Paragnost Eddie en Consulenten

Ziek worden door je eigen gedachten kan dat?

Ziek worden door je eigen gedachten kan dat?Jazeker kan dat, een mens is tot veel in staat en gedachten hebben we allemaal.
We denken wat af in ons koppie. De hele dag razen er allerlei gedachten door ons hoofd.
Mooie gedachten bijvoorbeeld die liefdevol zijn naar anderen. Of minder mooie gedachten waarin je wel eens iemand zijn nek zou willen omdraaien.
Of zelfs erger dat je denkt voor mij mag hij/zij oplossen.
Ook kun je gedachten hebben die je blij maken en waar je vrolijk en gelukkig door wordt.
Maar de meeste gedachten gaan over werk, de kinderen, ouders, vrienden, rekeningen, uitjes, wat gaan we eten en wat trek ik aan en zal ik nog dit of zal ik dat nog?
Soms zijn gedachten echt in staat om van een vrolijk begin van de dag een super irritante baaldag te maken.

Hoe komt dit toch? En waar komt dit vandaan? Vragen die ik mij in mijn jonger jaren regelmatig afvroeg.
Want in mijn beleving van toen merkte ik vaak mensen op die knorrig waren en niet zo een gezellige uitstraling hadden.
Meestal liep ik met een boog om zulke mensen heen omdat dit ‘’gevoelig als ik was’’ regelrecht bij mij naar binnen kwam.
En wat dit aanricht in je lichaam en geest wist ik toen niet maar voelde ik wel degelijk. Nee dank u niet bij mij.

Het is zelfs mogelijk dat de energie van anderen zodanig bezit neemt van jou dat die ander zich opeens een stuk beter voelt en jij met hun sores zit. Ook al vaak genoeg meegemaakt in mijn jonge jaren maar ook als ik niet goed oplet en bv moe ben dan voel ik wel degelijk nog de energie van anderen binnen komen en kan ik mij bv opeens heel moe voelen.
Als lichtwerker is het superbelangrijk om daar heel alert op te zijn. Omdat het licht heel aantrekkelijk is voor mensen met een negatieve instelling.
Ze kunnen je echt leeg zuigen alleen al door hun negativisme.

Hoe komt dit toch dat mensen zo een houding hebben in het leven?
Deze vraag heb ik mij vaak gesteld. Gelukkig weet ik inmiddels beter en kan ik mensen helpen om het leven wat luchtiger tegemoet te treden.
Gedachten en gevoelens zijn namelijk niet altijd realistisch  en vaak is het zelfs zo dat men gaat geloven in zijn/haar eigen doemgedachten.
Zo van ‘’ zie je de hele wereld is tegen mij  en ik deug nergens voor’’ slachtoffergedag waarbij je maar beter uit de buurt kan blijven van die mensen omdat deze mensen (nog)niet te bereiken zijn.

Vaak genoeg heb ik deze mensen aan de lijn en het enige wat je kan doen is luisteren en heel zachtjes advies geven. Maar meestal is het veel te negatief om er energie in te steken.
Gedachten wat zijn dat eigenlijk? Meestal zijn nare gedachten het resultaat van daden uit het verleden die zich aandienen. Gedachten die een situatie laten zien die niet zo prettig was en waar je bv geen positief einde aan heb weten te breien kunnen zich opeens aandienen omdat je ergens door wordt getriggerd.
Dat kan het geluk zijn van een ander of de blijdschap en vreugde van een persoon om je heen.
Dan kan er bv jaloers gedrag opkomen en/of afgunst omdat jijzelf nooit datgene hebt bereikt en dat oh zo graag ook had willen hebben of kunnen.

Ontevredenheid ook zo iets. Mopperende mensen die almaar lopen af te geven op anderen omdat ze het ogenschijnlijk makkelijker hebben dan jij. Niets ontstaat voor niets zeg ik dan.
Alles heeft een reden en tevreden kun je alleen maar worden als je jouw leven accepteert zoals het op dat moment is.
Wij mensen maken keuzes en daaruit ontstaan weer situaties.
Past het niet bij je levensplan of heb je simpelweg geen geduld of het juiste inzicht in je situatie dan kun je zeer ontevreden worden.
On-te-vrede-n…lees je dat het woord vrede  erin voortkomt? Je mist dan de vrede in jezelf en dat kan een behoorlijk negatief gevoel geven en zijn we weer terug bij af.
Soms kan dit gevoel lang duren en kun je in een ware depressie terecht komen.
Soms is het van voorbijgaande aard omdat we allen wel eens tegenslag hebben en daardoor onszelf wel eens minder blij voelen. Je hoeft ook niet altijd aan je gevoel toe te geven.
Soms zit het mee en soms zit het tegen Thats Life.

De oorzaak kan ook door een chemisch proces in je lichaam komen dat je jezelf opeens heel depressies voelt bv mensen met schildklierproblemen kunnen daar veel last van hebben.
Wisselende stemmingen en grillig gedrag komt daar vaak bij voor. Soms geen land mee te bezeilen met deze mensen maar erger nog voor henzelf.
Ook kun je last hebben van de energieën vanuit het Universum die opeens in je lichaam voor een verstoring zorgen. Dit komt meer en meer voor zonder dat we er erg in hebben.

Veel mensen die nu een veranderingsproces doorgaan hebben daar last van.
Het enige wat je daar aan kunt doen is even alles langs je geestesoog voorbij laten gaan en zo erachter komen of er soms iets is gebeurt waardoor je bv zo angstig, emotioneel, geïrriteerd of  helemaal uit je doen bent.
Is dit niet het geval dan kun je er van overtuigd zijn dat het komt door omgevingsfactoren of door de sterke energieën die de laatste jaren over de aarde hangen.

Laat je gedachten niet je leven beheersen. Soms is een gedachte niet op realiteit gebaseerd en kunnen het gewoon aannames zijn.

Dingen die je zomaar aanneemt omdat bv iedereen er zo over denkt. Denkt, gedacht, gedachten. We zijn niet onze gedachten dat is een feit omdat gedachten energie zijn en die energie ook kan veranderen.
Kun je zomaar uit die energie stappen.
Laat het bij de ander, stap uit de energie van de ander, scherm jezelf goed af, luister naar muziek, ga een wandeling maken, neem een douche of bad, werk in de tuin, zet een lekker kopje thee voor jezelf, ga op bezoek bij een positief in gesteld mens, of zet een mooie film op maar ga uit de energie waar je momenteel inzit en accepteer je leven zoals het is .

Ook al is het niet het leven wat je je er bij hebt voorgesteld. Je weet momenteel nog niet wat je levenspad is en wat je kan doen om daar achter te komen.
Dan kun je  op zoek gaan naar een goede  Akasha reader die je kan helpen inzien wat je doel op aarde is en zo kun je erachter komen hoe je je leven een andere wending kunt geven.
Is zeker de moeite waard en ook al krijg je niet de antwoorden die je dacht te vinden je krijgt wel inzicht in jezelf en je levens en zo kun je zeker je weg vinden en je eigen leven veranderen.
En zo verander je jouw gedachten. Door uit die negatieve cirkel te stappen en al de gedachten niet te serieus te nemen.

De meeste van je problemen komen niet uit en door de weerstand los te laten die eromheen hangt kun je meteen alles eens heerlijk relativeren, ook dit kun je leren.
Het leven is een mooi feest maar zoals al heel vaak is gezegd’’ je mag zelf de slingers ophangen’’.
Hou het luchtig, speels, en geniet van de kleine dingen, het leven is veel te mooi om somber te blijven.

Wil je eens lekker van je afpraten of wat meer inzicht in je situatie dan kun je mij bellen of via de chat bereiken bij  Paragnost-Eddie.nl

Warme knuffel,
Elisa-Lis box 68