosheid, die jullie tot waanzin maakt en op elkaar aan het gooien zijn, zo’n mooi moment is.

Om te zien, wacht even,  ik heb helemaal geen liefde. Ik heb een klein angstig kind in mij die naarstig er naar op zoek is en er van overtuigd is dat een ander dat mij komt geven. Maar dat geven blijft uit.

Dus gaan we elkaar het vuur aan de schenen leggen. Net zolang totdat nog maar één ding rest. Uit elkaar en dan. Ruzie over de kinderen, over de rest, elkaar haten. Liefde zien als dat het pijn doet. Nooit meer een relatie willen.

Nee, dat kan jijzelf helemaal niet aan, je bent nog nooit in de liefde voor jezelf gaan staan! Dan wordt het de hoogste tijd om dat wel te gaan doen en daarvoor eens te bellen met een spiritueel consulent van Paragnost Eddie.

Die zijn bij uitstek in staat jullie te helpen de relatie wel de liefdevolle invulling te geven. Het zijn jullie beide getraumatiseerde innerlijke kinderen die eerst geheeld moeten worden. Uit elkaar gaan, zal het alleen maar verergeren.

Waarom? Omdat je dan nog steeds niet bewust bent waardoor je doet, zoals je doet. Waarom je bent, zoals je bent. Waarom er zoveel vijandigheid in je aanwezig is, die overigens steeds feller wordt.

Hoe vaak zeggen we niet, ik wil dat nooit meer. Daarmee zeg je eigenlijk, het ligt bij de ander, niet bij mij. Dan heb je nog steeds de liefde voor jezelf niet gevonden. Om die reden, is het moment van waanzin in een liefdesrelatie het uitgelezen moment om allebei het licht te gaan zien. Wij zijn niet lief voor onszelf en daarom doen we elkaar dit aan. Hoe worden we dat wel, lief voor onszelf? Een spiritueel consult met een medium of paragnost van Paragnost Eddie.