Paragnost Eddie & Consulenten

Zware vermoeidheid en andere klachten?

Zware vermoeidheid en andere klachten? Steeds meer mensen zijn moe en die vermoeidheid is soms heel lastig in het dagelijkse leven.
Activiteiten die plaatsvinden op onze zon zorgen voor steeds meer onverklaarbare problemen met onze gezondheid.
Ook elektrische apparatuur kan verstoringen laten zien.
Dit is al geruime tijd aan de gang en wij kunnen bv steeds uitval van het internet hebben of andere apparatuur die niet naar behoren werkt.
Uiteraard is die verstoring ook in de mens aanwezig en ook ons zenuwstelsel kan het aardig te verduren krijgen.

Dit is ook al een aardige tijd aan de gang. Maar we vergeten het soms nog wel eens omdat we nu eenmaal niet altijd stilstaan bij deze verstoringen en het lijkt toch wel alleen voelbaar te zijn voor de gevoelige mens.
Zo kunnen we echt klachten krijgen van vermoeidheid die nogal hardnekkig kunnen aanhouden en/of andere rare symptomen die van de een op andere dag komen en gaan.
Belangrijk is toch om deze energieverstoringen te herkennen en als het mogelijk is deze op een andere manier te benaderen.

Als je op je werk zit is het lastig om er mee om te gaan en vele mensen melden zich steeds vaker ziek door deze klachten.
Wat je in je vrije tijd kunt doen is zo veel mogelijk rust integreren in je leven en zo gezond mogelijk te leven.
Rust reinheid en regelmaat is toch het allerbelangrijkste in deze periode.

Het leven van alledag is niet meer zoals het bv 10 jaar geleden was. Alles is aan een grote verandering onderhevig en zelfs dingen die normaal gesproken heel makkelijk gingen kosten nu veel meer moeite.
Dit alles is nodig om de mens tot rust te manen om alles wat in het lichaam aan energie integreert rustig te laten verlopen. Of we het nu leuk vinden of niet het is broodnodig. Door de zonuitbarstingen krijgen we te maken met een bewustzijnsverandering op aarde en dat geeft ook in ons lichaam een verandering.

Dit kan zijn van overprikkeling tot nerveuze spanningen en irritatie tot veranderingen in ons leven. Het loslaten van situaties , mensen en gedachtenpatronen en/of veranderingen op grotere schaal zoals verhuizing, verandering van werk of relaties.
Fysiek kunnen we last hebben van duizeligheid, emotionaliteit, misselijkheid, ons evenwicht kan uit balans zijn, oorpijn, keelpijn, klierpijn en vast nog wel meer dingen die we kunnen ervaren .

Alles is van voorbijgaande aard dat is het mooie ervan en als je last blijft houden check het dan even bij je huisarts of er soms iets anders aan de hand is.
De zon uitbarstingen geven ons eigenlijk het zetje wat wij nodig hebben om keuzes te maken en dingen te veranderen in ons leven. Ook al lijkt het ogenschijnlijk alleen maar heel lastig te zijn wat we voelen en ervaren toch is dit een heel belangrijke periode in ons leven.

Door het heling proces wat tevens plaatsvind merken we ook op dat we een stapje dichterbij onze bron komen en het geeft uiteindelijk een verruiming in ons bewustzijn. De mens is uiteindelijk gelijk aan de aarde en als we merken dat we uit balans zijn dan is ook de aarde uit balans en is er een shift aan de gang om weer die balans te brengen. Alles beweegt en blijft in beweging en dat is goed zoals het is.
Merk je op dat je vermoeidheid aanblijft kijk dan eens wat je kan verbeteren aan je situatie. Misschien heb je aanvullende supplementen nodig omdat je eenvoudigweg niet alles meer uit je voeding kunt halen.
Of drink je te weinig water of eet je simpelweg niet genoeg groenten en fruit, of zit je te veel in je hoofd waardoor je energie helemaal niet meer lekker kan stromen.

Voor we daadwerkelijk weten wat er aan de hand is met ons fysieke en geestelijke stuk dienen we toch eerst naar ons leven te kijken zoals het momenteel is.
Heb je jouw lichaam altijd gevuld met veel zoetstoffen zoals chocola, of andere zoetigheden en dronk je veel koffie en of bv cola of limonades of alcohol dan is het wel nodig om hierin een verandering aan te brengen. Zoetigheid en vooral veel suikers ondermijnen op den duur je gezondheid en breken heel veel goede stoffen af in je lichaam waardoor je weerstand kan verminderen en je dus open staat voor welvaartziekten.

Maar zoals met alles zal er eerst een bewustzijn rond voeding mogen ontstaan waardoor je wellicht wat meer begrip krijgt voor je eigen situatie.
We zijn nu eenmaal lichtwezens en we krijgen een steeds grotere gevoeligheid voor stoffen die niet in het lichaam passen daar kunnen we dus sterk op reageren en samen met de elektromagnetische storingen van de zon kunnen wij mensen het zwaar te verduren hebben.
Zaak dus om beter voor jezelf te zorgen en je vermoeidheid serieus te nemen en er zeker niet aan voorbij te gaan.

Op tijd rust nemen en ook alle spanningen die je hebt los laten en je gedachtenpatronen te doorbreken waardoor je meer ruimte krijgt om te aarden.
We zijn wie we zijn maar de tegenwoordige mens leeft meer naar wie ze niet zijn en dat geeft fysieke en geestelijke problemen.
Niet alles is op te lossen met een pil van de dokter.
Sterker nog dat geeft alleen maar nog meer fysieke problemen.
Daarom ben ik heel blij dat er ook artsen zijn die de mens aansturen om op een alternatieve manier bezig te zijn met hun gezondheid.

Het begin is er, nu de mens nog.

Als je zelf niet weet hoe je hier uit kan komen kun je mij altijd bereiken bij Paragnost-Eddie box 68.

Warme knuffel ,
Elisa-Lis