Paragnost Eddie en Consulenten

De wet van de aantrekkingskracht toepassen

De wet van de aantrekkingskracht toepassenBetrap je er soms jezelf wel eens op dat je echt wel verlangt en tegelijk weinig of geen vertrouwen hebt dat je verlangen, je wensen gemanifesteerd zullen worden?
Je verlangt naar een liefdevolle partner, en je bent ervan overtuigd ( mentaal) dat je er helemaal klaar voor bent, en ergens op een dieper niveau kom je erachter dat je eigenlijk niet echt meer vertrouwt in de liefde, dat je al zoveel nare ervaringen hebt op relatievlak, dat je allerlei dieperliggende emoties even snel verdringt. Ja hoor, ik ben wel klaar voor de liefde, maar….hij/zij zal mijn liefde moeten verdienen, hij/zij zal me echt moeten bewijzen …..dit is wat ik in heel veel gesprekken ‘hoor ‘ en dat is goed om met mensen die zo graag willen, en toch alleen blijven…er komt maar geen geschikte partner op hun pad.
Het is inderdaad niet zo eenvoudig om de diepere lagen aan te raken, omdat er vaak nog heel veel onderliggende emoties, gedachten, overtuigingen en aannames bepalend zijn in het aantrekken van een partner.
Ik draai alle vragen om: ‘ Hoeveel hou je van jezelf ‘ , ‘ Hou je genoeg van jezelf om te vertrouwen dat jij liefde waardig bent ‘, ‘ Welke gedachten, emoties, overtuigingen en aannames draag je nog bij je rond liefde, relaties, trouw…..’  Gelukkig beluister ik overwegend mensen die heel open en eerlijk de weg naar binnen nemen, dichter bij zichzelf komen, zichzelf laten zien wat hen blokkeert en welke traumatische ervaringen nog in hun systeem vastzitten. Het is bevrijdend dat mensen zich vaak voor de eerste keer helemaal laten gaan, zich uiten met alles wat ze voelen….verdriet, ontgoocheling, woede, niet kunnen vergeven…..door het niet verwerken van de diepere blokkerende emoties, bevries je je hart. De liefdesenergie voor jezelf stroomt niet meer en een gevolg hiervan is dat de hartsenergie evenmin naar de ander kan stromen. Een duurzame liefdesverbinding kan maar gedijen als beide partners hun hart openen, zich kwetsbaar opstellen en bereid zijn elkaar te laten Zijn. Liefde zonder eisen, zonder voorwaarden , zonder de ander te willen hervormen tot het perfecte plaatje is de hoogste vorm in een liefdesverbinding.
Kies je voor liefde of kies je voor angst?
Niemand wil gekwetst worden…doch…de illusie van een partner te vinden die je nooit zal kwetsen, op welke manier dan ook, moeten we gaan loslaten. Nog even dieper kijkend naar ‘ gekwetsheid ‘ is het zelden een partner die je kwetst, maar zijn het nog niet verwerkte gekwetste gevoelens uit het verleden…iedereen heeft een biografisch verleden, waarin we ons als kind gekwetst voelden door uitspraken, gedragingen en die nemen we allemaal mee in onze rugzak. De afwezige neurotische moeder die er emotioneel niet kon zijn voor jou omdat ze zelf een zware last met zich meedroeg, de autoritaire afkeurende vader voor wie je zelden iets goed kon doen en ga zo maar verder…de gezinsdynamiek die ons zoveel kan vertellen over wat we geleerd hebben over ‘ liefde ‘, ‘ relaties ‘.
Hetzelfde geldt wat je professioneel leven betreft, welke keuzes je maakt en waarom je niet vol-hartig voor jouw weg kiest?
Je wil als hulpverlener werken met mensen, maar je vindt dat je zo weinig te betekenen hebt, je voelt je niet kundig genoeg, niet perfect genoeg…ook dat zijn dieperliggende overtuigingen. Als je in dit denken blijft hangen, zal er inderdaad weinig of niets veranderen en blijf je ervan overtuigd dat anderen het wel kunnen en jij niet.

Enerzijds vertel je aan het Universum wat je wensen zijn en anderzijds vertel je bijna tegelijk dat je er niets van gelooft, niet op vertrouwt…
Wat je denkt wordt onmiddellijk opgepikt door het Universum ( of hoe jij het zelf wil benoemen) attent zijn op de woorden die je uitspreekt, alsook de energie van vertrouwen, het volste vertrouwen, de lading die de woorden dekt is niet te onderschatten in de wet van het manifesteren en realiseren.

Erkennen van het dieper zittend ongeloof en wantrouwen
Onderzoeken vanwaar het ongeloof en wantrouwen komt
en jezelf bewust de vraag stellen of dit ongeloof of wantrouwen NU nog nodig is.
Je hebt geleerd en ervaren
dit heb je NU meegenomen als een stukje LEVENSWIJSHEID.

Laat jij je leven, je dromen, je wensen, je verlangens die perfect aansluiten op jouw levensplan nog verder saboteren….
Weet je ….wijzelf zijn onze grootste saboteur….en er zullen altijd graag actoren met dit spel meespelen, die net zo hard zichzelf saboteren als wij doen.
Stem je af op wat goed voelt voor jou, waar je een vol-mondig JA bij voelt, vanuit het diepste van je Ziel en transformeer de woorden angst, twijfel, ongeloof in vertrouwen en geloof….just do it with love feeling blessed.

Engelenmedium Mieke
www.miekecoigne.com