Paragnost Eddie en Consulenten

Zielsbewustzijn

ZielsbewustzijnZielsbewustzijn. De ziel treedt bij de geboorte het fysieke lichaam binnen. Het kruinchakra is het thuis van het heldere bewustzijn en brengt ons voorbij de dualiteit naar de eenheid in onszelf, als Bronwezen.

Het in harmonie zijn met onze oorspronkelijke staat als Bronwezen is het doel van spiritualiteit. Het is de ultieme boodschap van alle mythologie en het ultieme verlangen achter het grootste deel van onze handelingen.

Bewust of onbewust smachten we ernaar om de gelukzaligheid van de heelheid die we ooit kenden, te herhalen en totaal op te gaan in het goddelijke.

Velen zijn voortdurend op zoek naar de heelheid buiten zichzelf, doordat we vergeten zijn dat we al heel zijn. Elke stap die we zetten op onze levensreis kan ons dichter brengen bij onze heelheid en goddelijke essentie.

Ook al lijkt het alsof we door het leven zelf van ons goddelijke pad afstappen, toch leiden alle stappen naar ons ware Zelf. Zelfs de meest tragische gebeurtenissen kunnen tot innerlijke vrede leiden. In de duisternis schijnt het felste licht.

We kunnen gedesillusioneerd geraken over het leven als de dingen een dieptepunt bereiken, toch gaan we op zoek naar meer. We willen de reden van onze pijn kennen en we worden gedwongen om niet langer buiten onszelf te zoeken, maar onze innerlijke ziel te vinden.

We vinden de gelukzaligheid van het goddelijke in onszelf als we naar binnen kijken.
Angst, pijn, verlies kunnen ons allemaal in aanraking brengen met innerlijke vrede waarvan we het bestaan niet vermoedden, omdat ze ons de boodschap doorgeven waarover het leven werkelijk om draait.

Het leven op aarde is een enkele reis naar onze goddelijke essentie. Alle pieken en dalen zijn tussenstoppen langs de weg, waar we alle ervaringen opdoen die ons verder op ons pad sturen.

Inspirerende hartegroet
Mieke Box 45