Paragnost Eddie en Consulenten

Wekelijkse liefdes horoscoop

Liefdesweekhoroscopen voor de sterrenbeelden

Week 20, maandag 11 t/m zondag 17 mei

Ram, geen slechte week voor jou ram. Ben je later in de maand jarig dan kan het nog wat achter blijven, maar de meeste rammen beleven deze week veel romantiek en avontuur. Je moet hiervoor wel zelf de slingers voor ophangen. Singles kunnen beet hebben.

Stier,met je energie zit het wel goed, maar op liefdesgebied kan er nu iets te veel op je af komen. Jouw partner stelt hoge eisen aan je, terecht. Alleen soms krijg je er stress van. Single stieren gaan een bijzonder goede week in.

Tweelingen, op financieel en huiselijk gebied wordt het een prima week. Helaas blijft de romantiek wat achter. Je komt nog het best uit de voeten binnen de huiselijke sfeer. De basis is gezelligheid en vriendschap en dat is prima. Single tweelingen genieten van avontuur en onverwachte dates.

Kreeft, op relationeel vlak verloopt alles wat gespannen, evenals op vriendschappelijk vlak. Eigenlijk is het tijd om op vakantie te gaan, want dan kun je eens helemaal tot rust komen. Singles kunnen een leuk persoon tegen komen tijdens een reis of een workshop.

Leeuw, op liefdesgebied gaat het allemaal prima. Je geniet van de liefde en van het huiselijk leven. Af en toe een uitje of een reisje doet je goed. Op het werk krijg je meer onder controle en je komt meer in je kracht. Single leeuwen beginnen de week in mineur, maar sluiten de week goed af.

Maagd, de week begint met een conflict. Mensen waar jij nauw bij betrokken bent stellen je teleur. Dit kunnen collega’s zijn, maar het kan ook je partner zijn. Je vindt het moeilijk om werk en thuis te combineren. Single maagden zoeken iemand om tegenop te kunnen kijken.

Weegschaal, de liefde is jou gunstig gezind. Je bent populair en er hangt een romantische sfeer. Voor sommige weegschalen zit er een klein reisje in en hier geniet je enorm van. Single weegschalen beginnen de week romantisch en dit gevoel hou jij vast.

Schorpioen, wanneer je er voor open staat dan valt er deze week heel wat te beleven op liefdesgebied. Oude vertrouwde gevoelens van verliefdheid kunnen weer opleven. Maak geen ruzie over huiselijke zaken of issues die met seksualiteit te maken hebben. Singles gaan een heerlijke week tegemoet.

Boogschutter, je ontvangt veelbewondering, steun en affectie, maar toch kan het een enerverende week voor je worden. Het werk kan je totaal opslokken en ook lichamelijk of geestelijk kun jij je overweldigd voelen. Geef je grenzen aan en ontspan op zijn tijd. Singles kunnen een vriendelijk persoon ontmoeten.

Steenbok, de liefde is geweldig deze week, mits je geen ingewikkelde discussies opstart. Beleef de liefde en stel er geen vragen bij. Ook singles voelen zich gezegend. Je kunt nu een heel interessant persoon tegen komen.

Waterman, met wat extra inspanning van jouw kant moet dit toch een heerlijke week voor je worden. De sterren staan bijzonder gunstig, ook voor de single watermannen. Doe wat extra moeite, want dit is ‘a once in a life time’ stand. Benut hem!

Vissen, de liefde is gezellig, vriendelijk en attent voor je en je geniet er van. Soms kan er een kleine discussie zijn, maar meestal zijn jullie het volkomen met elkaar eens. Single vissen kunnen heel goed daten, ook via internet, maar kijk wel of iemand te vertrouwen is.

 

Week 19, maandag 4 t/m zondag 10 mei.

Ram, het begin van de week verloopt wat moeizaam. Je voelt je onbegrepen. Je wilt onbezorgd leven, maar er is een misverstand met je partner. Maak geen ruzie over geld of over de opvoeding van de kinderen, dan zul je merken dat de romantiek weer snel terug is in je leven. Singles hebben vanaf woensdag meer plezier en geluk.

Stier, het goede nieuws is, dat je energie terugkeert, maar het slechte nieuws is, dat jij en je partner soms lijnrecht tegenover elkaar staan. Steel je minder eigenwijs op, dan keert de liefde terug in jouw leven. Singles krijgen veel aandacht, maar het is niet erg serieus.

Tweelingen, je hebt veel te vertellen en schuwt hierbij geen serieuze onderwerpen. Je werkt hard, daarom heb jij tegen het weekend wel je rust verdient. Boek eens een weekendje weg of een klein reisje. Single tweelingen hebben bijzondere vrienden. Daaruit kan een date voortkomen.

Kreeft, je vindt jezelf pech hebben in de liefde en je trekt je wat terug. Je wilt het liefst alleen gelaten worden. Alleen je werk verloopt goed. Tegen het weekend breekt er een waterig zonnetje door, ook voor de singles. Hier kan wel een kandidaat tussen de dates zitten.

Leeuw, op liefdesgebied gaat het fantastisch, alhoewel leeuwen met een gezin problemen met één van de kinderen kunnen hebben. Dit is een fase. Single leeuwen en leeuwinnen hebben serieuze bekijks. Stel je hiervoor open zonder meteen je vrijheid te verliezen.

Maagd, je relatie is deze week veeleisend, doch hoeft beslist niet slecht te gaan. Stel je flexibel op. Nog beter is, om samen even op vakantie te gaan. Dit zou jouw liefdesleven een enorme boost geven. Single maagden kunnen op reis of tijdens een workshop iemand ontmoeten.

Weegschaal, je vindt je partner maar bijzonder. Toch bewonder je stiekem hem of haar. Jullie zijn soms twee uitersten. Dit heb jij nodig om niet verveeld te raken. Maak geen ruzie over geld of over de kinderen, dan gaat alles goed. Single weegschalen komen in contact met een artistiek iemand.

Schorpioen, het gaat er deze week heftig aan toe. Perioden met ruzie worden afgewisseld met intieme momenten. Er over praten lukt vanaf donderdag beter. Single schorpioenen ervaren een erotische week, waarbij je niet weet of je verliefd bent of gewoon geïnteresseerd.

Boogschutter, op veel vlakken in jouw leven gaat het een stuk beter. Dit geldt ook voor de liefde. Je voelt een harmonische en liefdevolle band met jouw partner. Helaas is jouw gezondheid deze week iets minder goed. Dit heeft een aandachtspunt, ook voor de singles.

Steenbok, de spanningen tussen thuis en je werk kunnen je deze week even te veel worden. Je vat alles ook zo serieus op en je wilt alles goed doen. Zoek tegen het weekend even wat ontspanning samen met je partner of je gezin. Dit geldt ook voor de singles; ga eens lekker uit!

Waterman, de romantiek voelt geweldig, maar er kan wel een misverstand ontstaan. Let op je woorden, want die kunnen verkeerd opgevat worden. Alle watermannen zijn druk thuis of op het werk bezig. Ontspan je het weekend ook even met een terrasje of een bioscoopbezoek.

Vissen, geldzaken en je gezondheid kunnen deze week opspelen. Let op je uitgaven en zorg dat je administratie op orde is. Daarna is er tijd voor romantiek en vermaak. Tijdens het sporten of uitgaan kun je een leuk iemand ontmoeten.

Weekhoroscopen week 18, maandag 27 april t/m zondag 3 mei

Ram, je gaat een gunstige week in. Er valt heel wat bij te praten. Dit doe je in een persoonlijk gesprek met je vrienden, familie of dierbaren, maar ook via internet of de telefoon is er menig contact. Verder ben je druk, maar dit gaat niet ten koste van de romantiek en gezelligheid.

Stier, indien je snel jarig bent, dan merk je de verschillen in jouw leven reeds. Je voelt je energieker en je trekt weer meer geluk aan. De liefde voelt intens en je er is ruimschoots romantiek. Stieren die wat later in mei jarig zijn moeten nog heel even wachten.

Tweelingen, je staat in het middelpunt van de belangstelling. Meestal vind je dat heel fijn, want je bent wel een zelfbewuste persoonlijkheid en soms ook wel een gangmaker. Deze week wil je echter ook momenten voor jezelf hebben. Zelfs ook in de romantiek.

Kreeft, je vrienden en/of familie kunnen deze week behoorlijk aan je trekken, terwijl jij soms zelf al zoveel op je bordje hebt. Je wilt er voor hen zijn, maar je kunt beter ook je grenzen aangeven, want fysiek en geestelijk trek je het amper. Doe wel leuke dingen samen met vrienden.

Leeuw, er kunnen deze week spanningen op je werk zijn, maar gelukkig kun je samen met je partner hierover praten. Indien je  in de gelegenheid bent om af en toe wat vrij te nemen of een midweekje of weekendje weg te gaan, dan kun je weer helemaal opladen. Singles kunnen een serieus iemand ontmoeten.

Maagd, het wordt een prettige week op veel fronten. Je hebt het druk, maar de stemming is zowel op het werk als privé erg harmonisch. Deze week is zelfs avontuurlijken romantisch te noemen. Jullie hebben meer begrip voor elkaar. Dit komt de relatie ten goede. Singles kunnen hiervan meeprofiteren.

Weegschaal, deze week is druk en levert geen enkel saai moment op. Toch kun je het allemaal makkelijk aan en geniet je zelfs van alle afspraken en uitjes. Er blijft misschien wat weinig tijd voor jezelf over of voor het thuisfront, maar de stemming zit er wel in.

Schorpioen, er kunnen wat conflicten spelen met je geliefde of op je werk. De samenwerking met anderen verloopt deze week niet zo soepel. Je bent zo nu en dan even aan een weekend weg toe. Een wandeling in de natuur doet ook wonderen. De liefde zit wel goed.

Boogschutter, je maakt je wat druk om zaken die al wat langer moeizaam verlopen, zoals de financiën, maar dat gaat deze week niet ten koste van de romantiek of gezelligheid. Het belooft een prettige week te worden, waarbij er ook nog leuke uitjes/dates gepland staan.

Steenbok, je werkt hard en je neemt alles heel serieus. Daarom blijf je in je vrije tijd liever wat vaker thuis, want daar is ook voldoende te doen. Het accent ligt op de thuissituatie en daar kunnen heel wat visites, etentjes, klusjes plaats vinden.

Waterman, de week begint wat stroef, maar halverwege doen zich ineens veel kansen voor op romantisch vlak. Thuis probeer je het gezellig te maken. Even een waarschuwing voor de single watermannen: doe voorzichtig met internet daten.

Vissen, financieel is het een goede week voor je. Dit extra geld wil je investeren in je woning. Daar voel je de behoefte om van je huis je kasteeltje te maken. Hierdoor is er wat minder tijd en aandacht voor andere zaken. De romantiek is er niet minder gezellig om.

Weekhoroscopen week 17, maandag 20 t/m zondag 26 april.

Ram, je voelt je goed in je vel steken en je bruist van de energie. Je bedenkt allerlei ambitieuze plannen. Je hebt er zin in om iets nieuws aan te vangen. Het avontuur lonkt. Samen met je partner onderneem je van alles. Singles hebben meer aanbidders dan ze aan kunnen.

Stier, je voelt dat er een andere fase in jouw leven aanbreekt. Je staat positief in het leven en je ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Op liefdesgebied val je in de prijzen. Ook de single stieren kunnen mooi van deze positieve vibe mee profiteren.

Tweelingen, je zit in een rustige fase in jouw leven. De grootste veranderingen en verwikkelingen liggen inmiddels achter je. Hier wil je nog even van bijkomen. In de relatie trek jij je wat terug. Geef ook de ander aandacht! Singles treden ook niet erg naar buiten.

Kreeft, het sociale leven is deze week heel belangrijk voor je. Dit geeft single kreeften de kans om vanuit hun netwerk een leuke partner te ontmoeten. Voor gebonden kreeften betekent dit een drukke agenda met veel leuke afspraken.

Leeuw, je bent deze week bijzonder ambitieus en je gaat helemaal op in je werk. Toch heeft jouw liefdesleven hier niet onder te lijden. Voor de singles onder dit sterrenbeeld geeft het juist een extra gelegenheid om een soulmate te treffen.

Maagd, je gaat een heerlijk rustige week tegemoet. Mocht je nog vrije dagen hebben, dan is het een prima tijd om een kleine vakantie te boeken. Deze reis kan jou en je partner nader tot elkaar brengen. Single maagden kunnen onderweg zelfs iemand tegenkomen.

Weegschaal, je kunt deze week prima aan je relatie werken. Je kunt allerlei prettige zaken aan jouw partner ontdekken. Het is een tijd bij uitstek om vertrouwelijke gesprekken te voeren. De sfeer is intiem en sensueel. Singles ontmoeten wellicht iemand die nog gebonden is.

Schorpioen, deze week staat voor jou in het teken van de liefde. Het is een week met een lach en een traan, want er komen ook pijnlijke onderwerpen ter sprake. Toch kun je nu goed in je relatie investeren. Single schorpioenen hebben grote kans een boeiend iemand te ontmoeten.

Boogschutter, indien jij lekker je gang kunt gaan of samen met je partner sportieve uitjes inplant, dan verloopt de relatie uitstekend. Je bent momenteel te ongedurig om veel tijd thuis door te brengen. Single boogschutters gaan een flirt niet uit de weg.

Steenbok, voor jou is het deze week meer huisje, boompje en beestje. Er is thuis veel te doen en samen met jouw geliefde of dierbaren breng jij menig gezellig moment thuis door. Het is een prima tijd voor familiefeestjes en visites. Singles kunnen thuis bij familie iemand tegen komen.

Waterman, de financiën weerhouden jou er een beetje van om leuke uitstapjes te maken met je geliefde. Ook kan geld een bron van irritatie tussen jullie zijn. Vermijd liever dat onderwerp, dan wordt het toch een romantische week. Singles kunnen hun soulmate tegen komen.

Vissen, in de liefde voel jij je gelukkig en geliefd en je hebt niets te klagen. Single vissen kunnen zich prima met zichzelf vermaken, alhoewel de wens om een intieme en duurzame relatie zo nu en dan toch de kop op komt steken.

 

Weekhoroscopen week 16, maandag 13 t/m zondag 19 april

Ram, je wilt meer plezier in je leven. Wanneer de relatie saai dreigt te worden, dan kunnen jullie besluiten om samen uit te gaan. Een romantisch diner of een bezoekje aan casino, theater of film kan je in de juiste stemming brengen. Dit geldt ook voor de single rammen.

Stier, je wilt meer investeren in je huis. Sommige stieren staan voor een verbouwing of verhuizing. Het gezins- en familieleven is belangrijk voor je en daar richt jij je aandacht op. Single stieren zijn wat huiselijker dan anders.

Tweelingen, je staat onder grote belangstelling, maar jij wilt je er niet al te veel voor inspannen. Eerlijk gezegd vermijd je de drukte een beetje. Je wilt alleen met zeer dierbare vrienden of familie optrekken, en met je partner natuurlijk.

Kreeft, je wordt weer wat meer open naar jouw omgeving toe. Hierdoor heb je veel afspraken in je agenda staan. Het wordt een drukke week wat betreft het internet en social media. Ook de communicatie onderweg komt op gang, hetgeen goed is voor de single kreeften.

Leeuw, je voelt je een stuk beter en er lijkt een last van jouw schouders te vallen. Je merkt tevens dat je meer erkenning krijgt. Jouw partner steunt jou waar mogelijk. Single leeuwen moeten nog even wachten voor de liefde in je leven komt.

Maagd, jouw leven leek even vast te zitten, maar vanaf nu gaat het beter. Er is nog wel werk aan de winkel op relationeel vlak, maar jullie verdragen elkaar beter. Een vakantie of klein reisje kan jullie nog nader naar elkaar toe brengen. Single maagden kunnen iemand tijdens een workshop ontmoeten.

Weegschaal, jouw netwerk is zich aan het uitbreiden. Hier kleeft ook een klein nadeel aan, want hierdoor ben je minder thuis. Dat vind je zelf niet zo erg, maar het werk kan blijven liggen. Single weegschalen hebben geen gebrek aan dates.

Schorpioen, je krijgt het druk, vooral op je werk. Je kunt je ook helemaal in een speciaal onderwerp verdiepen. Besteed ook aandacht aan je relatie, want anders trekt jouw partner aan de bel. Single schorpioenen kunnen een apart type ontmoeten.

Boogschutter, je klautert weer wat uit het dal, maar je blijft nog wel graag thuis. Daar probeer je het gezellig te maken. Je nodigt hierbij graag visite uit. Single boogschutters gaan actief op zoek naar dates. Kijk ook eens in de sportschool.

Steenbok, de relatie neem aan intimiteit toe. Dit juich jij toe, want je wilt je serieus inzetten voor de liefde. Probeer de spanning er ook eens af te halen door af en toe wat leuks te doen, zoals uit eten gaan. Single steenbokken hebben wat pech. Wellicht val je op het verkeerde type.

Waterman, voor alle watermannen staat deze week in het teken van de liefde. Relaties bloeien op en je voelt je gelukkig. Single watermannen krijgen nu veel aandacht. Benut je kansen en haal er het beste uit. Daten via internet is af te raden.

Vissen, je voelt je zelf beter in je vel zitten. Hierdoor lukt alles op liefdesgebied ook beter. Je hebt anderen minder nodig en bent juist een steun en toeverlaat voor jouw omgeving. De liefde is intiem en gezellig. Single vissen zijn wat afstandelijk. Houd het bij vriendschap.

 

Weekhoroscopen week 15, maandag 6 t/m zondag 12 april

Ram, de week begint met onenigheid. Je kunt in een opstandige bui zijn. Jouw partner heeft nu geen goede invloed op jou. Aan het eind van de week draaien jullie bij, waardoor het weekend toch gezellig kan worden. Single rammen staan midden in de belangstelling.

Stier, je kunt je ergens druk over maken. Kortom, je steekt niet goed in je vel. Dat kan tot een botsing komen met je partner, vooral aan het begin van de week. Wanneer je wat tot rust kunt komen, zakt de bui wel weer af. Single stieren blijven het liefst thuis voor de buis, behalve in het weekend.

Tweelingen, je doet het rustig aan. Sommige vriendschappen heb je achter je gelaten en ook met je partner ervaar je wat verwijdering. Je bent met weinig tevreden. Je wilt vooral rust in het huis. Single tweelingen zijn ook huiselijker dan anders.

Kreeft, je concentreert je meer op je werk en correspondentie dan op je huwelijk. Werkdruk kan de oorzaak zijn. Single kreeften verlangen naar avontuur en romantiek, maar je wilt je voorlopig niet binden aan iemand.

Leeuw, jij lijkt overal goed doorheen te rollen. Soms is er wel een klein dipje of een confrontatie met iemand, maar meestal weet jij te genieten van het leven en van de liefde. Single leeuwen kunnen iemand op reis of via het werk ontmoeten.

Maagd, de liefde staat deze week niet aan jouw zijde. Het zit je niet mee en je vraagt je van alles af. Wellicht kamp je nog met wat frustraties uit het verleden. Ook de single maagden zijn wat afstandelijk. Werk eerst aan jezelf!

Weegschaal, voor zowel de gebonden als de alleenstaande weegschalen doen zich prachtige kansen voor op liefdesgebied. Er hangt romantiek in de lucht en je hebt het prima naar je zin. Vanwege alle aandacht kan het voor de singles lastig zijn om te kiezen.

Schorpioen, er breekt een romantische periode voor jou aan. Je hebt een natuurlijk charisma en hier kunnen de single schorpioenen deze week mooi gebruik van maken. Ook de gebonden schorpioen krijgt volop aandacht.

Boogschutter, met de liefde zit het wel goed. Je wordt zelfs wat huiselijker. Wellicht ben je druk bezig met je huis of koester je plannen ten aanzien van het gezinsleven. Er breekt een gezellige periode voor jou aan. Single boogschutters kunnen iemand op een familiefeest ontmoeten.

Steenbok, met de liefde gaat het een stuk beter, vooral aan het eind van de week. Mocht je nog vrije dagen hebben, trek er dan samen even op uit. De intimiteit keert weer terug binnen de relatie. Single steenbokken kunnen iemand via het internet ontmoeten.

Waterman, er breekt een voorspoedige periode voor je aan. Hier profiteert jouw relatie van mee. De liefde bloeit weer op tussen jullie. Single watermannen kunnen ieder moment hun ware liefde ontmoeten.

Vissen, je komt voor jezelf op, maar je bent ook geïnteresseerd in de gevoelens van de ander. Hierdoor ontstaat de juiste balans binnen de relatie. Je hebt de afgelopen periode veel geleerd en dat kun je nu in praktijk brengen. Singles hebben hier ook baat bij.

Weekhoroscopen week 14, maandag 30 maart t/m zondag 5 april

Ram, je begint weer wat optimistischer te worden. Het waren hectische tijden en soms raak je nog snel geïrriteerd, maar de meeste rammen beleven nu een romantische periode. Vooral het weekend sluit je af in een intieme sfeer.

Stier, je hebt wat minder behoefte aan drukte en gezelschap. Je wilt in alle rust kunnen genieten met je partner en/of met je gezin. Single stieren verkiezen een etentje in een gezellig restaurant boven het drukke uitgaansleven.

Tweelingen, je bent wat teleurgesteld in sommige vrienden. Hierdoor probeer je het thuis gezellig te maken. Je kunt toch een romantische tijd beleven, maar dan meer ingetogen. Single tweelingen kunnen tijdens het sporten iemand leren kennen.

Kreeft, je voelt meer behoefte om je in het sociale leven te begeven. Alleen of samen met je partner vermaak jij je prima tijdens uitjes en etentjes. Single kreeften kunnen bij die gelegenheid nieuwe contacten leggen, maar een date via het werk is ook mogelijk.

Leeuw, er breekt een gelukkige periode aan voor alle leeuwen. Op reis, maar ook op het werk is de sfeer bijzonder goed. Mocht je samen met je partner op vakantie gaan, dan belooft het heel bijzonder te worden.

Maagd, in de relatie kun je nu heel goed misverstanden uitpraten. Indien jullie elkaar in je waarde laat, dan zal de verstandhouding serieus verbeteren. Single maagden kunnen een apart persoon ontmoeten. Dit kan ook via het internet.

Weegschaal, er is veel aan de hand op sociaal en relationeel vlak. Meestal gebeuren er positieve dingen. Het is een week met een lach en een traan, waarbij de agenda bomvol met afspraken staat. Singles zijn bijzonder populair.

Schorpioen, de liefde is intiem en gezellig. Stellen groeien weer meer naar elkaar toe. Single schorpioenen gaan het liefst zoveel mogelijk uit, want daar liggen de meeste kansen om een potentiële partner tegen te komen.

Boogschutter, je hebt wat minder zin om er op uit te trekken. Je hebt genoeg aan je werk en aan je gezin. Thuis wil jij je weer opladen en het gezellig maken. Single boogschutters lopen hierdoor dates mis, tenzij je via het internet date.

Steenbok, er breekt een intrigerende periode aan, waarbij je meer te weten komt over je partner. De sfeer is intiem en vertrouwelijk. Communicatie over gevoelige onderwerpen is nu heel belangrijk. Single steenbokken kunnen via een relatiebureau of datingsite iemand leren kennen.

Waterman, alle watermannen gaan door een romantische fase. Hier heb je lang op gewacht. Alles staat in het teken van de liefde. Sommigen werken aan gezinsuitbreiding, terwijl single watermannen nu werk van iemand gaan maken.

Vissen, je voelt je gelukkig. Met de liefde verloopt alles prima. Samen met je partner geniet je van de natuur of van wandelen. Single vissen kunnen iemand leren kennen op een sportschool of via het werk. Ook tijdens een reis is dit mogelijk.

 

Weekhoroscopen week 13, maandag 23 t/m zondag 29 maart

Ram, er gebeurt momenteel heel veel in jouw leven. Het is een roerige periode. Gelukkig is het voor de gebonden rammen op relationeel gebied een stabiele periode. Single rammen zoeken nu ook iets duurzaams en binnenkort zou dat zo maar eens mogelijk zijn.

Stier, je neemt je verantwoordelijkheden serieus; wellicht iets te serieus. Daarom heb je ruimte voor jezelf nodig. Je voelt de behoefte om je wat af te zonderen, eventueel samen met je partner. Single stieren talen momenteel niet naar het uitgaansleven. Je zoekt het in intieme sfeer.

Tweelingen, voor alle tweelingen geldt er een evenredige verdeling tussen het sociale leven en het huiselijke leven. Gebonden tweelingen zijn thuis druk bezig om daar sfeer of structuur aan te brengen. Singles kunnen zich momenteel optrekken aan hun vriendenkring.

Kreeft, het accent ligt deze week grotendeels bij je werk, vooral voor de gebonden kreeften. Hierdoor schiet de liefde er iets bij in. Vrije kreeften kunnen juist een leuke date scoren via het werk of via de vriendenkring.

Leeuw, voor de leeuwen die de kans hebben om met vakantie te gaan breekt er een enorme romantische week aan. Zit dat er helaas voor jou niet in, dan kun je toch bij vlagen veel avontuur en romantiek ervaren.

Maagd, de druk en spanning binnen de relatie die jij onlangs ervoer, gaat er een beetje af. Je staat inmiddels weer op goede voet met je partner. De communicatie is ook uitstekend. Single maagden kunnen beslist een kansje wagen, maar begin rustig aan.

Weegschaal, gebonden weegschalen zoeken een beetje de balans tussen zelfstandigheid en overgave. Geven en nemen is hierbij de beste oplossing. Single weegschalen zoeken een apart type, wellicht een kunstzinnig persoon.

Schorpioen, voor alle schorpioenen begint de liefde weer te stromen. Het is nu de juiste periode om leuke uitstapjes te maken met vrienden of je partner. Single schorpioenen kunnen zo maar tegen een spannend persoon oplopen.

Boogschutter, het is de juiste week om eens alle knelpunten binnen de relatie te bespreken. Schuw geen pijnlijke onderwerpen, want dat kan de lucht enorm opklaren. Single boogschutters zijn nu uiterst aantrekkelijk voor hun omgeving. De liefde is in aantocht.

Steenbok, laat geld geen issue tussen jullie zijn, want dat kan tot verwijdering zorgen tussen jou en je partner. Verder is de relatie intiem en gezellig. Single steenbokken hebben wisselende ervaringen tijdens het daten. Wees niet te goedgelovig!

Waterman, er is niets op de liefde aan te merken deze week en je geniet samen met jouw partner van de heerlijke vibe tussen jullie. Single watermannen zijn echt aan een relatie toe, maar daar komt steeds meer zicht op. Pak je kansen!

Vissen, je staat in het middelpunt van de belangstelling. Men hangt aan jouw lippen. Je partner is heel erg trots op je. Single vissen komen nu hele interessante mensen tegen. Gezien jouw eerdere ervaringen wil je rustig aan beginnen.

Weekhoroscopen week 12, maandag 16 t/m zondag 22 maart

Ram, een belangrijke week voor jou, waarbij de gevoelens soms hoog op kunnen lopen. Probeer je niet op te winden, want alleen kalmte kan je redden. Hier en daar kan er iets veranderen, maar hoe meer je meewerkt, des te beter pakt het uit.

Stier, er kunnen wat spanningen zijn op relationeel vlak. Je kunt gebukt gaan onder verantwoordelijkheden, terwijl jij eigenlijk heel erg moe bent. Geef zo nu en dan toe aan die vermoeidheid en zonder je even af. Singles willen wat meer aandacht.

Tweelingen, je vindt de alledaagse taken toch allemaal wat minder leuk om uit te voeren. Het dagelijkse ritme valt je zwaar. Verder voel jij je snel vermoeid en zoek je naar een wat spannender leven. Thuis kun jij je opladen. Singles zoeken avontuur, maar wel op een makkelijke manier.

Kreeft, op veel vlakken in jouw leven voel jij momenteel spanningen. Zo loopt je werk niet helemaal lekker en ook in je relatie heb je confrontaties. Trouwens, ook jouw gezondheid is een aandachtspunt. Houd je zo rustig mogelijk. Singles ontmoeten iemand bij familie.

Leeuw, gezondheid en juridische zaken en dergelijke verlopen stroef. Dit wordt ruimschoots gecompenseerd door een heerlijk gezins- en familieleven. De liefde is jou gunstig gezind. Singles kunnen nu iemand ontmoeten.

Maagd, financiën, gezondheid en onderzoek gaan goed, maar op liefdesgebied zit het je de komende week niet mee. De sfeer kan zelfs wat ruzieachtig tussen jullie zijn. Singles leren beter iemand goed kennen, want die leuke date kan heel jaloers of overheersend zijn.

Weegschaal, de liefde is jou gunstig gezind. Je geniet volop en krijgt ook veel aandacht. Je geniet van het uitgaansleven of een sport of hobby. Het familie= en gezinsleven is nu heel prettig. Single weegschalen krijgen volop aandacht.

Schorpioen, de liefde is bestendig en jullie trekken veel met elkaar op. Het uitgaansleven bevalt wat minder goed. Je blijft liever gezellig met je partner thuis. Single schorpioenen kunnen nu een spannend iemand tegen komen op een sportschool.

Boogschutter, de communicatie tussen jou en anderen verloopt niet zo goed, dus ook niet met je partner. Toch kunnen jullie het gezellig hebben mits je maar niet de discussie aangaat. Single tweelingen daten liever niet via internet, want het is niet allemaal wat het lijkt.

Steenbok, je hebt het druk en bent veel van huis. Je ondervindt veel tegenwerking onderweg. Deze week is even te bedrijvig voor de romantische liefde. Maak ook tijd voor elkaar en plan iets romantisch. Single steenbokken kunnen nu een serieus en liefdevol iemand ontmoeten.

Waterman, voor jou wordt het een superromantische week. Het accent ligt op de liefde voor alle watermannen. Zowel de gebonden als de single watermannen krijgen veel belangstelling en aandacht en singles kunnen de liefde van hun leven ontmoeten.

Vissen, je kunt wat vermoeid zijn, waardoor je het liefst samen thuis blijft met je partner. Alle vissen zitten een beetje in hun eigen wereld en worden soms het liefst met rust gelaten. Je bent gevoelig voor sferen en als die goed is kan zowel de gebonden als de single vissen genieten.

 

 

Weekhoroscopen week 12, maandag 16 t/m zondag 22 maart

Ram, een belangrijke week voor jou, waarbij de gevoelens soms hoog op kunnen lopen. Probeer je niet op te winden, want alleen kalmte kan je redden. Hier en daar kan er iets veranderen, maar hoe meer je meewerkt, des te beter pakt het uit.

Stier, er kunnen wat spanningen zijn op relationeel vlak. Je kunt gebukt gaan onder verantwoordelijkheden, terwijl jij eigenlijk heel erg moe bent. Geef zo nu en dan toe aan die vermoeidheid en zonder je even af. Singles willen wat meer aandacht.

Tweelingen, je vindt de alledaagse taken toch allemaal wat minder leuk om uit te voeren. Het dagelijkse ritme valt je zwaar. Verder voel jij je snel vermoeid en zoek je naar een wat spannender leven. Thuis kun jij je opladen. Singles zoeken avontuur, maar wel op een makkelijke manier.

Kreeft, op veel vlakken in jouw leven voel jij momenteel spanningen. Zo loopt je werk niet helemaal lekker en ook in je relatie heb je confrontaties. Trouwens, ook jouw gezondheid is een aandachtspunt. Houd je zo rustig mogelijk. Singles ontmoeten iemand bij familie.

Leeuw, gezondheid en juridische zaken en dergelijke verlopen stroef. Dit wordt ruimschoots gecompenseerd door een heerlijk gezins- en familieleven. De liefde is jou gunstig gezind. Singles kunnen nu iemand ontmoeten.

Maagd, financiën, gezondheid en onderzoek gaan goed, maar op liefdesgebied zit het je de komende week niet mee. De sfeer kan zelfs wat ruzieachtig tussen jullie zijn. Singles leren beter iemand goed kennen, want die leuke date kan heel jaloers of overheersend zijn.

Weegschaal, de liefde is jou gunstig gezind. Je geniet volop en krijgt ook veel aandacht. Je geniet van het uitgaansleven of een sport of hobby. Het familie= en gezinsleven is nu heel prettig. Single weegschalen krijgen volop aandacht.

Schorpioen, de liefde is bestendig en jullie trekken veel met elkaar op. Het uitgaansleven bevalt wat minder goed. Je blijft liever gezellig met je partner thuis. Single schorpioenen kunnen nu een spannend iemand tegen komen op een sportschool.

Boogschutter, de communicatie tussen jou en anderen verloopt niet zo goed, dus ook niet met je partner. Toch kunnen jullie het gezellig hebben mits je maar niet de discussie aangaat. Single tweelingen daten liever niet via internet, want het is niet allemaal wat het lijkt.

Steenbok, je hebt het druk en bent veel van huis. Je ondervindt veel tegenwerking onderweg. Deze week is even te bedrijvig voor de romantische liefde. Maak ook tijd voor elkaar en plan iets romantisch. Single steenbokken kunnen nu een serieus en liefdevol iemand ontmoeten.

Waterman, voor jou wordt het een superromantische week. Het accent ligt op de liefde voor alle watermannen. Zowel de gebonden als de single watermannen krijgen veel belangstelling en aandacht en singles kunnen de liefde van hun leven ontmoeten.

Vissen, je kunt wat vermoeid zijn, waardoor je het liefst samen thuis blijft met je partner. Alle vissen zitten een beetje in hun eigen wereld en worden soms het liefst met rust gelaten. Je bent gevoelig voor sferen en als die goed is kan zowel de gebonden als de single vissen genieten.

Weekhoroscopen week 12, maandag 16 t/m zondag 22 maart

Ram, een belangrijke week voor jou, waarbij de gevoelens soms hoog op kunnen lopen. Probeer je niet op te winden, want alleen kalmte kan je redden. Hier en daar kan er iets veranderen, maar hoe meer je meewerkt, des te beter pakt het uit.

Stier, er kunnen wat spanningen zijn op relationeel vlak. Je kunt gebukt gaan onder verantwoordelijkheden, terwijl jij eigenlijk heel erg moe bent. Geef zo nu en dan toe aan die vermoeidheid en zonder je even af. Singles willen wat meer aandacht.

Tweelingen, je vindt de alledaagse taken toch allemaal wat minder leuk om uit te voeren. Het dagelijkse ritme valt je zwaar. Verder voel jij je snel vermoeid en zoek je naar een wat spannender leven. Thuis kun jij je opladen. Singles zoeken avontuur, maar wel op een makkelijke manier.

Kreeft, op veel vlakken in jouw leven voel jij momenteel spanningen. Zo loopt je werk niet helemaal lekker en ook in je relatie heb je confrontaties. Trouwens, ook jouw gezondheid is een aandachtspunt. Houd je zo rustig mogelijk. Singles ontmoeten iemand bij familie.

Leeuw, gezondheid en juridische zaken en dergelijke verlopen stroef. Dit wordt ruimschoots gecompenseerd door een heerlijk gezins- en familieleven. De liefde is jou gunstig gezind. Singles kunnen nu iemand ontmoeten.

Maagd, financiën, gezondheid en onderzoek gaan goed, maar op liefdesgebied zit het je de komende week niet mee. De sfeer kan zelfs wat ruzieachtig tussen jullie zijn. Singles leren beter iemand goed kennen, want die leuke date kan heel jaloers of overheersend zijn.

Weegschaal, de liefde is jou gunstig gezind. Je geniet volop en krijgt ook veel aandacht. Je geniet van het uitgaansleven of een sport of hobby. Het familie= en gezinsleven is nu heel prettig. Single weegschalen krijgen volop aandacht.

Schorpioen, de liefde is bestendig en jullie trekken veel met elkaar op. Het uitgaansleven bevalt wat minder goed. Je blijft liever gezellig met je partner thuis. Single schorpioenen kunnen nu een spannend iemand tegen komen op een sportschool.

Boogschutter, de communicatie tussen jou en anderen verloopt niet zo goed, dus ook niet met je partner. Toch kunnen jullie het gezellig hebben mits je maar niet de discussie aangaat. Single tweelingen daten liever niet via internet, want het is niet allemaal wat het lijkt.

Steenbok, je hebt het druk en bent veel van huis. Je ondervindt veel tegenwerking onderweg. Deze week is even te bedrijvig voor de romantische liefde. Maak ook tijd voor elkaar en plan iets romantisch. Single steenbokken kunnen nu een serieus en liefdevol iemand ontmoeten.

Waterman, voor jou wordt het een superromantische week. Het accent ligt op de liefde voor alle watermannen. Zowel de gebonden als de single watermannen krijgen veel belangstelling en aandacht en singles kunnen de liefde van hun leven ontmoeten.

Vissen, je kunt wat vermoeid zijn, waardoor je het liefst samen thuis blijft met je partner. Alle vissen zitten een beetje in hun eigen wereld en worden soms het liefst met rust gelaten. Je bent gevoelig voor sferen en als die goed is kan zowel de gebonden als de single vissen genieten.

Weekhoroscopen week 12, maandag 16 t/m zondag 22 maart

Ram, een belangrijke week voor jou, waarbij de gevoelens soms hoog op kunnen lopen. Probeer je niet op te winden, want alleen kalmte kan je redden. Hier en daar kan er iets veranderen, maar hoe meer je meewerkt, des te beter pakt het uit.

Stier, er kunnen wat spanningen zijn op relationeel vlak. Je kunt gebukt gaan onder verantwoordelijkheden, terwijl jij eigenlijk heel erg moe bent. Geef zo nu en dan toe aan die vermoeidheid en zonder je even af. Singles willen wat meer aandacht.

Tweelingen, je vindt de alledaagse taken toch allemaal wat minder leuk om uit te voeren. Het dagelijkse ritme valt je zwaar. Verder voel jij je snel vermoeid en zoek je naar een wat spannender leven. Thuis kun jij je opladen. Singles zoeken avontuur, maar wel op een makkelijke manier.

Kreeft, op veel vlakken in jouw leven voel jij momenteel spanningen. Zo loopt je werk niet helemaal lekker en ook in je relatie heb je confrontaties. Trouwens, ook jouw gezondheid is een aandachtspunt. Houd je zo rustig mogelijk. Singles ontmoeten iemand bij familie.

Leeuw, gezondheid en juridische zaken en dergelijke verlopen stroef. Dit wordt ruimschoots gecompenseerd door een heerlijk gezins- en familieleven. De liefde is jou gunstig gezind. Singles kunnen nu iemand ontmoeten.

Maagd, financiën, gezondheid en onderzoek gaan goed, maar op liefdesgebied zit het je de komende week niet mee. De sfeer kan zelfs wat ruzieachtig tussen jullie zijn. Singles leren beter iemand goed kennen, want die leuke date kan heel jaloers of overheersend zijn.

Weegschaal, de liefde is jou gunstig gezind. Je geniet volop en krijgt ook veel aandacht. Je geniet van het uitgaansleven of een sport of hobby. Het familie= en gezinsleven is nu heel prettig. Single weegschalen krijgen volop aandacht.

Schorpioen, de liefde is bestendig en jullie trekken veel met elkaar op. Het uitgaansleven bevalt wat minder goed. Je blijft liever gezellig met je partner thuis. Single schorpioenen kunnen nu een spannend iemand tegen komen op een sportschool.

Boogschutter, de communicatie tussen jou en anderen verloopt niet zo goed, dus ook niet met je partner. Toch kunnen jullie het gezellig hebben mits je maar niet de discussie aangaat. Single tweelingen daten liever niet via internet, want het is niet allemaal wat het lijkt.

Steenbok, je hebt het druk en bent veel van huis. Je ondervindt veel tegenwerking onderweg. Deze week is even te bedrijvig voor de romantische liefde. Maak ook tijd voor elkaar en plan iets romantisch. Single steenbokken kunnen nu een serieus en liefdevol iemand ontmoeten.

Waterman, voor jou wordt het een superromantische week. Het accent ligt op de liefde voor alle watermannen. Zowel de gebonden als de single watermannen krijgen veel belangstelling en aandacht en singles kunnen de liefde van hun leven ontmoeten.

Vissen, je kunt wat vermoeid zijn, waardoor je het liefst samen thuis blijft met je partner. Alle vissen zitten een beetje in hun eigen wereld en worden soms het liefst met rust gelaten. Je bent gevoelig voor sferen en als die goed is kan zowel de gebonden als de single vissen genieten.

Weekhoroscopen week 12, maandag 16 t/m zondag 22 maart

Ram, een belangrijke week voor jou, waarbij de gevoelens soms hoog op kunnen lopen. Probeer je niet op te winden, want alleen kalmte kan je redden. Hier en daar kan er iets veranderen, maar hoe meer je meewerkt, des te beter pakt het uit.

Stier, er kunnen wat spanningen zijn op relationeel vlak. Je kunt gebukt gaan onder verantwoordelijkheden, terwijl jij eigenlijk heel erg moe bent. Geef zo nu en dan toe aan die vermoeidheid en zonder je even af. Singles willen wat meer aandacht.

Tweelingen, je vindt de alledaagse taken toch allemaal wat minder leuk om uit te voeren. Het dagelijkse ritme valt je zwaar. Verder voel jij je snel vermoeid en zoek je naar een wat spannender leven. Thuis kun jij je opladen. Singles zoeken avontuur, maar wel op een makkelijke manier.

Kreeft, op veel vlakken in jouw leven voel jij momenteel spanningen. Zo loopt je werk niet helemaal lekker en ook in je relatie heb je confrontaties. Trouwens, ook jouw gezondheid is een aandachtspunt. Houd je zo rustig mogelijk. Singles ontmoeten iemand bij familie.

Leeuw, gezondheid en juridische zaken en dergelijke verlopen stroef. Dit wordt ruimschoots gecompenseerd door een heerlijk gezins- en familieleven. De liefde is jou gunstig gezind. Singles kunnen nu iemand ontmoeten.

Maagd, financiën, gezondheid en onderzoek gaan goed, maar op liefdesgebied zit het je de komende week niet mee. De sfeer kan zelfs wat ruzieachtig tussen jullie zijn. Singles leren beter iemand goed kennen, want die leuke date kan heel jaloers of overheersend zijn.

Weegschaal, de liefde is jou gunstig gezind. Je geniet volop en krijgt ook veel aandacht. Je geniet van het uitgaansleven of een sport of hobby. Het familie= en gezinsleven is nu heel prettig. Single weegschalen krijgen volop aandacht.

Schorpioen, de liefde is bestendig en jullie trekken veel met elkaar op. Het uitgaansleven bevalt wat minder goed. Je blijft liever gezellig met je partner thuis. Single schorpioenen kunnen nu een spannend iemand tegen komen op een sportschool.

Boogschutter, de communicatie tussen jou en anderen verloopt niet zo goed, dus ook niet met je partner. Toch kunnen jullie het gezellig hebben mits je maar niet de discussie aangaat. Single tweelingen daten liever niet via internet, want het is niet allemaal wat het lijkt.

Steenbok, je hebt het druk en bent veel van huis. Je ondervindt veel tegenwerking onderweg. Deze week is even te bedrijvig voor de romantische liefde. Maak ook tijd voor elkaar en plan iets romantisch. Single steenbokken kunnen nu een serieus en liefdevol iemand ontmoeten.

Waterman, voor jou wordt het een superromantische week. Het accent ligt op de liefde voor alle watermannen. Zowel de gebonden als de single watermannen krijgen veel belangstelling en aandacht en singles kunnen de liefde van hun leven ontmoeten.

Vissen, je kunt wat vermoeid zijn, waardoor je het liefst samen thuis blijft met je partner. Alle vissen zitten een beetje in hun eigen wereld en worden soms het liefst met rust gelaten. Je bent gevoelig voor sferen en als die goed is kan zowel de gebonden als de single vissen genieten.

Weekhoroscopen week 12, maandag 16 t/m zondag 22 maart

Ram, een belangrijke week voor jou, waarbij de gevoelens soms hoog op kunnen lopen. Probeer je niet op te winden, want alleen kalmte kan je redden. Hier en daar kan er iets veranderen, maar hoe meer je meewerkt, des te beter pakt het uit.

Stier, er kunnen wat spanningen zijn op relationeel vlak. Je kunt gebukt gaan onder verantwoordelijkheden, terwijl jij eigenlijk heel erg moe bent. Geef zo nu en dan toe aan die vermoeidheid en zonder je even af. Singles willen wat meer aandacht.

Tweelingen, je vindt de alledaagse taken toch allemaal wat minder leuk om uit te voeren. Het dagelijkse ritme valt je zwaar. Verder voel jij je snel vermoeid en zoek je naar een wat spannender leven. Thuis kun jij je opladen. Singles zoeken avontuur, maar wel op een makkelijke manier.

Kreeft, op veel vlakken in jouw leven voel jij momenteel spanningen. Zo loopt je werk niet helemaal lekker en ook in je relatie heb je confrontaties. Trouwens, ook jouw gezondheid is een aandachtspunt. Houd je zo rustig mogelijk. Singles ontmoeten iemand bij familie.

Leeuw, gezondheid en juridische zaken en dergelijke verlopen stroef. Dit wordt ruimschoots gecompenseerd door een heerlijk gezins- en familieleven. De liefde is jou gunstig gezind. Singles kunnen nu iemand ontmoeten.

Maagd, financiën, gezondheid en onderzoek gaan goed, maar op liefdesgebied zit het je de komende week niet mee. De sfeer kan zelfs wat ruzieachtig tussen jullie zijn. Singles leren beter iemand goed kennen, want die leuke date kan heel jaloers of overheersend zijn.

Weegschaal, de liefde is jou gunstig gezind. Je geniet volop en krijgt ook veel aandacht. Je geniet van het uitgaansleven of een sport of hobby. Het familie= en gezinsleven is nu heel prettig. Single weegschalen krijgen volop aandacht.

Schorpioen, de liefde is bestendig en jullie trekken veel met elkaar op. Het uitgaansleven bevalt wat minder goed. Je blijft liever gezellig met je partner thuis. Single schorpioenen kunnen nu een spannend iemand tegen komen op een sportschool.

Boogschutter, de communicatie tussen jou en anderen verloopt niet zo goed, dus ook niet met je partner. Toch kunnen jullie het gezellig hebben mits je maar niet de discussie aangaat. Single tweelingen daten liever niet via internet, want het is niet allemaal wat het lijkt.

Steenbok, je hebt het druk en bent veel van huis. Je ondervindt veel tegenwerking onderweg. Deze week is even te bedrijvig voor de romantische liefde. Maak ook tijd voor elkaar en plan iets romantisch. Single steenbokken kunnen nu een serieus en liefdevol iemand ontmoeten.

Waterman, voor jou wordt het een superromantische week. Het accent ligt op de liefde voor alle watermannen. Zowel de gebonden als de single watermannen krijgen veel belangstelling en aandacht en singles kunnen de liefde van hun leven ontmoeten.

Vissen, je kunt wat vermoeid zijn, waardoor je het liefst samen thuis blijft met je partner. Alle vissen zitten een beetje in hun eigen wereld en worden soms het liefst met rust gelaten. Je bent gevoelig voor sferen en als die goed is kan zowel de gebonden als de single vissen genieten.

Weekhoroscopen week 11, maandag 9 t/m zondag 15 maart

Ram, Venus en Mars vergezellen jouw sterrenbeeld. Je bent nu extra aantrekkelijk voor jouw omgeving. Zowel gebonden rammen als singles krijgen een behoorlijke portie romantiek en avontuur. Bijzondere ontmoetingen kunnen plaats vinden.

Stier, het is een goede week om even een break te nemen. Ga met je geliefde een midweekje of weekend weg en kom weer helemaal tot rust. Het kan een romantische week voor alle stieren worden. Singles kunnen iemand onderweg ontmoeten of op de sportschool.

Tweelingen, je gaat een drukke week tegemoet met veel sociale afspraken. Enerzijds voelt het als verplichtingen, maar je kunt er ook veel inspiratie van opdoen. Singles kunnen zelfs een leuke date er aan over houden.

Kreeft, op liefdesgebied bevind jij je in een emotionele achtbaan. Feitelijk verlang je naar harmonie binnen jouw relatie, juist omdat je het zo druk hebt. Zo werkt het niet, je zult eerst moeten investeren in een goed gesprek. Single kreeften hebben succes via het internet.

Leeuw, het liefdesgeluk blijft maar jouw kant op stromen. Je geniet er met volle teugen over. Om hier volop van te kunnen genieten zet jij jezelf op de slow motion stand of boek je zelfs een reisje. Ook de single leeuwen gaan een romantische week tegemoet.

Maagd, het accent ligt deze week op relationeel gebied. Indien je in onmin leeft, dan word je deze week gedwongen om naar de problemen te kijken en er iets aan te doen. Het kan een romantische week worden, ook voor de single maagden. Ga zoveel mogelijk stappen.

Weegschaal, je bent in de juiste stemming om gezellige dingen te doen, zoals shoppen, etentjes of fijne meetings thuis, want ook samen met het gezin kun je genieten. Single weegschalen lopen onverwacht tegen iemand op. Dit is een leuke ontmoeting.

Schorpioen, je blijft nu graag thuis met je geliefde en zoekt wat rust, alhoewel er veel visite over de vloer komt. Het wordt een intieme en gezellige week. Single schorpioenen kunnen via het werk of tijdens het sporten een geschikt iemand tegen komen.

Boogschutter, meestal houd jij van wat afwisseling, maar nu verlang je naar rust en huiselijkheid. Je staat met je partner op vriendschappelijke voet. Single boogschutters gaan wat minder uit en zoeken genegenheid binnen de huiselijke sfeer.

Steenbok, je hebt het te druk voor de liefde. Je hebt wel veel contact via het internet of de telefoon. Single steenbokken kunnen hier zelfs hun voordeel mee doen en een geweldige date scoren. Geef je op voor een chatprogramma of een datingsite!

Waterman, op liefdesgebied is alles oké en staan jouw mooie momenten te wachten. Single watermannen verlangen nu naar een intieme relatie en wachten op de juiste partner. Toon initiatief en beproef je geluk.

Vissen, je hebt veel aan je hoofd en je trekt je ook regelmatig terug. Je hebt ruimte nodig. Toch is de relatie ook heel intiem. Ga bij conflicten het gesprek aan. Single vissen zijn wat emotioneel. Het kan nog te vroeg zijn voor een vaste relatie.

 

Liefdesweekhoroscopen voor de sterrenbeelden

Week 10, maandag 2 t/m zondag 8 maart

Ram, de week begint met een mooie driehoek op je zon. Op liefdesgebied wordt het een heerlijke week, maar ook andere zaken lukken wonderwel. Single rammen kunnen hun geluk proberen tijdens het daten, want de sterren staan gunstig.

Stier, je kunt je wat vermoeid voelen, maar toch besluit jij om te gaan genieten. Op je werk neem je wat gas terug, terwijl je investeert in je relatie. Het is een prima tijd om op adem te komen en samen leuke dingen te doen. Singles vermijden het drukke uitgaansleven, maar bij vrienden kun je iemand ontmoeten.

Tweelingen, het wordt een prima week voor het sociale leven en voor de liefde. Jouw agenda staat bomvol, maar je geniet wel van alle afspraken die je maakt. Samen met jouw partner ga je een drukke, maar gezellige week tegemoet. Dit geldt ook voor de single tweelingen.

Kreeft, de relatie kan nog onder wat spanning liggen, want jij wordt momenteel in beslag genomen door andere zaken. Neem ook de tijd om samen met jouw partner er even op uit te trekken, want dan zal de verstandhouding tussen jullie verbeteren. Single kreeften flirten er oplos.

Leeuw, je geniet op dit moment van het goede leven. Het geluk lijkt jou toe te lachen. Je voelt je vrolijk en optimistisch. In de liefde voel jij je gewaardeerd en bemind. Single leeuwen zijn eveneens erg populair. Een kennismaking op het werk kan leiden naar meer.

Maagd, vooral aan het eind van de week is het een geschikte tijd om pijnlijke zaken binnen de relatie uit te praten. Mochten er spanningen zijn, dan kunnen jullie hierdoor weer beter met elkaar overweg. Single maagden kunnen wel vriendschappen sluiten, maar meer zit er niet in.

Weegschaal, deze periode is jou op het lijf geschreven. De romantiek spat er van af. Zowel de gebonden weegschalen als de singles hebben nu een avontuurlijk sociaal leven, waarbij jij in het middelpunt van de belangstelling lijkt te staan.

Schorpioen, mocht je nog vrije dagen hebben dan kan een uitstapje de nodige afleiding binnen de relatie brengen. Trek er op uit met je geliefde of samen met het gezin. Single schorpioenen ervaren spannende dates tijdens het stappen.

Boogschutter, jij blijft het liefst een beetje rond en in het huis met je geliefde. Gezellig samenzijn met elkaar of met vrienden/familie is voldoende voor jou. Pas wel op voor een woordenwisseling over geld. Single boogschutters vinden geen aansluiting bij vrienden. Bezoek liever familiefeestjes.

Steenbok, jouw partner heeft nu wat meer aandacht nodig, maar dat vind jij niet erg. Jij wilt het de ander graag naar de zin maken. Doe eens iets onverwachts, dat zal je partner zeker waarderen. Single steenbokken kunnen nu onderweg of tijdens een beurs iemand ontmoeten.

Waterman, je bent verliefd op je partner, op het leven zelf en op alles wat je onderneemt ligt nu geluk. Single watermannen kunnen nu in contact komen met iemand die wat verder weg woont. Dit contact onderhoud je via internet of via de telefoon.

Vissen, je raakt eindelijk wat over je vermoeidheid heen, alhoewel je nog niet veel energie wilt steken in uitjes samen met je partner. Ook verloopt de communicatie niet vlot tussen jullie. Accepteer elkaar zoals je bent, dan zal alles beter verlopen. Singles ontmoeten iemand tijdens het sporten.

 

Week 9, maandag 23 februari t/m zondag 1 maart

Ram, het was een heftig weekend voor jou. Het geeft je uitstraling en charisma of je raakt geïrriteerd. Probeer het beste uit deze mooie periode te halen, want er is geen reden voor ongeduld. Met een glimlach krijg je iedereen aan je voeten.

Stier, je kunt je vermoeid voelen. Jouw partner heeft wat extra klusjes, terwijl jij het op je werk ook al druk hebt. Je hebt het over voor je geliefde. Single stieren hebben weinig zin om extra moeite te doen, bijvoorbeeld om uit te gaan.

Tweelingen, voor vriendschappen is het een geweldige tijd. Jouw partner kan zelfs wat jaloerse gevoelens krijgen. Jij houdt wel van een onschuldige flirt op zijn tijd. Het is dan ook een prima tijd voor single tweelingen.

Kreeft, je gaat momenteel erg in je werk op. Hierdoor kan jouw liefdesleven op de tweede plaats komen. Jouw partner vindt dit niet leuk. Probeer vooral begin van de week een ruzie te voorkomen. Single kreeften beginnen het best niets met iemand van het werk.

Leeuw, mocht je met je partner op vakantie zijn, dan breekt er een geweldige tijd aan. Voor diegenen die moeten werken is het eveneens een goede week, maar wil je in je vrije tijd lekker niets doen. Single leeuwen kunnen iemand betrappen op een leugen.

Maagd, er breekt een gunstige week aan voor je. Het accent ligt op liefde. Samen met je partner onderneem je nu leuke uitstapje. Ook de single maagden hebben het prima naar hun zin. Pas wel op voor praatjesmakers, want niets is wat het lijkt.

Weegschaal, op liefdesgebied is het een geweldige week of je nu een partner hebt of niet. Singles kunnen zelfs een geschikte partner aan de haak slaan. Neem ook af en toe een dag rust, want je energieniveau is laag deze week.

Schorpioen, indien je een partner hebt, dan probeer je zoveel mogelijk samen thuis te blijven. Jullie maken het gezellig. Single schorpioenen kunnen nu via het internet een leuk contact krijgen. Houd er rekening mee dat die persoon nog ergens in zit.

Boogschutter, je wilt wat meer vrijheid. Niet dat het niet goed tussen jullie gaat, maar je wilt de ruimte hebben om ook met je vrienden weg te gaan. Single boogschutters leren iemand via het internet kennen. Dit kan het begin zijn van een mooie relatie.

Steenbok, financieel kun jij een meevaller hebben. Dit extraatje kun je benutten om samen met jouw geliefde te genieten van een etentje, bioscoop of misschien wel een weekendje weg. Single steenbokken gaan het best uit of schrijven zich in voor een hobby of sport om iemand te ontmoeten.

Waterman, je wilt nog steeds heel graag in contact komen met serieuze gegadigden, maar de alleenstaande watermannen hebben wel hun wensenpakketje. Watermannen in een relatie hebben het fijn met elkaar. De verstandhouding verbetert zelfs deze week.

Vissen, het wordt een romantische week voor je. Jouw omgeving vindt jou nu enorm charmant, maar met je geliefde trek jij je zelf het liefst zoveel mogelijk terug. Het is een prima week om te cocoonen. Single vissen hoeven weinig moeite te doen om een leuke date te scoren.

Week 8, maandag 16 t/m zondag 22 februari

Ram, op liefdesgebied houd jij je rustig, maar daarom kan het evengoed wel gezellig en romantisch worden. Je trekt je samen met je partner wat terug en hebt behoefte aan kwaliteitstijd samen. Single rammen zoeken het binnen de veiligheid van hun vriendenclubje.

Stier, de liefde lijkt in een achtbaan te zitten. Er komt heel wat op je af. De relatie wordt naar een hoger plan getild, waarbij jij meer investeert en veel verantwoording op je neemt. Een reisje samen kan jullie goed doen. Singles ontmoeten wellicht iemand tijdens een vakantie.

Tweelingen, de liefde voelt heerlijk. Het is avontuurlijk, romantisch, huiselijk en gezellig. Het heeft alle ingrediënten om er een fijne week van te maken. Ook de singles kunnen van deze mooie vibe meeprofiteren.

Kreeft, de liefde begint aanvankelijk goed, maar gaandeweg in de week verlies jij je geduld en besteed jij meer aandacht aan andere zaken. Het weekend is wisselend met spanningen en momenten van ontspanning, bij voorkeur in de natuur. Singles hebben ontmoetingen op het werk.

Leeuw, het accent ligt op de liefde. Het is een heerlijke romantische tijd voor je, waar je partner centraal staat. Samen gaan jullie wellicht op reis of brengen veel tijd door in de natuur. Single leeuwen trekken er het best op uit om iemand te leren kennen.

Maagd, op liefdesgebied is het een prachtige tijd voor je. Er hangt romantiek in de lucht en je bent in een sensuele stemming. Eerdere frustraties kunnen nu goed aangepakt worden. Single maagden hebben eveneens geluk in de liefde, maar pas op voor een overheersend iemand.

Weegschaal, wanneer er voldoende te beleven valt, dan is de stemming tussen jou en je partner prima. Uitjes en visites van of naar vrienden kunnen jou in de juiste mood brengen. Single weegschalen willen eveneens niet alleen thuis blijven zitten.

Schorpioen, de liefde voelt voor jou heel integer. Je bent gesteld op gezelligheid en wil het je dierbaren naar de zin maken. Er vindt veel op het thuisfront plaats en het is een drukte van jewelste over de vloer. Hier geniet je van. Single schorpioenen letten er op om ook eens uit te gaan.

Boogschutter, het wordt een gezellige week, waarbij er heel wat wordt afgepraat. Je bent vaak onderweg en je geniet samen met je partner van leuke evenementen en uitstapjes. Single boogschutters kunnen via mailcontact een relatie opstarten.

Steenbok, de liefde is jou deze week gunstig gezind op hier en daar een conflictje na. Er kunnen wat spanningen zijn om geld. Laat dit deze mooie romantische week niet verpesten. Single steenbokken leren indrukwekkende nieuwe contacten kennen.

Waterman, je komt voor jezelf op en dat is goed. Jouw partner is het daar niet altijd mee eens en dat leidt tot een conflict. Jullie zetten je hier weer snel overheen. Single watermannen staan in het middelpunt van de belangstelling. Benut je kansen!

Vissen, er breekt een mooie liefdevolle week aan. Je hecht waarde aan goede gesprekken en aan een vriendschappelijke verstandhouding. Samen met jouw dierbaren breng je menig gezellig uurtje door. Single vissen kunnen een intieme vriendschap opbouwen.

 

Liefdesweekhoroscopen voor de sterrenbeelden

Week 7, maandag 9 t/m zondag 15 februari

Ram, het begin van de week is erg romantisch. Jouw partner heeft een verrassing voor jou en jullie hebben het prima naar je zin. Vanaf donderdag kan er zelfs een lang weekendvoor je in zitten. Single rammen hebben wel bekijks, maar moeten nog even wachten voor de echte liefde komt.

Stier, jouw verantwoordelijkheden lijken alleen maar toe te nemen. Ook binnen de relatie verlang je naar duurzaamheid. Je kunt je nu aan het voorbereiden zijn op een huwelijk, een samenwoning of gezinsuitbreiding. Single stieren wijzen flirts af en zoeken het echte werk.

Tweelingen, sommige tweelingen staan voor een keuze: doorgaan met de relatie of er een punt achter zetten. Binnenkort trek je weer meer relatiegeluk aan. Single tweelingen kunnen nu op het werk een leuk iemand tegen komen.

Kreeft, jouw relatie stelt deze week niet veel voor. Je hebt het te druk met andere zaak en hierdoor heb je geen oog voor elkaar. Tegen het weekend komt er weer meer ruimte om samen op te trekken. Single kreeften krijgen juist aan het begin van de week een leuke ontmoeting.

Leeuw, er staat veel in het teken van huis en haard, van liefde, maar ook van vakantie. Het werk schuift even naar het tweede plan. Je geniet! Je besteedt heel veel aandacht aan elkaar. Ook de single leeuwen kunnen deze week genieten. Misschien zelfs wel verliefd worden.

Maagd, dit is een uitstekende week om alle muizenissen tussen jullie op te lossen. Ga met elkaar om de tafel zitten, dan zul je merken, dat oude gevoelens van genegenheid weer ruimte krijgen. Single maagden kunnen zich wat minder fit voelen en hierdoor dates moeten afzeggen.

Weegschaal, jouw partner is geen duizend in een dozijn type, maar deze week lijk je hem of haar beter te begrijpen dan anders. De verstandhouding is goed en jullie genieten van elkaars gezelschap. Single weegschalen hebben waarschijnlijk een spannende date.

Schorpioen, zolang jij thuis kunt blijven of met vrienden, familie en je dierbaren kunt doorbrengen is er niets aan de hand. Sterker nog, dan heb jij het prima naar je zin. De sfeer is intiem en gezellig. Single schorpioenen doen nu eerder connecties op tijdens familiefeestjes dan in het uitgaansleven.

Boogschutter, voor jou is het een prima week, zolang je samen geen ruzie maakt over geld. Dit is nog steeds een issue tussen jullie. De week is misschien iets minder spannend als je hoopt, maar gezellig is het wel. Single boogschutters kunnen gewoon onderweg iemand tegen komen.

Steenbok, je bent wellicht op reis of tijdens een uitstapje komt er weer meer ruimte voor verliefde gevoelens. Tussen alle drukke bezigheden door probeer je tijd en aandacht aan elkaar te geven. Single steenbokken leren iemand kennen op een workshop.

Waterman, indien je een relatie hebt, dan kan het begin van de week wat geruzie geven. Tegen het weekend zijn jullie het weer vergeten en leg je het bij. Single watermannen hopen op de liefde, maar heb nog heel even geduld.

Vissen, zowel de gebonden als de alleenstaande vissen hebben nu even te veel aan hun hoofd en hebben liever geen mensen om zich heen. Je zondert je nu het liefst zoveel mogelijk af. Dat doe je goed, want hierna breekt er een drukke periode voor je aan.

Week 6, maandag 2 t/m zondag 8 februari

Ram, je proeft carrièrekansen en je zet je enorm in om hogerop te komen. Dit kan tijdelijk even ten koste gaan van je gezin of je sport/hobby. Het wordt een prettige week op werkvlak, waar single rammen in contact kunnen komen met een leuk iemand.

Stier, er gebeurt een heleboel in jouw leven. Merendeels zijn het fijne veranderingen, maar je kunt last hebben van plankenkoorts. De liefde wordt serieus. Single stieren zoeken het liever niet binnen hun vriendenkring.

Tweelingen, de liefde is gezellig en huiselijk. In het alledaagse leven werk je zo hard, dat je in je vrije tijd het liefst gezellig thuis blijft met je partner. Single tweelingen kunnen via het werk met een geschikt persoon in contact komen.

Kreeft, je hebt het druk, maar dit hoeft niet ten koste van je relatie te gaan. Met een beetje inzet en belangstelling kan het toch een romantische tijd worden. Single kreeften ontmoeten iemand op reis, tijdens een studie of op het werk.

Leeuw, er breekt een hele bijzondere tijd aan, waarop het accent ligt op de liefde. Je ligt helemaal op één lijn met je geliefde en jullie hebben heel wat af te praten. De romantiek blijft ook niet uit. Single leeuwen krijgen veel bewonderende blikken.

Maagd, je kunt er niet omheen, voor jou staat deze week in het teken van de liefde. Er is volop romantiek en erotiek. Het is een prima tijd om extra in de relatie te investeren. Single maagden blijven het best niet alleen thuis zitten.

Weegschaal, er gebeuren onverwachte dingen en meestal vind je het heel leuk. Soms raak je even uit je balans, maar je herstelt je weer snel. Een goede week voor de liefde, ook voor de single weegschalen. Tijdens het sporten of via het werk krijg je de beste contacten.

Schorpioen, de liefde slaat jou deze week niet over. Je geniet hier in alle kalmte en huiselijkheid van, want je hoeft niet ver van huis om het fijn te hebben. Single schorpioenen kunnen iemand ontmoeten tijdens een familiefeestje.

Boogschutter, de liefde is stabiel en voelt heel fijn aan. Vermijd wel gesprekken omtrent geld, want dan kan de sfeer omslaan. Single boogschutters kunnen een date krijgen via het uitgaansleven of een bezoek aan een casino.

Steenbok, jouw partner doet er alles aan om het jou naar de zin te maken, vooral aan het begin van de week. Tegen het weekend kan er even een conflict tussen jullie zijn. Single steenbokken oogsten veel bewondering.

Waterman, heel langzaam lijkt de sfeer tussen jullie weer als van ouds. Toch kunnen verplichtingen en verantwoordelijkheden jullie apart bezig houden. Single watermannen willen heel graag een partner, maar er zit nog geen schot in. Houd het op vriendschap.

Vissen, de liefde gaat wat moeizaam. Je wilt je wat meer terugtrekken. Je hebt het druk genoeg en thuis of met je partner wil je nu werkelijk kunnen ontspannen. Single vissen doen deze week niet veel moeite om zich in het uitgaansleven te storten.

Week 5, maandag 26 januari t/m zondag 1 februari

Ram, je begint de week actief en energiek. Je voelt je gesteund door jouw partner, alhoewel jij meer op de voorgrond treedt. Tegen het weekend wil je het wat rustiger aan doen. Singles maken tot vrijdag de meeste kans op een leuke ontmoeting.

Stier, er komt nogal wat op je af. Op allerlei gebied in jouw leven treden er nu veranderingen op. Hierdoor kun je soms stress ervaren. Je bent bang voor alle verantwoordelijkheden die dit met zich meebrengt. Geniet er van. Single stieren zoeken vooral een serieuze relatie.

Tweelingen, je hebt het druk op je werk en op huishoudelijk front liggen er ook allerlei taken op jou te wachten. Hierdoor verschuift de liefde naar de tweede plaats. Er samen even uit gaan doet jou ontspannen. Single tweelingen vinden het niet binnen hun vriendenkring. Ga uit!

Kreeft, ook jij hebt het erg druk, waardoor er weinig tijd en aandacht is voor jouw relatie. Soms geeft dit wel even spanningen. Single kreeften proberen naast hun drukke leven toch mogelijkheden te creëren om uit te gaan. Dit lukt niet altijd.

Leeuw, op liefdesgebied wordt dit een topweek voor jou. Gebonden leeuwen ervaren weer verliefde gevoelens en de romantiek spat er van af. Single leeuwen kunnen nu heel goed een geschikte partner tegen komen. Dit kan wel eens een blijvertje zijn.

Maagd, het wordt een heerlijke week op liefdesgebied. Laat er jouw werk en andere verplichtingen even voor staan, want het is tijd om in je relatie te investeren. Single maagden kunnen onverwacht verliefd raken, waardoor jouw gevoelens in een achtbaan terecht komen.

Weegschaal, op liefdesgebied heb je wisselende ervaringen. Wanneer er genoeg afleiding is en er voldoende uitjes gepland staan, dan heb jij het proma naar je zin. Je hebt zin in avontuur en romantiek. Dit pakt weer gunstig uit voor de single weegschalen.

Schorpioen, jij bent momenteel het liefst dicht bij huis samen met jouw partner. Je organiseert wel leuke etentjes of jullie krijgen veel visite. Het wordt erg gezellig. Single schorpioenen doen weinig moeite. Toch kun je onderweg iemand ontmoeten.

Boogschutter, gebonden stellen kunnen wat meningsverschillen krijgen over de financiën, maar verder belooft het een harmonische en prettige week te worden. Single boogschutters kunnen deze week succes hebben met internetdaten.

Steenbok, wanneer jij je voldoende inleeft in de gevoelens van jouw partner, dan zal het een uitstekende week worden op liefdesgebied. Zo niet, dan staat jou een discussie te wachten. Single steenbokken ondervinden veel aandacht.

Waterman, je wilt heel graag de vrede bewaren binnen jouw relatie, maar dat lukt niet altijd. Maak gebruik van deze periode om veel met elkaar te praten. Single watermannen voelen dat er veranderingen aan zitten te komen, maar de relatie blijft nog uit.

Vissen, jij of jouw partner heeft nu veel behoefte aan rust. Hierdoor zit de relatie in een wat gezapige fase. Het is wel een geschikte tijd om over gevoelens te praten. Single vissen tonen weinig belangstelling en bezien alles van een afstandje.

 

Week 4, maandag 19 t/m zondag 25 januari

Ram, er kunnen wat flinke confrontaties zijn deze week, over het algemeen, maar ook met je partner, maar gelukkig is er ook heel veel ruimte voor romantiek en de liefde. Single rammen beginnen liever niets met iemand uit hun vrienden- of werkkring.

Stier, de liefde is gunstig en je denkt er over na om nog een volgende stap te zetten binnen jouw relatie. Sommige stieren denken aan samenwonen, geregistreerd partnerschap of zelfs een huwelijk. Single stieren zullen in hun eentje iemand moeten zoeken. Internet helpt!

Tweelingen, je gaat heel lekker, vooral wanneer je nog een vakantie tegoed bent. Samen met je partner geniet je van de fijne tijd. Kinderen of de opvoeding daarvan kan je wel grijze haren bezorgen. Single tweelingen hebben deze week minder geluk in de liefde.

Kreeft, jouw sociale leven lijkt het nulpunt behaald te hebben. Is het niet de juiste tijd voor een nieuw sociaal netwerk. Gebonden kreeften hebben ten minste nog elkaar, maar single kreeften vinden weinig aansluiting.

Leeuw, binnen de liefde is het één groot feest. Misschien heb je ook daadwerkelijk iets te vieren en staat er iets groots op stapel. Single leeuwen pikken hier een graantje van mee en kunnen zodoende interessante nieuwe mensen ontmoeten.

Maagd, romantiek en erotiek is goed, maar het familie- en het gezinsleven staat bovenaan. Hierdoor kan de tijd die jij en jouw partner aan elkaar te besteden hebben drastisch ingekort worden. Trek er ook samen eens op uit. Singles genieten volop.

Weegschaal, sommige weegschalen staan voor de dramatische keuze om door te gaan met hun relatie of deze te beëindigen. Je hebt zo je twijfels. Je kunt wel het gesprek met elkaar aangaan, maar laat bijzaken buiten beschouwing. Voor de singles is er enkel een flirt.

Schorpioen, de liefde ligt er stabiel bij en je ondervindt hier veel steun van. Het waren zware tijden en nog steeds trekken er allerlei verplichtingen aan je, maar je haalt langzaam maar zeker opgelucht adem. Single schorpioenen kunnen onverwacht iemand ontmoeten, vooral via internet.

Boogschutter, je begint langzaam door de bomen het bos te zien. Tussen jou en je partner gaat het ook steeds weer beter. Houd elkaar met de financiën in de gaten, maar maak er geen ruzie om. Single boogschutters kunnen nu pijnlijke ervaringen hebben met internetdaten.

Steenbok, je krijgt de volle aandacht en dit niet alleen van je partner. Hierdoor kan jaloezie om de hoek komen kijken. Dit is nergens voor nodig. Ga dat gesprek samen aan. Singles oogsten veel bewonderende blikken, ook via internet. Wees evengoed op je hoede.

Waterman, voor jou verloopt de liefde deze week nog niet goed. Je steekt zelf ook niet helemaal goed in je vel. Binnenkort liggen de kaarten er heel anders aan en bloeit de liefde weer op. Nu is het voor alle watermannen even de tijd om alle wonden te likken.

Vissen, de liefde en de aandacht is er wel, evenals de vele uitnodigingen vanuit het sociale netwerk. Ook single vissen hebben geen gebrek aan afspraakjes. Jouw gezondheid kan wel een kink in de kabel veroorzaken. Pas op voor kou vatten.
Weekhoroscopen week 3, maandag 12 t/m zondag 18 januari

Ram, op liefdesgebied wordt het een heerlijke week voor je. Samen met jouw partner kun je genieten van elkaars gezelschap, maar ook bezoek van en aan vrienden kan veel plezier en afleiding geven. Single rammen trekken het best met hun vrienden op om aan een date te komen.

Stier, je kunt je wat gebukt voelen onder alle verantwoordelijkheden die je momenteel hebt te dragen. Dit kunnen zelfs relationele verantwoordelijkheden zijn. Hierdoor en vanwege alle verplichtingen blijft er onvoldoende tijd over om te genieten. Singles hebben helaas geen goede week.

Tweelingen, je hebt het druk en daarom wil je in je vrije tijd vooral relaxen. Je vindt het prima om gezellig thuis te blijven met je dierbaren. Een rustige vakantie kun je ook wel waarderen. Singles kunnen bijzondere nieuwe mensen leren kennen. Kreeft, op liefdesgebied kun je het gevoel hebben voor een keuze te staan. Doorgaan of stoppen; meer voor jezelf opkomen of je aanpassen aan je partner. Je kunt je wat verdeeld voelen. Single kreeften zoeken hun geluk vooral in het uitgaansleven of bij het sporten.

Leeuw, het wordt een heerlijke week waarbij er veel bijgekletst kan worden. De verstandhouding tussen jou en je partner is prima. De relatie is vriendschappelijk, maar ook intiem. Single leeuwen houden dates vooral oppervlakkig. Ga nergens serieus op in. Maagd, het is een prima tijd om met je gezin door te brengen of met je familie. Het is druk over de vloer, waardoor jij en je partner wat minder aandacht voor elkaar hebben. Dat komt wel weer. Gezellig is het wel. Singles kijken het best in familiesfeer.

Weegschaal, je kunt jouw partner nu wat moeilijk te volgen vinden. Zij of hij kan wat excentriek gedrag vertonen. Meestal vind jij dit heel charmant, maar soms begrijp je dit niet goed. Single weegschalen houden deze week wel van een flirt. Schorpioen, je hebt weinig geduld om te luieren, want deze periode is veel te avontuurlijk en romantisch. Samen met jouw partner trek je er op uit. Er valt heel wat te beleven. Single schorpioenen leren een leuk iemand via internet kennen.

Boogschutter, jij en jouw partner hebben het leuk met elkaar. Je wilt er wel samen wat vaker uit, want thuis is het maar een duffe boel. Dat is ook zonde, want er valt deze week heel veel te beleven. Dit geldt ook voor de single boogschutters.

Steenbok, je komt heel zelfverzekerd over en daardoor ben je heel aantrekkelijk voor jouw omgeving. Jouw partner weet dit natuurlijk al, maar iedereen lijkt nu van je gecharmeerd. Deze aandacht doet jou goed. Singles kunnen hier ook van meeprofiteren.

Waterman, je kunt je wat geagiteerd voelen. Dit kan om een oude kwestie gaan die weer opnieuw opspeelt. Het is wel verstandig om iets met je boosheid te doen en dit niet mee te nemen binnen jouw relatie. Samen leuke uitjes bedenken kan helpen; ook voor de singles.

Vissen, de liefde is avontuurlijk en romantisch. Je kunt zelfs een geheime minnaar hebben of iemand die jou van een afstand bewondert. Single vissen kunnen meerdere dates met verschillende personen hebben. Een keuze maken is moeilijk. Weekhoroscopen week 2,
maandag 5 t/m zondag 11 januari

Ram, deze week krijg je veel steun van je geliefde. Dit kun je nodig hebben ook, want niet alles gaat naar wens. De liefde is je echter wel gunstig gezind. Singles hebben veel aan hun vrienden. Hier kan makkelijk een date uit voortkomen.

Stier, je hebt wat minder oog voor jouw partner, want het accent ligt bij jouw werk. Hierdoor kunnen er wat spanningen optreden. Ga samen eens lekker wandelen of trek gewoon de natuur in, dan komen de gemoederen weer tot rust. Singles treffen het niet of het moet iemand van het werk of internet zijn.

Tweelingen, je bent het thuis zitten zat, maar een vakantie zit er ook niet echt in. Reageer het niet af op jouw partner. Je bent nu eenmaal even druk bezig met je werk. Alle tweelingen kunnen wel hun vertier zoeken in het uitgaansleven.

Kreeft, je kunt je onder de druk van de relatie gespannen voelen. Vanwege de verantwoordelijkheden aangaande je werk of je gezin zoek je in je liefdesleven meer ontspanning. Dit is niet altijd mogelijk. Singles krijgen wel het avontuur wat ze zoeken.

Leeuw, met de liefde zit het wel goed. Wellicht gaan jullie samen zelfs even op reis. Zo niet, dan kan een midweekje of een weekend ergens in de bossen of aan zee ook de nodige ontspanning brengen. Voor de singles breekt er eveneens een romantische tijd aan.

Maagd, irritaties over en weer kunnen deze week makkelijk opspelen. Je wilt meer lol in jouw leven. Gelukkig ligt het gezinsleven er wel gunstig voor je bij, zodat samen met de kinderen/huisdieren er op uit voor de nodige verfrissing zorgt. Singles hebben de ene na de andere date.

Weegschaal, het huiselijk leven is helemaal top. Je geniet van etentjes of visites van en naar je vrienden en familie. Er kan wel een moment een conflict tussen jou en jouw partner komen. Laat maar even overwaaien. Singles zoeken het binnen hun vriendenkring.

Schorpioen, de liefde is interessant, druk en beweeglijk. Je verveelt je geen moment. Er valt heel wat bij te praten. Dit geldt ook voor de singles, vooral wanneer je iemand via het internet leert kennen. Houd het nog wel eerst oppervlakkig.

Boogschutter, doordat er gunstige ontwikkelingen op maatschappelijk vlak spelen en er financieel verlichting voor jou komt, wordt de relatie ook naar een hoger plan getild. Voor de singles breekt er eveneens een ontspannen tijd aan.

Steenbok, jij neemt het leven wel eens te serieus. Jouw partner wijst je er dan op, dat je ook meer mag genieten. Dit is weer zo’n week steenbok. Voor de singles kan het raadzaam zijn om eens gezellig naar het theater of de bioscoop te gaan.

Waterman, jouw hoofd staat niet naar avontuur en spanning. Je wilt rust. Zolang jouw partner hier rekening mee houdt, kan het toch een gezellige week worden. Single watermannen trekken zich wat terug uit het datingtoneel.

Vissen, je hebt heel wat te bespreken met je partner. Dit kunnen jeugdherinneringen zijn of gewoon alledaagse dingen betreffen. Het is een gezellige tijd, die je samen met je geliefde en vrienden ontspannen doorbrengt. Singles kijken eens binnen hun vriendenkring of er iemand verliefd op je is.
Weekhoroscopen week 1, maandag 29 december t/m zondag 4 januari

Ram, de eerste week van het jaar begint meteen al goed op liefdesgebied. Voor de gebonden rammen breekt er een gezellige week aan, waarbij je fijn kunt bijpraten. De single rammen kunnen via het werk in contact komen met een interessant iemand.

Stier, de liefde begint serieuze vormen aan te nemen. Dat vind je best wel spannend. Zelfs stieren die al jarenlang in een relatie zitten ontdekken nieuwe kantjes aan de relatie. Dit bevalt jou, want je wilt je blijven ontwikkelen. Singles gaan alleen voor het echte werk!

Tweelingen, je hebt het druk, maar het liefste blijf je gezellig bij jouw dierbaren thuis. Zolang alles in balans is en er voldoende afwisseling in uit en thuis, dan heb jij het prima naar zijn zin. Single tweelingen kunnen iemand op reis ontmoeten.

Kreeft, er kunnen wat spanningen spelen binnen de relatie. Jullie willen niet voor elkaar onder doen. Het zou juist beter gaan wanneer je elkaar wat meer vrij laat. Er zijn ook romantische momenten. Single kreeften zoeken avontuur. Kijk eens buiten jouw vriendenkring.

Leeuw, jouw relatie kan wat excentriek gedrag vertonen. Hier val jij wel op, maar wanneer het gedrag iets te ambitieus wordt, dan trap je op de rem. Je wilt ook aandacht voor elkaar. Single leeuwen krijgen alle belangstelling. Een vriend kan jou teleurstellen, vooral begin van de week.

Maagd, voor de maagden met een vaste relatie zit er nog weinig romantiek in. De liefde zit wat in een sleur. Je kunt er wel samen over praten. Het gezinsleven is daarentegen heel prettig. Maagden die op zoek zijn beleven een verliefdheid. Houd het daar voorlopig even bij. Weegschaal, een ruzie zit in een klein hoekje. Vooral problemen omtrent de opvoeding kunnen opspelen. Probeer deze week wat minder op elkaars lip te zitten en ga ook eens [apart] uit. Verdiep je bijvoorbeeld in een hobby. Single weegschalen moeten met teleurstelling rekening houden.

Schorpioen, de liefde is druk en gezellig. Jullie zijn veel onderweg en er bevinden zich steeds veel mensen om jullie heen. Je bent nu liever uit dan thuis, maar af en toe even bijtanken is soms nodig. Het is helemaal geweldig wanneer je een weekend weg kunt. Singles vinden hun geluk in internetcontact.

Boogschutter, het begin van het jaar voelt al meteen goed. Er komen wat oplossingen binnen een bepaald probleem. Hierdoor voel jij je veel opgewekter en dit doet ook de relatie goed. Single boogschutters krijgen een liefdevolle week. Misschien word je zelfs verliefd.

Steenbok, je bent nu heel erg op intimiteit. Gezellig met je dierbaren optrekken en het vooral ook thuis naar je zin hebben. Jullie hebben aandacht voor elkaar. Single steenbokken hebben vooral aan het begin van de week succes in de liefde.

Waterman, de liefde is er wel, maar je moet er wel wat voor doen om het goed te houden. Vooral met elkaar praten en aandacht hebben voor elkaar doet de relatie goed. Neem niet te veel hooi op je vork. Single watermannen zoeken het het liefst niet te ver van huis.

Vissen, alles staat in het teken van de liefde. Je hebt het prima naar je zin. Jullie kletsen heel wat af en het is druk, maar gezellig. Single vissen kunnen nu ineens een heel interessant persoon via het werk ontmoeten.
Week 52, maandag 22 t/m zondag 28 december

Ram

Het wordt een overwegend goede week voor je, waarbij je wel kritisch kijkt of alles nog blijft kloppen binnen de relatie. Je zet jezelf enorm in om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Single rammen hebben een hele drukke week voor de boeg. Begeef je tussen je vrienden!

Stier

Je kunt een serieus gesprek krijgen met je partner over jullie toekomstplannen samen. Je meent het allemaal serieus en je wilt je even afstemmen op de behoefte van je partner. Single stieren kunnen wisselende ervaringen hebben op liefdesgebied.

Tweelingen

Wanneer je genoeg afwisseling en spanning in jouw relatie ervaart, dan haal je hier voldoening uit. Je bent in een romantische en erotische bui en je partner reageert hier positief op. Single tweelingen maken genoeg mee, maar missen wat focus.

Kreeft

Je kunt spanning ervaren binnen jouw relatie indien er te veel dwang en druk ontstaat. Indien je wat ruimte krijgt, dan verloopt alles goed; je vindt dat wel moeilijk bespreekbaar. Single kreeften hebben veel plezier ook vanwege hun vriendenkring.

Leeuw

Je wordt erg in beslag genomen en je ervaart veel stress, maar jouw relatie biedt jou juist ontspanning en vertier. Het biedt je even een vlucht uit het dagelijkse leven. Single leeuwen ervaren eveneens veel romantiek.

Maagd

Deze liefdesweek heeft mooie momenten, maar ook wat mindere kanten, want je kunt je wat overbelast voelen. Je wilt het iedereen naar de zin maken. Single maagden krijgen veel aandacht, maar niet iedereen is even serieus.

Weegschaal

Je wilt het met de feestdagen allemaal goed regelen, maar dat zet je ook onder druk. Toch ervaar je het allemaal als huiselijk en romantisch. Single weegschalen zoeken vooral hun dierbaren en familie op. Je krijgt veel aandacht.

Schorpioen

Het is een drukke periode voor jou, waarbij je meer uit bent dan dat je thuis verblijft. De relatie verloopt harmonisch en je voelt je veilig en geliefd. Schorpioenen die alleenstaand zijn hebben veel dates, maar niet alles is wat het lijkt. Boogschutter Jouw partner wil het jou deze feestdagen naar de zin maken. Je laat je deze aandacht gewillig aanleunen. Ook de singles krijgen nu veel aandacht, maar je wilt je liever niet al te nauw met anderen verbinden.

Steenbok

De liefde ligt er deze laatste week van het jaar prachtig voor jou bij. Op sociaal vlak kun je wel wat teleurstellingen verwachten. Je moet het nu van je dierbaren en familie hebben. Singles zoeken het liefst contact met nieuwe mensen, bijvoorbeeld in het uitgaansleven.

Waterman

Je zondert je wat af voor bepaalde mensen. Slechts dierbaren komen nu dichtbij. Je hebt een heleboel te overdenken en daar neem jij je tijd voor. Jouw relatie steunt jou hierin. Single watermannen zoeken het nu liever op datingsites en in het uitgaansleven.

Vissen

Jouw verplichtingen lopen gewoon door en je sluit dit jaar druk af. Je wordt erg in beslag genomen, maar je vindt dit niet erg. Binnen jouw relatie levert dit geen spanning op. Single vissen worden veel gevraagd, maar je bent wel selectief.
Week 51, maandag 15 t/m zondag 21 december

Ram, Je wordt omringd door liefde. Iedereen vindt jou heel erg charmant. Dit kan lastig zijn wanneer je inmiddels een relatie hebt, vooral wanneer het iemand van je werk betreft. Ga hier zorgvuldig mee om! Voor single rammen biedt het juist perspectief.

Stier, Je denkt serieus na over liefdesvraagstukken, want je wilt namelijk een diepgaande relatie. Je legt de lat nu heel hoog voor je partner. Single stieren hebben veel geluk in de liefde, maar je kunt beter geen banden aangaan met iemand die op kilometers afstand verblijft.

Tweelingen, De liefde en erotiek bloeit weer op. Je hebt het prima naar de zin. Ook thuis, maar ook uit ondervind je veel gezelligheid en romantiek. Dit geldt eveneens voor single tweelingen. Het wordt een fijne tijd, maar reken wat minder op je vrienden.

Kreeft, Wanneer je er voor open staat, dan ontmoet je veel liefde en word je liefdevol bejegend. De andere kant van de medaille kan juist veel strijd en discussies opleveren. Single kreeften hebben wisselende ervaringen met eventuele dates.

Leeuw, Het zonnetje breekt weer door in jouw liefdesleven. Er valt een heleboel te beleven. Je relatie is beslist niet saai te noemen. Je bent wat vaker uit dan thuis. Dit tot genoegen van de single leeuwen, want het avontuur komt jou tegemoet.

Maagd, De relatie verloopt deze week een stuk harmonischer. Jullie verdragen elkaar steeds beter. Je kunt zelfs veel leren van je partner, want op bepaalde punten zijn jullie heel verschillend. Single maagden trekken wel bewonderaars aan, maar pas op voor charmeurs.

Weegschaal, Voor de weegschalen verloopt deze liefdesweek goed, mits je ook leuke uitjes hebt om naar uit te kijken. Alleen maar thuis zitten kan te belastend voor je zijn. Je wilt ook je werled verbreden. Single weegschalen hebben veel afspraakjes.

Schorpioen, Je hebt het druk, maar je besteedt wel voldoende aandacht aan je relatie. Samen ondernemen jullie ook het één en ander. Soms maakt alle drukte je ook wat humeurig. Single schorpioenen vinden weinig aansluiting bij hun vrienden, maar zijn evengoed populair.

Boogschutter, Je trekt nu veel aandacht naar jezelf toe. Jouw partner kan zich hier prima in vinden. Je voelt veel behoefte om veel te ondernemen. Communicatie is nu belangrijk voor je. Single boogschutters staan in het middelpunt van de belangstelling.

Steenbok, De week begint wat traag op liefdesgebied en eindigt ook wat in mineur. De verstandhouding tussen jou en je partner is goed, maar af en toe wil jij je toch wat terugtrekken. Single steenbokken willen graag onafhankelijk blijven, maar krijgen toch veel aandacht.

Waterman, Dit is een week waarop de liefde extra belangrijk is voor jou. Het lijkt op veel gebieden mee te zitten. Je bent geliefd en ook jouw vriendschappen verlopen een stuk beter. Single watermannen zouden zo maar een zeer geschikt persoon tegen kunnen komen.

Vissen, Voor de vissen is hun sociale netwerk nu wat minder relevant. Misschien verlang je wel naar aansluiting, maar ben jij je vriendenkring wat ontgroeid. Gebonden vissen beleven veel romantiek en single vissen kunnen via het werk iemand ontmoeten.

Week 50, maandag 8 t/m zondag 14 december

Ram = Van je werk moet je het deze week niet hebben, dus richt jij je op je relatie. Je vindt de omgang met je dierbaren en familie belangrijk. Jij zelf kunt ook terugvallen op hun steun. Voor alle rammen breekt er nu een gezellige periode aan van uitgaan en ontspanning.

Stier = Je werkt hard, want je wilt een veilige basis opbouwen voor je gezin. Je zet je in voor je relatie. Jullie hebben een fijne tijd samen. Singles kunnen nu beter geen dates aangaan met personen die je via een reis of via het internet ontmoet.

Tweelingen = Er breekt een actieve periode aan voor de tweelingen. Bovendien bloeit jouw liefdesleven weer op. Thuis wil je het gezellig maken voor je gezin, vrienden en familie. Single tweelingen kunnen zich beperkt voelen om te daten vanwege de financiële situatie.

Kreeft = Binnen je relatie kan er nu een crisis zijn. Je kunt het gedrag van je partner te overheersend vinden en hier kan een discussie over ontstaan. Je verlangt naar meer vrijheid en dwingt dat ook af. Single kreeften beleven een avontuurlijke week.

Leeuw = Spanningen op het werk en binnen jouw relatie leveren niet bepaald de meest romantische week voor je op. Zo nu en dan even samen uitgaan kan de nodige afleiding bieden. Single leeuwen genieten van de aandacht die ze krijgen.

Maagd = Op liefdesgebied stelt deze week niet veel voor voor de gebonden maagden. Je zult het meer in de vriendschappelijke en huiselijke zin moeten zoeken. Alleenstaande maagden vragen zich af waarom zij geen serieuze date krijgen.

Weegschaal = Zolang je wat beweging binnen je relatie houdt, dan blijven de gemoederen rustig. Verveling kan een wanklank binnen het gezin geven. Evenals de singles hebben gebonden weegschalen ook baat bij reizen en uitgaan.

Schorpioen = De single schorpioenen hebben wat minder geluk in de liefde. Gebonden schorpioenen daarentegen ervaren deze week veel liefdesgeluk. Je ervaart veel intimiteit en gezelligheid binnen het gezin en van je relatie.

Boogschutter = Alle boogschutters voelen zich nu goed in hun vel zitten en je straalt een natuurlijk charisma uit. Hierdoor ben je populair bij je omgeving. Bestaande relaties floreren en single boogschutters leren veel nieuwe interessante mensen kennen.

Steenbok = Het is een ontspannen tijd voor je. Je wordt omringd met mensen die het goed met je voor hebben. Je relatie lijkt harmonisch en ook met vrienden en/of familie ga je goed overweg. Singles kunnen op het werk iemand ontmoeten.

Waterman = Voor de single watermannen komt er eindelijk schot in de zaak. Mocht je twijfelen over de gevoelens van een vriend, dan krijg je daar nu antwoord op. Gebonden watermannen hebben een stabiele relatie en kunnen zich op de toekomst richten.

Vissen = Je bent geliefd en bestaande relaties verdiepen zich, terwijl je kennissenkring zich eveneens uitbreidt. Het is een mooie gelegenheid om een reisje te boeken. Single vissen kunnen nu op reis of in het uitgaansleven een interessant persoon tegenkomen.
Week 49, maandag 1 t/m zondag 7 december

Ram = Het is een goede week om met je geliefde op vakantie te gaan. Mochten verplichtingen je hiervan weerhouden, dan kan een weekendje weg of samen de natuur in de relatie ook een oppepper geven. Single rammen kunnen tijdens een workshop een leuk iemand leren kennen.

Stier = Dit wordt een romantische en sensuele week voor de stieren. Jij ej je partner gaan helemaal in elkaar op. Jullie hebben het fijn samen en maken leuke toekomstplannen. Voor de singles zijn er allerlei kansen om een potentiële partner tegen te komen.

Tweelingen = De relatie van de tweelingen krijgen een nieuwe impuls. Er gebeuren weer nieuwe spannende zaken, waardoor de relatie beslist niet saai te noemen is. Single tweelingen staan in the picture en lijken de romantiek uitgevonden te hebben.

Kreeft = Voor de kreeften zit de relatie wat in het slop. Je gaat momenteel helemaal op in je werk. Daarom is er voor de single kreeften heel goed een romance mogelijk op het werk. Let er wel op of die persoon helemaal vrij is.

Leeuw = De liefde hangt in de lucht voor alle leeuwen. Gebonden leeuwen hebben het prima naar hun zin. Je geniet van de aandacht van je dierbaren en je gaat opgewekt door het leven. Single leeuwen scoren de ene na de andere date.

Maagd = Maagden die in een relatie zitten gaan deze week door een crisis. Het is leven en laten leven, want wanneer je elkaar meer accepteert, dan verloopt alles beter. Single maagden kunnen wel een leuke tijd krijgen. Je bent populair en wordt veel uit gevraagd.

Weegschaal = Het begin van de week verloopt nog tamelijk harmonisch, maar daarna wordt de sfeer tussen jullie grimmiger. Je hebt te veel aan je hoofd. Single weegschalen hebben pech op liefdesgebied. Je kunt nu ook makkelijker in de maling genomen worden. Pas op met internetdaten.

Schorpioen = Voor alle schorpioenen breekt er een super romantische tijd aan. Het zit je mee in de liefde. Het uitgaansleven biedt de juiste ingrediënten voor romantiek en avontuur. Over je charme hoef je niet in te zitten, want je bent uiterst populair.

Boogschutter = Er breekt een huiselijke periode aan. Misschien ervaar je wat minder romantiek en avontuur, maar het is wel gezellig. Het uitgaansleven staat op de tweede plaats, zolang je het thuis maar cozy en gezellig hebt. Ook singles doen hieraan mee.

Steenbok = Singles kunnen tussen hun vrienden nieuwe liefdes ontdekken. Je kennissenkring breidt zich uit. Vriendschappen zijn nu belangrijk voor je. Ook daten via relatiesites lukt nu goed. Steenbokken met een relatie hebben een drukke agenda en genieten van hun vriendschappen.

Waterman = De liefde keert weer terug in je leven waterman. Zowel alleenstaande watermannen als bezette watermannen staan weer volop in de belangstelling. Er breekt een heerlijke tijd aan. Singles kunnen iemand via het werk ontmoeten.

Vissen = Ook al heb je het druk, je maakt wel tijd vrij voor je partner. De liefde voelt integer en liefdevol. Single vissen kunnen nu makkelijk een geliefde opdoen tijdens een reis of een studie. Dates via het werk zijn beslist af te raden.
Week 48, maandag 24 tm zondag 30 november

Ram =  Over het algemeen ligt de liefde er wel positief bij, met een kleine wanklank. Je kunt communicatief wat minder overweg met je partner. Stel belangrijke gesprekken liever even uit. Singles hebben wel en niet geluk met dates. Het hangt er van af hoe je hier tegenaan kijkt.

Stier =  Deze week zijn er wel wat punten binnen de relatie die uitgesproken dienen te worden. Dit kan best diep gaan en dit soort onderwerpen liggen natuurlijk altijd wat zwaar op de maag. Naderhand lucht het je op. Single stieren kunnen een belangrijke ontmoeting hebben.

Tweelingen =  Je zit deze week vol goede voornemens. Hier kun jij je maar deels aan houden, want wanneer er eenmaal gevoelens aan te pas komen, dan vergeet jij je vooropgezette plan om diplomatiek te blijven. Er zijn gelukkig ook goede momenten. Single tweelingen hebben nergens last van. Kreeft Voor de single kreeften ligt er plezier en avontuur in het verschiet. De gebonden kreeften hebben het lastiger. Je krijgt te maken met tegenwerking of althans je ervaart dat zo. Je kunt je wat beperkt voelen binnen je relatie.

Leeuw =  Deze week is er spanning en avontuur genoeg. Je bent in een romantische stemming. Dat wordt genieten. Je kunt het wel een beetje druk hebben vanwege alle afspraakjes. Singles hebben deze week ook heel veel geluk in de liefde.

Maagd =  Thuis en met het gezin is het allemaal koek en ei. Je geniet van je familie en dierbaren. Begin van de week liggen de verhoudingen met je partner nog goed en ook aan het einde van de week, maar halverwege is het hommeles. Single maagden hebben wisselende ervaringen met dates.

Weegschaal =  Je ontmoet heel veel mensen en daar heb je het gezellig mee. Dit is vooral voor vrijstaande weegschalen een kans om een leuk contact op te doen. Weegschalen die in een relatie zitten gaan of krijgen veel visite.

Schorpioen =  De liefde heeft haken en ogen. Je vindt het nog niet helemaal gelijkwaardig. Doordat je veel taken hebt en ook veel verantwoordelijkheid moet dragen, wil je ook wat steun. Daar volgt een gesprek over. Singles kunnen dates hebben, maar niet iedereen is te vertrouwen.

Boogschutter =  Begin van de week heb je zin om de bloemetjes buiten te zetten. Hierdoor kun je iets te veel op grote voet leven. Zolang je de kosten wat beheerst is er niets aan de hand. Single boogschutters hebben veel afspraakjes.

Steenbok =  Je kunt je ergens over opwinden. Hierdoor kun je wat nors naar je partner toe zijn. Dit heeft een negatief effect. Zo nu en dan is het conflict bespreekbaar en verschijnen er lichtpuntjes. Single steenbokken hebben wel dates, maar date liever niet met iemand van je werk.

Waterman =  Er gaan gemengde gevoelens door je heen. Het ene moment voel jij je begrepen en geliefd en het andere moment zit je gevoelsmatig op een berg. Hier moet je even doorheen. Single watermannen kunnen via een cursus of een reis iemand ontmoeten.

Vissen =  Op relationeel gebied is het een goede week voor je. Je bent geliefd en populair. Je hebt sexappeal. Hierdoor trek je veel romantiek naar je toe; ook de single vissen. Het worden gezellige en hartstochtelijke avonden.
Week 47, maandag 17 tm zondag 23 november

Ram = Liefde, seks en intimiteit; deze week is het jou allemaal gegund. De relatie bloeit op en er heerst een vertrouwde sfeer tussen jou en je partner. Je brengt veel tijd samen door. Je legt je hele gevoel er in. Single rammen voelen zich gezien, maar azen wel op een duurzame relatie.

Stier = Voor de single stieren blijft de vriendschap en liefde wat achterwege, maar voor de stieren met een relatie breekt er juist een harmonische periode aan in de liefde. Je maakt plannen voor de toekomst en de relatie verdiept zich.

Tweelingen = De liefde lijkt wat vast te lopen en jullie bevinden je in een padstelling. Gesprekken kunnen wel wat opleveren. Je kunt een meningsverschil met je partner hebben over huishoudelijke taken of hij/zij verwijt je dat je je te weinig inzet. Singles hebben gewoon lol. Kreeft Zolang de teugels wat gevierd worden, voel jij je goed in de relatie, maar wanneer jouw partner jou in je ideeën wil beperken, dan gaat het fout. Je wilt je niet laten overheersen. Single kreeften kunnen nu iemand op het oog hebben.

Leeuw = Jouw geliefde kan nu even niet bereikbaar voor je zijn. Dit kan betekenen, dat hij/zij in zijn/haar eigen wereld zit, maar jullie kunnen ook fysiek even gescheiden zijn. Dit kan bijvoorbeeld vanwege een [zaken]reis of door het werk. Singles zoeken het avontuur.

Maagd = De liefde wil deze week niet zo erg lukken, alhoewel gesprekken wel een bepaald effect kunnen hebben. Vooral meningsverschillen omtrent de opvoeding kunnen goed besproken worden. Single maagden wagen zich aan een flirt, maar zoeken niets serieus. Weegschaal De liefde gaat maar moeizaam. Je houdt je meer bezig met huishoudelijke en financiële taken. Het leven van alledag gaat zo zijn gangetje. Ook voor de single weegschalen valt er deze week niet veel te beleven.

Schorpioen = Je hebt veel verantwoordelijkheden en jij bent meestal diegene die de ander steunt in een relatie. Dat maakt jou niet veel uit, want je voelt je daar krachtig genoeg voor. In vriendschappen kun je het wel als een gemis voelen en daar gaat de single schorpioen doorheen.

Boogschutter = Je overdenkt je leven en je bent druk bezig jezelf sociaal en maatschappelijk op de kaart te zetten. Alles gaat prima wanneer jij je partner bij je plannen betrekt. Single boogschutters maken nu met veel nieuwe mensen kennis.

Steenbok = De liefde is heel wisselend. Wanneer je de rust neemt om leuke dingen samen te doen of om even met elkaar op te trekken, dan verloopt alles heel harmonisch. Ga je te veel in jouw bezigheden op, dan kan er kritiek komen. Single steenbokken kunnen plezier maken tijdens het uitgaan.

Waterman = De liefde kan heel gelukkig voor jou zijn, mits je er voldoende voor open staat. Je bent wat serieuzer dan anders en kan nu te veeleisend op jouw partner overkomen. Houd het wat luchtiger, dan is het voor jullie allebei prettiger. Single watermannen gaan ook op de serieuze toer.

Vissen = Op communicatief vlak kan het deze week tot een explosie leiden. Je bent gewaarschuwd, want praten lukt deze week niet. Er is liefde wanneer je er oog voor hebt. Single vissen hebben de tijd van hun leven.
Week 46, maandag 10 tm zondag 16 november

Ram, … Mocht jij lastige kwesties uit te praten hebben met jouw partner, dan kun je dit het beste aan het begin van de week doen. Door een goed gesprek krijgen jullie weer meer begrip voor elkaar en kan de liefde weer opbloeien. Single rammen kunnen genieten, maar wees niet al te avontuurlijk.

Stier, … De liefde ligt er doorgaans mooi bij deze week. Alleen kan er wel een meningsverschil tussen jullie zijn. Dit kan over de kinderen gaan of over een hobby. Praat het rustig uit, dan komt alles weer goed. Single stieren dienen uiterst voorzichtig te zijn in het uitgaansleven en met daten.

Tweelingen, … Jouw werkzaamheden of je gezondheid weerhouden jou ervan om volop van de liefde te kunnen genieten. Al met al wordt het niet een al te beste week op liefdesgebied. Volgende keer beter. Single tweelingen hebben het naar hun zin, vooral wanneer er interessante gesprekken zijn.

Kreeft, … Op liefdesgebied is het voor alle kreeften geen gunstige week. Je voelt je wat onrustig en je hebt het gewoon heel erg druk. Misverstanden kunnen nu zo ontstaan. Deze week valt er gelukkig wel heel goed over te praten. Single kreeften houden zich het best rustig.

Leeuw, … De liefde is jou deze week niet goed gezind. Je kunt nog het meest uit je relatie halen door leuke huiselijke dingen te ondernemen, visites te vragen en de sfeer thuis gezellig houden. Single leeuwen kunnen slechte ervaringen hebben tijdens het uitgaan of met een date.

Maagd, … Vooral het begin van de week kan door de tussenkomst van vrienden een goede stemming tussen jou en je partner ontstaan. De gesprekken tussen jullie zijn heel boeien. Dit geldt ook voor de single maagden, maar een verliefdheid zit er niet in.

Weegschaal, … Zolang je je niet verveelt en er wat te beleven valt binnen de relatie of tijdens uitstapjes of shoppen, dan heb jij het naar je zin. Indien jullie elkaar te veel op de lip zitten, dan ontstaan er frustraties. Single weegschalen willen zo veel mogelijk beleven.

Schorpioen, … Je voelt je heel erg zeker van jezelf en van je partner. Je hoeft momenteel nergens aan te twijfelen. De stemming tussen jullie is avontuurlijk en romantisch. Single schorpioenen hebben veel bewonderaars en hier kunnen verschillende dates uit voortkomen.

Boogschutter, … De samenwerking tussen jou en je partner kan nu helemaal misgaan. Je bent van slag en niet goed in je hum. Een ontspannen avondje met vrienden kan de verstandhouding weer recht trekken. Single boogschutters hebben hier minder last van en hebben een gezellige tijd.

Steenbok, … Begin van de week kun je spanningen hebben met je partner. Later wordt de sfeer weer zwoeler tussen jullie. Je wilt niet belemmerd worden in je handelingen. Misschien ben je iets te vaak van huis of in jezelf gekeerd. Singles kunnen een leuke ontmoeting hebben met een alternatief iemand.

Waterman, … Het thema relatie speelt al een poosje op. Je kunt relationeel enorm groeien, maar deze week lukt het allemaal niet zo erg. Je hebt wat vraagstukken die je eerst zelf wilt oplossen. Single watermannen hebben leuke ontmoetingen, maar het is niet serieus.

Vissen, … Het contact tussen jou en je partner is alleen goed, wanneer je ook met elkaar kunt praten. Neem wel de tijd voor elkaar om zoveel mogelijk om de tafel te gaan zitten. Single vissen hebben vooral begin van de week de beste kans, maar je date kan nog bezet zijn.

Liefdesweekhoroscopen voor de sterrenbeelden
Week 45, maandag 3 tm zondag 9 november
Ram
In de liefde kun jij deze week een potje breken. Mensen lijken in de ban van jou en willen het je naar de zin maken. Jouw partner zet zich in om de relatie intiem en gezellig te houden. Single rammen hebben geen klagen over aandacht. Men staat in de rij voor jou.
Stier
Het wordt een gelukkige week op liefdesgebied. Samen proberen jullie diepgang in de relatie te brengen. Je gaat voor het beste, dus je stelt ook kleine relatieproblemen aan de kaak. Single stieren zoeken vooral een vaste en duurzame relatie.
Tweelingen
Je bent heel actief en om toch zoveel mogelijk van de liefde te kunnen profiteren, trek je het best zo veel mogelijk samen met je partner op. Ga eens samen uit bijvoorbeeld of ga samen sporten. Single tweelingen kunnen een spannend iemand tijdens het werk of sport ontmoeten.
Kreeft
Het is hollen of stilstaan in de relatie. Jullie staan het ene moment te vechten als kemphanen en het andere moment is het koeken ei. Frustraties moeten natuurlijk uitgesproken worden, maar wacht daar wel het juiste moment voor. Single kreeften hebben nu veel sexappeal.
Leeuw
Jouw partner kan nu voor het nodige leven in de brouwerij zorgen. Je weet niet helemaal waar je aan toe bent, maar hij of zij zorgt altijd voor de factor avontuur in jullie relatie. Je bent blij verrast. Single leeuwen kunnen tijdens een studie of reis een wel heel spannend iemand ontmoeten.
Maagd
Er spelen gunstige ontwikkelingen binnen de relatie. Een gesprek kan nu heel verhelderend werken. Indien er een probleem is omtrent kinderen of over de opvoeding, dan wordt dat nu opgelost. Single maagden gaan veel uit en kunnen verliefd raken.
Weegschaal
Begin van de week kan er even een meningsverschil opspelen. Dit kan gaan over huishoudelijke taken, maar je kunt ook ruzie krijgen over geld. Later deze week lossen jullie dit op door een goed gesprek. Single weegschalen zijn in de mood om te flirten.
Schorpioen
De liefde is zoet en spannend, maar je wilt de relatie wel naar je hand zetten. Je kunt nu sterk op jouw omgeving over komen. Je weet echter heel goed wat je wilt. Single schorpioenen hoeven er weinig aan te doen om op te vallen en een date te scoren.
Boogschutter
De relatie staat in het teken van communicatie en van vriendschap en loyaliteit. Intimiteit is belangrijk, maar staat momenteel op de tweede plaats. Je vindt de sfeer van vriendschap nu belangrijker. Vrije boogschutters willen zich op dit moment niet zo binden.
Steenbok
Het begin van de week start ruzieachtig. Jullie kunnen elkaar over en weer verwijten maken. Na halverwege de week leggen jullie het weer bij en wordt het weekend gezellig. Single steenbokken hebben aan het eind van de week het meest succes.
Waterman
De liefde heeft voor jou een dubbele bodem. Aan de ene kant wil jij je wat terugtrekken en meer rust hebben, maar je wilt je ook verbonden voelen. Dit snapt jouw partner niet altijd. Geef even aan wanneer je een time out wilt. Single watermannen voelen zich eenzaam, maar er zijn bewonderaars.
Vissen
Deze week is heel goed op liefdesgebied voor jou. Jullie kletsen wat af en ontdekken weer allemaal nieuwe dingen aan elkaar. De sfeer is intiem en vertrouwelijk. Single vissen kunnen nu hun soulmate ontmoeten.

Ram,- Op veel gebieden breekt er een zeer gelukkige en succesvolle tijd voor je aan. In deze week kun jij je relatie verdiepen, want de verstandhouding tussen jou en je partner is uitstekend. Single rammen kunnen nu plotseling verliefd op iemand worden. Die persoon kun je via je werk ontmoeten.

Stier,- Alles staat in het teken van de liefde. Je wilt jouw partner graag van dienst zijn en geeft gehoor aan zijn of haar wensen. Jullie werken aan de irritaties binnen de relatie en de sfeer is positief gestemd. Er is vooral veel romantiek. Dit geldt ook voor de singles onder de stieren.

Tweelingen,- Je werkt vooral hard, maar af en toe gun jij je wel even tijd voor een snelle flirt. Dit kan door een leuk berichtje te sturen of even aandacht te vragen of te geven aan jouw partner. Je benadert de relatie met humor en de sfeer is vriendschappelijk. Singles vermijden vastigheid.

Kreeft,- Zeker aan het begin van de week is er kans op een stevige discussie tussen jou en je partner. Je voelt je overheerst en dat wil jij niet. Je wilt meer jouw eigen gang gaan. Er kunnen ook wat meningsverschillen spelen omtrent de opvoeding. Singles flirten er lustig op los.

Leeuw,- Je zet je vooral in voor het gezin en de familie. Je wilt je dierbaren beschermen en hen een veilige en gezellige tijd meegeven. Dat lukt jou heel goed. Soms staan er leuke uitjes op het programma, maar je voelt je vooral thuis heel fijn. Single leeuwen krijgen veel aandacht en je hebt menig dates.

Maagd,- Er spelen kleine positieve lichtpuntjes op relatiegebied. Je krijgt meer begrip voor elkaar en luistert naar wat die ander te zeggen heeft. Jullie kunnen hier nu heel verschillend in staan, maar begrip verdiept de relatie. Singles kunnen een creatief persoon ontmoeten.

Weegschaal,- Thuis is het allemaal oké en ook op andere gebieden, zoals gezondheid en financieel lukt alles aardig. Toch kunnen er onverwachte zaken spelen, die een samenwerking bemoeilijken. Je partner kan soms grillig zijn. Single weegschalen zoeken het avontuur op.

Schorpioen,- Je krijgt aardig wat belangstelling en binnen jouw omgeving val je nu op. Of je nu een relatie hebt of single bent; men vindt jou interessant en charmant. Dit doet het ego goed. Schorpioenen met een relatie trekken veel samen met hun partner op.

Boogschutter,- Je kunt je ergens druk over maken en deze gevoelens van frustratie neem je mee binnen jouw relatie. Probeer hier niet aldoor over te praten, want dat is niet goed voor de verstandhouding tussen jullie. Zoek ook wat afleiding. Single boogschutters kunnen iets krijgen met iemand van het werk.

Steenbok,- Je komt momenteel heel krachtig over op jouw omgeving. Je maakt indruk. Jouw partner staat volledig achter je, maar toch zijn er ook wel wat irritaties. Probeer ook oog voor de ander te houden. Single steenbokken zoeken een vrije relatie.

Waterman,- Je denkt na over jouw relatie. Je zoekt vooral verdieping. Hierdoor doe je aan zelfonderzoek. Je verlangt naar een harmonische relatie die vriendschappelijk en loyaal is. Jullie werken hieraan. Singles gaan door eenzelfde gevoel heen en gaan oppervlakkige flirts uit de weg.

Vissen,- Op liefdesgebied gaat er de komende tijd een heleboel spelen. Je wilt het beste van het beste en je begint binnen jouw relatie positieve veranderingen aan te brengen. Je reageert anders, hetgeen een gunstig effect heeft. Singles zoeken naar de ware.

Week 43, maandag 20 tm zondag 26 oktober

Ram,- Alles lijkt deze week mee te zitten, vooral op liefdesgebied. Wanneer jij er een beetje aandacht aan besteedt, dan wordt dit één van de beste weken voor jou op amoureus vlak. Single Rammen raken wellicht halsoverkop verliefd.

Stier,- Je bent het niet op alle vlakken eens met jouw geliefde, maar dat weerhoudt jullie er niet van om toch een zeer romantische tijd met elkaar te hebben. Hierdoor voel jij je steeds lekkerder in je vel steken. Single Stieren zoeken vooral een serieuze relatie.

Tweelingen,- Deze week zal jou niet al te veel problemen opleveren. Vooral op amoureus vlak beleef jij mooie momenten. Dit geldt ook voor de singles onder dit sterrenteken. Binnen jouw vriendenkring kan het er wel wat ruzieachtig aan toe gaan.

Kreeft,- Met de juiste levenshouding wordt dit een gelukkige week voor jou. Probeer een beetje te relativeren en geniet van het leven. Wanneer jij jouw hakken in het zand zet, dan loopt het allemaal minder gezellig af. Singles flirten er op los en je vindt het leuk!

Leeuw,- Je hebt heel wat te melden en ook heel wat te doen. Je wilt je hierbij inzetten voor jouw familieleden en dierbaren. Dit geeft veel voldoening. Single leeuwen kunnen op reis een leuk iemand ontmoeten. Eén en ander kan zich snel ontwikkelen.

Maagd,- Indien je nog wat hebt uit te praten, dan kun je hier deze week mee beginnen. Er hangt de juiste sfeer tussen jullie om met elkaar om tafel te gaan zitten. Je wilt het vooral gezellig met elkaar hebben. Singles kunnen nu makkelijk via internetdaten of middels een datingbureau slagen.

Weegschaal,- Je bent deze week zeer welbespraakt. Dit werkt in jouw voordeel, want jouw partner past zich graag aan jou aan. Blijf wel diplomatiek, want anders gaat het ten koste van de gezellige sfeer. Single weegschalen krijgen veel aandacht. Schorpioen Je houdt je deze week nog rustig. Je wilt lekker genieten met je partner en wat minder vaak op stap gaan. Jullie bespreken veel met elkaar en er hangt een intieme sfeer tussen jullie. Single schorpioenen zijn wat op zichzelf. Toch krijg je wel aandacht.

Boogschutter,- Ondanks het feit dat je het druk hebt, hangt er toch een geweldige sfeer tussen jullie. Je hebt echt een maatjesgevoel bij jouw partner en je kunt veel bespreken. Single Boogschutters kunnen een leuk iemand ontmoeten op het werk of binnen hun vriendenkring.

Steenbok,- In het begin van de week voel jij je wat opstandig en boos, maar dit heeft niets met jouw relatie te maken. Toch drukt het de stemming. Probeer er wel samen over te praten, want dat lucht op. Single Steenbokken ontmoeten een apart iemand.

Waterman,- Je vermijdt grote groepen mensen en je zoekt de stilte en rust, maar toch kun je wel genieten met je partner samen van de afzondering. Wellicht trekken jullie samen de natuur in. Single watermannen zijn kieskeurig, maar ook voor jou is er een vriend/vriendin.

Vissen,- Je hebt het druk, maar toch wil jij graag al jouw bevindingen delen met jouw partner. Romantiek viert hoogtij. Af en toe ben je in de zevende hemel. De samenwerking tussen jullie is bijzonder. Single Vissen kunnen meer gegadigden hebben.
Week 42, maandag 13 tm zondag 19 oktober

Ram,- Deze week voelt alsof alles mee zit. Je voelt je gesteund door jouw partner en er is veel tijd en aandacht voor elkaar. Het accent ligt op liefde. Het wordt een bijzonder romantische en erotische week voor je ram. Zelfs de single rammen profiteren hiervan mee.

Stier,- Dit wordt een gunstige week om gesprekken te voeren met je partner. Je kunt nu je gevoelens met elkaar delen. Jijzelf hebt hele serieuze bedoelingen en daar wil jij jouw partner van overtuigen. Daarnaast wil jij aan je conditie werken zodat je helemaal in shape bent voor je partner.

Tweelingen,- Je maakt veel werk van jouw partner en je wilt dat de ander niets te klagen hebt. Hierbij hoop je de aandacht op jezelf te vestigen, zodat je een amoureuze week tegemoet kunt zien en dat lukt. Ook de singles maken veel werk van de liefde.

Kreeft,- Voor de kreeften die bezet zijn breekt er een ruzieachtige periode aan. Je bent overtuigd van jouw eigen mening en je wilt je niet laten overheersen. De singles daarentegen vinden veel geluk in de liefde. Je kunt nu makkelijk verliefd raken.

Leeuw,- Zolang jij jouw partner de ruimte geeft, is er niets aan de hand. Jouw partner heeft nu even die ruimte nodig om zichzelf te ontplooien. Je bent wel geïntrigeerd door zijn of haar zelfstandige houding. Single leeuwen kunnen werk maken van een geliefde.

Maagd,- Op relationeel gebied is er een lichtpuntje, vooral begin van de week. Het is een goede week om tot elkaar te komen via een gesprek. Ga om tafel zitten met elkaar en bespreek je frustraties. Single maagden hebben iets minder geluk.

Weegschaal,- Het wordt een goede week op liefdesgebied zolang jij kunt doen wat in je hoofd zit. Niet dat je egoïstisch bent, maar je voelt een sterke behoefte om nu de leiding te nemen. Het is jouw tijd en dat voelt goed. Single weegschalen krijgen veel bewonderende blikken.

Schorpioen,- Er gebeuren gunstige dingen, die jouw humeur verbeteren. Zodoende profiteert jouw relatie hier ook van mee en keert de intimiteit weer terug binnen de relatie. Single schorpioenen kunnen onverwacht iemand tegen komen. Ga niet internetdaten, want dat is niet betrouwbaar.

Boogschutter,- Op liefdesgebied is het een gunstige week, alhoewel jouw partner het erg druk lijkt te hebben. Toch is de sfeer tussen jullie goed. Single boogschutters kunnen nu een geschikte partner vinden op het werk.

Steenbok,- Het begin van de week geeft de beste resultaten op liefdesgebied. Daarna krijg je het weer te druk, waardoor je meer gefocust bent op jezelf. Single steenbokken kunnen op reis een leuk iemand tegen komen. Ga dat gesprek aan!

Waterman,- Het is een goede week voor de liefde en voor verliefdheid. Helaas blijven vriendschappen wat achter. Jouw sociale netwerk heeft echt een oppepper nodig, maar dat is van later zorg. In ieders leven kan één persoon al het verschil maken.

Vissen,- Indien jij je een beetje toelegt op liefdeszaken, dan wordt het een hele romantische week voor jou. Het is de perfecte tijd om de relatie te verdiepen. Single vissen blijven het liefst niet thuis zitten, want dit is de beste tijd van het jaar om contacten te leggen.
Week 41, maandag 6 t/m zondag 12 oktober

Ram – Er kan aan het begin van de week even een klein ruzietje tussen jullie zijn, maar je hebt inmiddels geleerd om het gevaar af te wenden. Later breekt het zonnetje weer door en keert de liefde weer. Single rammen beleven het ene avontuur na het andere.

Stier – De liefde is deze week heel serieus. Je durft heel wat intieme onderwerpen aan te roeren. Toch verlopen de gesprekken tussen jullie erg goed. Fysiek ben je wat moe, maar de weekenden zijn er om eens lekker Bourgondisch te genieten. Single stieren hebben of krijgen iemand op het oog.

Tweelingen – Dit is een week, zoals jij vele weken zou willen beleven. De liefde is gezellig en niet al te gecompliceerd. Je voelt je vrolijk en bemind. Of je nu in een relatie zit of alleen bent, je geniet van het leven en van de liefde.

Kreeft – Zolang je de onderwerpen wat luchtig houdt en je een positieve houding aanneemt, dan verloopt alles goed tussen jullie. Neem geen problemen van het werk mee naar huis en laat de opvoedingsperikelen deze week ook maar even zitten. Singles hebben wisselende ervaringen.

Leeuw – Je kunt door je ambitie het thuisfront wat vergeten en dat steekt, maar wanneer je gezellige dingen onderneemt met je dierbaren dan is er niets aan je hand. Singles hebben een natuurlijk charisma, waardoor je enorm populair bent.

Maagd – Er zijn eindelijk lichtpuntjes in je liefdesleven. Je hebt het allemaal een beetje los gelaten en wilt het allemaal wat minder afdwingen. Dat heeft resultaat. Je leert enorm veel van deze periode. Single maagden verlangen naar huiselijkheid en hangen het uitgaansleven even aan de wilgen.

Weegschaal – Iedereen vindt jou nu interessant en je staat in het middelpunt van de belangstelling. Hier bloeien alle weegschalen van op. Mocht je al een relatie hebben, dan is jouw partner extra lief voor je. Ben je single, dan hoef je dat niet langer te blijven.

Schorpioen – De liefde is nu geweldig voor je, maar de druk van alles kan nu even te veel voor je zijn. Je wilt vooral genieten en je rustig houden. Jouw hoofd staat niet naar wilde feesten of het drukke uitgaansleven. Stellen blijven het liefst thuis. Singles kunnen iemand op het werk ontmoeten.

Boogschutter – Er breekt een drukke, maar zeer interessante periode voor je aan, want je bent nu een graag geziene gast. Je wordt veelgevraagd en eerlijk gezegd is jouw sociale leven nu heel belangrijk voor jou. Je weet maar nooit wat het je later oplevert. Alle boogschutters zijn nu graag onder de mensen.

Steenbok – De liefde is heerlijk voor je, tenzij je ruzie maakt over geld. Vermijd dat onderwerp en het blijft ook gezellig. Single steenbokken kunnen op reis iemand tegenkomen. Ook een studie kan jou de nodige contacten opleveren.

Waterman – Het is nog steeds een spannende en sensuele periode voor jou. Bovendien loopt het op meer gebieden van jouw leven nu lekker. De singles blijven niet achter. Je zet je meer in om een serieuze partner te bemachtigen.

Vissen – Jouw sociale leven staat op een laag pitje, maar jouw liefdesleven kan dat meer dan goed maken. Stellen gaan helemaal in elkaar op en hebben een geweldige tijd. Single vissen die zich een beetje inzetten en openstellen voor contacten kunnen een heel bijzonder iemand tegenkomen.
Week 40, maandag 29 september t/m zondag 5 oktober

Ram, Op liefdesgebied breekt er een geweldige tijd aan, mits jij jezelf wat kunt wegcijferen, want jouw partner verdient nu alle aandacht. Dit wil je geven, want je wilt in je relatie investeren. Single rammen kunnen ineens oog in oog staan met de “ware “.

Stier, De tijd van ruzie maken is nu voorbij, want de stieren willen weer meer genieten van het leven. Je wilt alles wat mogelijk is uit je relatie halen. Vandaar, dat jij je flexibel opstelt. Praten over wat je dwars zit lukt ook steeds beter. Singles worden in ieder geval goed opgemerkt.

Tweelingen, Perioden van huiselijkheid en gezelligheid worden afgewisseld met intense perioden van meningsverschillen. Het kan er fel aan toe gaan. Praten erover lukt deze week niet. Neem het zoals het komt. Single tweelingen beleven mooie avonturen. Je hebt het naar je zin.

Kreeft, Voor een goede flirt of wat speels avontuur is het een goede week, maar voor serieuze liefde is er meer nodig. Singles kunnen toch een zeer interessant iemand leren kennen. Relaties tobben een beetje om de liefde niet leven in te blazen.

Leeuw, Voor de leeuwen breekt er een ontspannen week aan. Eindelijk lijken jullie weer op goede voet met elkaar te staan. Het is een geweldige periode, helemaal wanneer jullie ook nog een reisje plannen. Single leeuwen kunnen plotseling tegen iemand aanlopen, bijvoorbeeld op het werk.

Maagd, Voor de maagd is het een redelijk gunstige week op huiselijk gebied en voor het gezinsleven, maar de relatie zelf staat een beetje op een laag pitje. Singles daarentegen weten goed de aandacht van anderen te trekken. Hier kan een spannende dat uit voortvloeien.

Weegschaal, Er breekt een heerlijke week aan op liefdesgebied, vooral wanneer je investeert in je vrienden. Jouw sociale netwerk is nu erg belangrijk voor je. Het kan zomaar gebeuren, dat jouw agenda bomvol staat met afspraken. Dit geldt voor alle weegschalen.

Schorpioen, Wanneer de relatie gebaseerd is op ware vriendschap, dan wordt het een geweldige week. Maar zodra er geen verdraagzaamheid is tussen jullie dan zal de relatie wat oppervlakkig aanvoelen. Voor alle schorpioenen breekt er een gezellige en sociale periode aan.

Boogschutter, Je hebt wat meer oog voor jouw werk en voor je vrienden dan voor je relatie of familie. Het kan een prima idee zijn om jouw geliefde meer te introduceren in jouw leven, dan verloopt alles naar wens. Voor vrijgezelle boogschutters is het een geweldige tijd.

Steenbok, Neem je geliefde mee op reis, of probeer eens samen een workshop te volgen. Dat verhoogt alleen maar de verstandhouding tussen jullie. Het is tijd voor avontuur en een flirt. Dat vinden de singles in ieder geval. Laat de romantiek maar komen.

Waterman, Het is een zeer sensuele tijd voor de watermannen. Of je nu bezet bent of single, je geniet van de liefde. Alleenstaande watermannen kunnen serieus verliefd worden. Dit kan wel eens heel goed uit gaan pakken. Je hebt de tijd van je leven!

Vissen, Je krijgt het druk op liefdesgebied. Er valt heel wat te bepraten tussen jullie. Er hangt een vertrouwelijke en intieme sfeer tussen jullie. Ook de single vissen raken nu aan de man/vrouw. Deze kennismaking heeft ook nog eens potentie.
Week 39, maandag 22 t/m zondag 28 september

Ram, De liefde heeft veel goeds voor jou in petto deze week. Er hangt een erotische sfeer. Bovendien kunnen jullie heel goed met elkaar praten. Zelfs gevoelige onderwerpen hoef je niet te schuwen. De singles gaan deze week heel wat plezierigs op liefdesgebied meemaken.

Stier, Je voelt je goed en dit gevoel neem je ook mee binnen jouw relatie. Je bent actiever dan normaal en je hebt zin in menig uitstapje met je partner. De single stieren staan voor heel wat leuke ontdekkingen op liefdesgebied.

Tweelingen, Deze week doet zich af en toe een felle discussie voor met je partner. Jullie lontje kan momenteel kort zijn, maar met de juiste houding komt het toch weer goed. Ga er eens lekker op uit met je partner, dat verhoogt het gevoel voor romantiek. Dit geldt natuurlijk ook voor de singles.

Kreeft, Zoek het deze week vooral in de huiselijke sfeer of familiebijeenkomsten, want daar kun jij nu enorm van genieten. Met je partner maak je het thuis vooral gezellig. Daar hoef je niet de deur voor uit. Single kreeften kunnen iemand ontmoeten tijdens een verjaardag bijvoorbeeld.

Leeuw, Je bent enorm populair deze week. Jouw omgeving vindt jou uiterst aantrekkelijk. Jouw partner plaatst jou bijna op een voetstuk. Deze adoratie bevalt jou wel. Single leeuwen kunnen mooi profiteren van deze gunstige vibe.

Maagd, Helaas slaat Amor jou deze week een beetje over. Je hebt er niet heel veel last van, want je zit heel goed in je vel. Je zoekt het momenteel niet zo zeer bij een ander, maar je haalt het zelfvertrouwen uit jouw eigen houding. Singles zijn nu heel zelfstandig.

Weegschaal, Voor jou is het een tamelijk gecompliceerde week op liefdesgebied. De verstandhouding is trouwens prima, maar enerzijds wil jij je wat samen met je partner terugtrekken en anderzijds hebben jullie veel sociale verplichtingen. Singles vallen van het ene in het andere feestje.

Schorpioen, Het wordt een uitstekende week voor jou op liefdesgebied. Of je nu wel of niet in een relatie zit, je leert er heel wat interessante mensen bij kennen. Het is voor alle schorpioenen geen goede tijd om achter de geraniums te gaan zitten. Begeef je tussen de mensen!

Boogschutter, Als boogschutter wil je nu niet te veel getuttel thuis. Je wilt erop uit trekken; de natuur in en avonturen beleven. Gelukkig snapt jouw partner je helemaal en gaat hierin mee. Single boogschutters kunnen via het werk kennis maken met iemand.

Steenbok, Mocht je nog geen vakantie gehad hebben, dan zou deze week hier prima geschikt voor zijn. Lekker even weg met je partner; even je horizon verbreden. Lukt dat niet, bezoek dan eens een evenement of tentoonstelling. Single steenbokken maken kennis met een interessant persoon.

Waterman, Indien je nog geen relatie hebt, dan is deze week bijzonder geschikt om jacht te gaan maken op een geschikte partner. Kijk eens goed rond, want in feite heb je keuze genoeg. Bezette watermannen investeren in hun relatie waardoor de liefde tussen jullie weer opbloeit.

Vissen Je hebt deze week veel verantwoordelijkheden, maar toch zou het als single vissen eens goed zijn om alleen maar met liefdesaangelegenheden bezig te zijn. Het is nu de juiste tijd om een partner voor het leven aan de haak te slaan. Stellen raken opnieuw in elkaar geïnteresseerd.

©annette kok
Week 38, maandag 15 t/m zondag 21 september

Ram

De liefde maakt het jou lastig, ram. Vooral aan het begin van de week kun je op felle tegenstand rekenen. Jouw partner is mondiger dan anders. Single rammen krijgen wel de nodige belangstelling, maar kunnen te zelfstandig overkomen.

Stier

Deze week kan romantisch worden voor jou, maar laat dan wel alle stress van het werk achter. Probeer ook nog wat energie over te houden om samen leuke dingen te doen. Maak ook geen ruzie over geld. Singles kunnen de “ware” ontmoeten.

Tweelingen

Je gaat tot actie over en heel doelgericht te werk. Dit kan jouw partner aan het begin van de week afschrikken, maar werkt later in jouw voordeel. Singles durven ook meer initiatief te nemen en dat kan jou een hele interessante date opleveren.

Kreeft

Voor de kreeften wordt het een gezellige liefdesweek, zolang je niet per se jouw gelijk wilt hebben. Stel moeilijke discussies even uit. Singles hebben een slechte week op liefdesgebied. Ga niet internetdaten!

Leeuw

Spanningen op het werk en op het thuisfront kunnen je plezier in de liefde deze week bederven. Zorg dat je er ook even op uit trek met jouw partner om voor de nodige afleiding te zorgen. Singles kunnen op reis een leuk iemand ontmoeten. Maar kan dat wat worden?

Maagd

Op liefdesgebied speelt er nog een kleine crisis voor jou. Aan het begin van de week valt er nog het beste over te praten met je partner. Doe ook aan zelfonderzoek en kijk of je zelf de lat te hoog legt. Singles genieten van een flirt, maar je vindt nog niets duurzaams.

Weegschaal

De liefde is verrassend voor jou. Dit betekent intieme momenten, maar ook fasen met ruzie. Je neemt geen blad voor je mond. Probeer het iets minder aanvallend te doen. Singles hebben nu veel bekijks en veel afspraakjes.

Schorpioen

Op liefdesgebied breekt er een redelijk vrolijke week aan. Je bent graag onder de mensen of bij je vrienden. Singles krijgen veel uitnodigingen. Gebonden schorpioenen vinden steun en erkenning bij hun partner.

Boogschutter

Vooral het begin van de week is op liefdesgebied erg prettig. De rest van de week is ook niet slecht, maar dan heb je het drukker en meer sociale verplichtingen. Single boogschutters voelen zich welkom bij hun vrienden en zijn populair.

Steenbok

De liefde is de hele week uitstekend. Jouw partner en jij proberen de verstandhouding zo prettig mogelijk te houden en jullie zetten je allebei in voor de relatie. Alleenstaande steenbokken hebben bekijks van meerdere potentiële partners.

Waterman

Voor de gebonden watermannen breekt er een heerlijke tijd aan op liefdesgebied. Ga ook eens samen op reis, want daar is het een geschikt moment voor. Single watermannen hoeven weinig moeite te doen om verliefd te raken. Dit kan best serieus worden.

Vissen

Alles staat in het teken van de liefde voor de vissen. Je hoeft je er niet voor in te spannen. De sfeer is intiem en gezellig. Single vissen kunnen nu iemand op het oog hebben. Een ontmoeting moet nu te realiseren zijn.

Week 37, maandag 8 t/m zondag 14 september

Ram

Het belooft een emotionele week te worden op liefdesgebied ram. De emoties kunnen hoog oplopen. Er zijn hoge pieken en diepe dalen. Ga deze week niet al te veel in discussie met je partner, want dat leidt tot niets. Singles ervaren een teleurstelling.

Stier

Op liefdesgebied wordt het een spannende week. Het belooft ook een sensuele week te worden. Jullie doen spannende dingen samen en dat is ook goed, want de gesprekken verlopen min