Paragnost Eddie & Consulenten

WELKOM MAART 2018

WELKOM MAART 2018We nemen afscheid van de maand februari en verwelkomen maart! Ik ben in elk geval heel blij want de maand maart heeft heel wat in petto voor ons. Ik en met mij velen hebben de afgelopen twee maanden als toch bijzonder intensief ervaren: het voelde alsof januari met de twee supervolle manen en februari ons behoorlijk door elkaar heeft geschud.

Degenen die zeggen: ikke niet…proficiat. In elk geval waren de enorme kosmische downloads heftig en vooral hooggevoelige en – bewuste mensen waren de ervaringen op zich behoorlijk intensief, vermoeiend en laat het me toch maar eerlijk benoemen in aardse woorden: zwaar. Mag het, ook in naam der spiritualiteit? Soms bekruipt me het gevoel dat spiritualiteit bijna een labeltje geworden is van onaantastbaar, ongenaakbaar, onkwetsbaar en overal bovenuit stijgen. Komaan, we hoeven elkaar geen ‘ blaaskes ‘ wijs te maken, we weten beter ondertussen: gooi die labeltjes maar weg en laat je maar lekker zien, voluit, waarachtig en kwetsbaar. Welkom op Aarde, spiritueel Lichtwezen
Ik heb in het blog over de invloed van de volle maan op 2 maart de tendenzen weergegeven, vertaald op menselijk aards vlak, want ik ben geen astroloog, toch ben ik helemaal onder de indruk van de bijzonder krachtige uitleg van Kaypacha, die ik echt van harte kan aanbevelen. Ik verneem wel eens van cliënten dat hij iets te gek doet, maar het is tegelijkertijd een uitnodiging om toch maar eens te luisteren zonder oordelen over zijn verschijning en zijn dolle fratsen doorheen zijn opnames. De essentie kan uiteindelijk aan niemand zomaar voorbijgaan….Uiteraard zijn er nog veel keigoede astrologen, alleen volg ik Kaypacha nu ongeveer drie jaar en ik begrijp wat hij zegt, niet iedereen heeft de gave om een vak als astrologie menselijk te vertalen, begrijpbaar.
We gaan uiteindelijk verder opbouwend tewerk voor deze maand en dat vraagt inderdaad: wat laten we gaan, maar dan echt gaan, en waar gaan we echt helemaal voor. En dit op elk levensvlak.
Het valt me de laatste twee maanden op dat sommigen zo sterk blijven hangen in hoopvolle verwachtingen naar iets wat eigenlijk voorbij is…relaties waarin sommigen blijven geloven dat alles weer goed komt, soms wel en soms niet, het bijna wanhopig afdwingen om de tijd dat er verandering komt te willen weten, als iets heel nabij ligt betekent dit niet noodzakelijk dat dit voor onmiddellijk is, de dynamiek van een reading omvat alles wat ertussen in ligt nl groei en niet de groei die iemand zich voor ogen houdt. Met de twee voeten op de grond staan en eindelijk eens landen is wat het effect is van de volle maan in maagd.
In meerdere blogs heb ik al aangegeven dat het leven geen lineair proces is, maar een weg met veel hobbels en kronkels en dat maakt het voor sommigen bijzonder moeilijk. Sommigen willen het hele leven voorspeld krijgen, en dat verwijst heel vaak naar de angst om het leven voluit te omarmen zoals het zich aanbiedt. Het leven als één avontuur en grote uitdaging waarin iedereen aan het stuur van zijn schip mag staan….jij bepaalt écht jouw koers, alleen als je er nog steeds van overtuigd bent dat het anders is, dan blijft het zoals het is en verandert er heel weinig tot niets.

Deze maand kunnen we dus opnieuw een paar laagjes afpellen, 2018 is uiteindelijk een jaar van het streven naar innerlijk evenwicht in geven en ontvangen, in gelijkwaardigheid, verbinding, openheid en eerlijkheid, ongeacht in welke context. Elk leugentje wordt heel snel aan de oppervlakte gebracht. Het universum toont ons onmiddellijk wat klopt en niet, wat afgestemd is vanuit waarachtigheid en wat niet, ook al zeg je ja tegen de buitenwereld, als je binnenwereld twijfelt, niet eerlijk is, niet waarachtig, of er op uit is anderen te raken/ te treffen of nader beneden te halen….het universum laat snel de resultaten zien. Zo binnen, zo buiten. De voor iedereen geldende universele kosmische wetten zijn niet met de voeten te betreden, als je die wetten kent en ernaar leeft, hoef je geen drama’s te verwachten.
Alles wat voor de komende tijd aan de oppervlakte komt vb oude pijn ( Cheiron), verdriet, het is ok, neem de tijd om de volgende laagjes af te pellen en te helen. Kijk wat het je heeft gebracht, wat je hebt geleerd en stop met jezelf te beklagen ( slachtofferenenergie) : waarom ik en waarom niet die buurman die zo slecht is …..het helpt je geen stap verder en gelukkiger word je er niet van. Kijk naar de ervaring en kijk wat je sterker, moediger, krachtiger, assertiever, liefdevoller heeft gemaakt.

Oude healingswijzen komen terug in de belangstelling die verwijzen naar de tijd van Atlantis. Ik herinner me een paar maanden geleden dat ik plots alles wat ik maar kon lezen rond de tijd van Atlantis, werkelijk verslond; Ik kwam terecht bij Diana Cooper en heb ondertussen al haar boeken en meditaties gelezen en beluisterd en elke keer voelde ik me lichter worden en toch sterker geaard, én tegelijk ook gevoeliger. Geen idee waar dit plots vandaan kwam, maar ik volgde eenvoudig weg mijn intuïtie. Mijn partner keek verbaasd op, want tot op heden ben ik al jaren in de weer met Doreen Virtue. Diana Cooper ging in mijn ervaring veel dieper, maar dat is natuurlijk een heel persoonlijke ervaring. Dus wees niet verbaasd dat je plotseling aangetrokken voelt tot herinneringen uit een zelfs heel ver verleden….niets is gek of vreemd.

In principe kan maart wat zachter, gemoedelijker, gemakkelijker voelen, eigenlijk als een stukje verademing na de twee vorige maanden! Een opluchting dus voor veel cliënten die me elke keer vragen : ‘ En Mieke, wordt het weer zo heftig ‘, kan ik nu zeggen, zeker voor diegenen die de moed hebben gehad koppen met spijkers te slaan, de kracht hebben gehad komaf te maken met ongezonde situates, gewoonten, relaties …..dikke proficiat ! Ik zeg dit vaker met zoveel enthousiasme en liefde als ik opmerk door welke moeilijke situaties mijn cliënten dapper doorgaan en echt kiezen voor het allerbeste. Ik zeg wel eens dat ik heel graag eens een getuigenis voor hen zou willen plaatsen, maar dat kan nog niet….misschien ooit, wie weet?
In de loop van maart kan je nog wel wat te maken krijgen met plotse wendingen in situaties vb in relaties die nu aan een zijden draadje hangen en waar dan toch knopen worden doorgehakt. Bekijk de situatie dan toch zoals ze is: nuchter en niet vanuit drama en wanhoop. Relaties die niet gebaseerd zijn op eerlijkheid, loyaliteit en openhartigheid kunnen niet anders dan vervlakken en stoppen. Oordelen over de partner die de knopen doorhakt of verder wil met zijn/haar leven helpt niemand verder. Neem de tijd om te rouwen, afscheid te nemen en pak de draad terug op voor jezelf.
We krijgen ook nog eens een nieuwe maan in het gevoelige Vissenteken en vissen heeft het waterelement en water staat voor emoties. Anderzijds is je intuïtieve aanvoelen groter en kan je gemakkelijker verbinding maken met het engelenrijk.

En verlangen we niet allen naar de lente???? We nemen een duikje naar de lente op 21 maart waarin we verdere stapjes nemen naar het nieuwe en kunnen de zaadjes die we geplant hebben zien groeien.

Denk eraan voldoende rust te nemen voor de komende tijd, want aangezien we alles ervaren via ons lichaam en het toch wel te verduren heeft gehad met alle energetische verschuivingen en opschoningsprocessen is het belangrijk oog te hebben voor een evenwichtig en harmonieus leven. Werk en ontspanning nog meer in balans brengen.
Sommigen hebben de afgelopen maand veel meer last gehad van duizeligheid, hartkloppingen, slecht slapen, heftige dromen, emotioneel gevoelig, prikkelbaar, nerveus, ongeduldig, rusteloos….ik heb februari zelf veel intenser ervaren dan de vorige maanden vooral heel veel last van duizeligheid en super gevoelig voor geluiden, geuren, maar ook het sterker voelen van situaties die niet echt klopten of mensen die me iets vertelden waarbij mijn oren als antennes scherper stonden of het een leugen, een smoesje of toch oprecht was. Elke dag eigen energieveld opschonen, gezonde voeding, B12, D3, magnesium en calcium en vooral de humor erin houden, want ja, we zitten figuurlijk ( en soms wel letterlijk) in een achtbaan! We groeien als het goed is verder van aarde mens tot kosmsiche mens; geworteld in ons leven op deze bijzondere prachtige Lady Gaia en verbonden met het Al.

Moeten we nu meer en meer gaan doen om onszelf staande te gaan? Ik geloof dat het net het omgekeerde is: we kunnen het veel makkelijker maken, door het onszelf wat makkelijker te maken, door al de regeltjes en moetens die we onszelf opleggen te schrappen van ons lijstje en leren eenvoudig weg te genieten van de eenvoud der dingen.

Voor diegenen die het nog niet zo voelen, het komt wel, hoop ik althans: de enige taak die ons hier nog rest is de weg van hartsverbindingen creëren, elkaar het licht in de ogen gunnen, elkaar als lichtwezens zien, elkaar bemoedigen en aanmoedigen, in plaats van elkaar te bestrijden, beconcurreren, saboteren. Blijkbaar is het toch nog een moeilijke om elkaar op die manier te zien, ik geloof dat er ooit wel een moment komt, in een stilte-moment, waarop allen de zin van dit leven op deze bijzondere planeet begrepen zullen hebben nl EENHEID in LIEFDE.

Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com