Paragnost Eddie & Consulenten

De weg naar persoonlijk meesterschap

De weg naar persoonlijk meesterschapDe weg naar persoonlijk meesterschap – 5de dimensie

Als we accepteren dat we als eerst geesteswezens zijn, en deel uit maken van de Goddelijke Eenheid, zijn we in staat het meesterschap over onze bestemming op te nemen.
Herkennen dat we co-creators zijn met het Goddelijke, vanuit kracht en verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt, bewegen we ons naar een hogere versnelling nl de vijfde dimensie.
In dit bewustzijn zijn we in staat om op een soepele manier ons levenspad te volgen en anderen te helpen die eveneens hun levenspad bewandelen.
We laten onze lagere wil los en wijden onze reis aan een hoger doel.
Wanneer we besluiten ons te ontspannen en te genieten van onze reis, openen we ons om meer licht toe te laten en dat is het proces van ascentie.
Soms denken mensen dat ascentie betekent dat het fysieke lichaam opstijgt, maar dat is een misvatting.
Op een bepaald moment wat het moeilijker om onze frequentie te verhogen omwille het feit dat ons fysieke lichaam hier nog niet klaar voor was: de meeste mensen die zich klaar voelen kunnen verder ascenderen en op aarde blijven om de mensheid te dienen. Maak je geen zorgen dat er nu ook heel wat jongere zielen de overgang maken naar de geestelijke dimensie(s).
Je zal leven zoals je voorheen deed,, maar doordat je fysieke lichaam meer lichtinbreng opneemt, zal je stralen op een hogere trilling. Wanneer je ascendeert zal je rechtstreeks door de Bron of God geleid worden om liefde, vreugde en wijsheid te verspreiden.
Vanuit onvoorwaardelijke liefde, vreugde en eenheidsbeleving met iedereen, ,maak je je eigen hemel op aarde.
Je bent een planetair dienaar, zodat jouw persoonlijke wensen en behoeften niet belangrijker zullen zijn dan het verlangen om je dienstbaarheid voor het ALLES WAT IS te manifesteren.
Als een opgestegen meester zullen je gedachten en woorden enkel dat creëren wat bijdraagt aan ieders hoogste goed. Het is belangrijk om in dit proces evenwicht te brengen tussen macht en wijsheid.
Wanneer je vertrouwen hebt in jezelf, vertrouw je op het Universum en trek je mensen aan je leven die jouw vertrouwen waardig zijn.
Wanneer jij totaal eerlijk bent met jezelf en je vanuit jouw waarheid spreekt, zullen mensen je vertrouwen omdat je afgestemd bent op het goddelijke.
Wanneer iemands gedrag jou beschadigt, zegen die persoon en laat los. Het Universum brengt jou iets anders en beter op je pad.
Accepteer anderen zoals ze zijn zonder de behoefte hen te willen veranderen. Dit is een teken van het grootste respect dat jij kan geven aan een andere ziel.
Zie in elk situatie of elk persoon het beste en laat je hart vervullen met vreugde.
Als je gegrond bent en accepteert dat je een kosmisch aardemens bent, ervaar je een diepe vrede en rust.
Wanneer je je hart opent voor anderen, ontvouwt zich een warm gevoel van liefde, licht en acceptatie.
Welkom op weg naar jouw persoonlijk meesterschap…hier op aarde.
De poort naar de fijnere dimensies moet geen vlucht zijn uit jouw aardse leven, maar wel een groei naar een hoger bewuste staat van zijn en dit gaat met kleine bewuste stapjes gepaard.
Dagelijkse ondersteunende meditaties kan je terugvinden bij Diana Cooper. Ik begin mijn dag met dagelijks 10 minuten mediteren op de frequenties van licht met Diana Cooper, ik zet mezelf elke dag in een zuil van puur wit licht, leg de beschermende blauwe cape van AE Michaël over me heen. En ik deel van harte alles wat gedeeld mag worden onder elkaar. Niets behoort ons toe, we ontvangen alles uit de Bron en mogen meer en meer gaan delen onder elkaar. Delen is helen.
Wil je graag meer informatie , bel of chat even . Ik gun je van harte het allerbeste in jouw groei.

Mieke Moon Box
www.miekecoigne.com