Paragnost Eddie en Consulenten

Het 33 mysterie van Hari, Maassen en Kelder

Het 33 mysterie van Hari, Maassen en KelderEr word in deze blog een inzichtelijk boekje open gegooid van een zeldzame numerologische missie.
En het daardoor heel duidelijk word, dat het bewustzijn uiting geeft aan de missie. Zowel positief als negatief. En zoals elke missie in de numerologie het positieve belichaamt, is de keerzijde het negatieve ook altijd aanwezig.

en daarom een leuke gelegenheid om hiermee in de maand maart (3) in een universeel 11 jaar (2018) het verhaal achter de trilling te aanschouwen, van deze eigenzinnige personen.

Zoals de titel aangeeft, zou je jezelf nu af kunnen vragen wat hebben deze personen nu met elkaar te maken? De eerste een vechtersbaas de tweede een hofleverancier van grappen, en de laatste een elitaire, intelligente maar pedante waarheid journalist.
De tendens waar het op uitloopt is te aanschouwen als je naar deze individuen kijkt..
Bij Badr vaak in een behoorlijke fysieke escalatie, maar we kunnen ervan vinden wat we willen (en dan moeten we ook zeker blijven doen haha) maar dat Marokkaanse gevaarte is wel een binnenkomer. Theo Maassen weet met humor en gein een uitzonderlijke bewuste kijk te schetsen wat het publiek aan kan sporen om zelf te denken. Bij Jort staat het flamboyante centraal, onderbouwd met een eeuwenoud jargon waarmee hij mensen selecteert voor zichzelf maar ook bloot kan leggen wie kwade of liefdevolle bedoelingen heeft.
Maar hoe héurt het eigenlijk nou echt! (ja weet het, inkoppertje).

In het kort zal ik samenvatten waar de 33 voor staat, en tevens het hoogste spirituele cijfer in de numerologie. 11, 22, 33 zijn dat, ook wel de koningsgetallen En wie de kroon past trekt hem aan. (lees) Ik heb voor deze missie (kroon) gekozen, en op mijn eigen authentieke manier ga ik, ‘’in deze zorgvuldige gekozen incarnatie’’ zorgen dat ik niet onopgemerkt blijf, want mijn grote spirituele en intuïtieve gave, ga ik is mooi inzetten om de boel aan het wankelen te brengen, voor een breder bewustzijn voor eenieder die er open voor staat. Het zal soms moeilijk zijn om aan mijn sterke voelsprieten gehoor te geven, maar het vertrouwen dat ik nooit iets zomaar zeg, weet ik zeker. Omdat ik geïnspireerd word de waarheid te zeggen, en fantasieën of situaties kloppend praten stagneren mij. Ik heb de spirituele zeggenschap, en twijfelen zal ik nooit doen, omdat ik simpelweg niet van m’n stuk kan worden gebracht.

Zie hier de opbouw…
Badr Hari: 8-12-1984 de 8+3=11 en 22(1984). Leuk ook te zien dat deze beste man ook 33 is. De 8 staat voor organiseren, zakelijke successen, en een voortdurende doorstroming waardoor de missie kan groeien. (als vechten betaald word, waarom niet!)
De 3 staat voor entertainment, sfeer, expressie en voelen. Het fysieke voelen word door Hari heel letterlijk opgenomen, maar ligt toch in een megalomaan hoekje. Bij onraad of emotioneel voelen komt ook meteen de negatieve vorm van de 22 naar boven, en het enige vanuit zijn bewustzijn is handelen vanuit woede om destructief zijn zin te krijgen.
Een mooi inzicht hierbij is dat de etymologie (de oorsprong van een woord) van satan, weerstand biedende is. De twee andere komen ook nog aan bod, maar we zijn het erover eens dat we allemaal weleens last hebben van een satan tafereel in ons leven. Als we dat zelf niet hebben, zijn we niet menselijk. Maar het verklaard wel dat Badr Hari, de weerstand die broodnodig is voor bewustzijn niet benut als groei en zelfontplooiing. en het adoreren van zijn fans zullen hem en de zakelijke successen die hij heeft behaald een stagnatie teweegbrengen als het gaat over spirituele waarheden.
Het onwrikbare (zelf)vertrouwen zal nog heel wat jaren alleen lichamelijk bij hem te zien zijn.

Jort Kelder: 22-9-1964 als je de geboortedatum ziet, word het al snel duidelijk. 1964 is een 2+9=11+22= 33!
met de dood bedreigd worden, ongegeneerd uitspraken doen waar de honden geen brood van lusten. Zichzelf ostentatief presenteren, maar tegelijk nobel besnaarde uitspraken op het juiste moment verkondigen en daarom een veelgevraagd spreker is. Dat is meteen de 9.
Mijn persoonlijke mening over Jort: ik hoor hem graag praten. Het feit dat hij achter de schermen speeches schrijft voor Mark Rutte, en op een beleefde manier de mond kan snoeren van Tunahan Kuzu van DENK, stiekem geniet ik wel van zijn verbale capriolen, die de tenen zeker doen krommen.
Maar het belerende kantje wat de 9 ook in zich heeft kwam tot uiting naar Pieter Storms en Bram Moskowicz. Het dwangmatige om ten koste van alles de waarheid boven water te krijgen, stuit soms tegen de borst. Daarentegen komt de 33 en ook de 2 mooi tot uiting omdat J Kelder een echte dierenvriend is. Een vegetariër en helemaal verzot op katten.
We zullen ook maar meteen beiden kanten van de 22 medaille bespreken. Mensen die een 22 zijn als missie of vanuit dag/jaar, stralen een grote charismatische kracht uit, en zijn meestal innemend.
Of ze zijn heel spiritueel, en zullen een filosoferend gesprek prefereren. Daarnaast zullen ze van het andere geslacht behoorlijk wat aandacht krijgen. Maar mocht de situatie zich voordoen dat vrouwen Jort met schampere hand wegwuiven, er wel iets in deze goedgemutste kakker gaat groeien, en dat uit zich dan in dictatoriale trekjes (zo niet dat toch) i.c.m. met nogal een eigen kijk op seks, en dat dit hoogstwaarschijnlijk de reden is dat bijna alle vriendinnen van Jort gaan lopen..

Wat ik aangaf van het seksuele bij de 22, wil natuurlijk niet zeggen dat alle mensen uit bijv. 1984 seksuele escapades ambiëren of het randje opzoeken zonder rekening te houden met de ander..
Zo zwart wit is het niet.

Theo Maassen: 8-12-1966. Zakelijke successen en welvarendheid, de creatieve expertise om mensen te laten lachen en ook nog eens aan het denken te zetten als ze het theater uitlopen.
diepgaand cabaret daar is Theo M wel trendsetter in. ‘Spirituel variété’ zouden de Fransen kunnen zeggen.
Ik zal er kort over zijn. Deze man laat zonder gewelddadig te zijn, toch zijn tanden zien, kan zich zichtbaar druk maken om al het onrecht, en ziet het als zijn taak om in zijn shows alle lagen van diepgang en bewustzijn aan te tikken, ook al is het maar voor even.
Zelf ben ik hem in Eindhoven een paar keer tegen het lijf gelopen, en je weet niet wat je ziet.
niet door zijn baard overigens want die laat hij op het podium ook gewoon staan, maar een glazige en camouflerende blik in zijn ogen willen uitstralen. Laat me alsjeblieft met rust.
En dat is het paradoxale misschien van een 33.. Je zou zeggen dat die spirituele begaafdheden zorgen voor sociale cohesie en samen dingen doen. Maar een 33 heeft geen andere mensen nodig om spiritueel te groeien. Het mooie van Theo Maassen is dat hij nog steeds geen computer en smartphone heeft.
In deze tijd is dat een bewuste keuze, en blijft hij zonder die stoorzenders mooi bij zijn eigen waarheid, en word niet door het wereldwijde web uit balans gebracht.
Ook deze 33 heeft zijn streken, de rebbellerende diefstal van de UEFA CUP, het kapot gooien van een fototoestel.
Maar het hoort allemaal bij de duale aardse gebreken die uit een soort impuls tot stand komen, en voor Kelder, Hari en Maassen, is het de keuze om het onbedwingbare primitieve te doen, of zich richten op een nieuwe harmonische kijk van spirituele verbinding..
Voor 33 mensen geldt echter wel. Wat hoort en wat niet, het is maar hoe je het ziet.
Als ze hunzelf maar niet verloochenen.

Conclusie:
mensen met een 33 als missie, zullen ons triggers geven om zonder dogma’s en kudde gedrag zelf (proberen) te laten denken.. Ze hebben een neusje voor onraad. Ze mogen hunzelf voortdurend in het middelpunt zetten omdat ze ook degelijk wat te zeggen hebben.
Deze mensen zullen we nog lang blijven heugen, door datgene wat ze neerleggen en veroorzaken positief of negatief.

Warme groeten,
Tony.