Paragnost Eddie & Consulenten

WEEKREADING

obstakelsWEEKREADING 18 – 25 JULI 2016 VOLLE MAAN  (20 JULI )

Obstakels en uitdagingen onder ogen zien is op dit moment heel belangrijk om deze te kunnen overwinnen.
Misschien ervaar je deze tijd als bijzonder moeilijk, confronterend, strijd is volop aan de gang in de buitenwereld, doch bij velen ook nog in zichzelf.
Strijd met strijd beantwoorden zal niet/nooit werken.
Het is voor jezelf altijd mogelijk je geest open te stellen en het grotere plaatje te zien van hoe iets de foute kant kon uitgaan. Verlies jezelf niet in het verhaal, neem afstand van de situatie en bekijk deze vanuit een helicopterview. Neem waar, kijk helder en kijk waar nu de nodige veranderingen of beslissingen jij zelf kan doorvoeren.

Het leven vraagt nu om niet langer als een slachtoffer naar situaties ( uit het verleden) te kijken, wat heb je geleerd, welke inzichten heb je nu die je anders niet zou hebben gehad ?

Het is ook heel goed mogelijk dat je ook geconfronteerd wordt met competitie in je persoonlijk en/ of zakelijk leven. Laat je ook hier niet verstrikken in deze valkuil. Bedenk voor jezelf hoe en op welke manier je ervoor kan zorgen dat je boven de massa uitsteekt.

bestemmingEindelijk merk je verandering, het resultaat van je persoonlijke groei, bewustwording laat zich nu openbaren doordat je in een nieuwe cyclus van overvloed belandt…overvloed in de ruimste betekenis van het woord. Voor veel mensen kondigt zich een nieuwe gelukkige periode aan.
Je oogst wat je hebt gezaaid.  Open je hart om te ontvangen en accepteer wat je hebt verdiend.
Er bieden zich voor de komende periode nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden aan. Het is aan jou om te voelen wat je hier zelf wil mee doen.

Je hebt geleerd uit het verleden waardoor je sterker bent geworden. Alles wat je op je weg aan uitdagingen en obstakels hebt gehad, hebben je tot een dieper inzicht en wijsheid gebracht.
Het is je geboorterecht om voor jouw geluk te gaan, maar je moet dit wel zelf doen en verder onderzoeken in welke gedachten en overtuigingen je jezelf nog afhoudt van jouw geluk.
Neem dus vanaf nu verantwoordelijkheid op voor alles wat je nu zelf op je levensweg creëert, merk je dat dit toch niet het gewenste of verlangde resultaat geeft, dan is het mogelijk niet echt jouw pad, laat onmiddellijk los en ga door.

Vergelijk nooit jouw weg met de weg van anderen…velen verdwalen doordat ze denken dat het pad van de ander beter, succesvoller is en velen zijn dan heel erg ontgoocheld dat de beloofde weg niet tot geluk of succes heeft geleid.  Je laten inspireren en empoweren door anderen is fantastisch en werkt verbindend, doch blijf heel trouw aan jouw zielsmissie!

Tijd om volop ruimte te geven aan je intuïtieve vermogen…er is ook zoveel informatie dat op je afkomt, waardoor je je helemaal overdonderd kan door voelen, dat je niet meer weet wat je voelt, afgesneden geraakt van jouw helder voelen.

medium miekeDit kan als gevolg geven dat je je meer verbindt met informatie van anderen, meer aandacht geeft aan de buitenwereld, waardoor je vergeet aandacht te schenken aan jouw binnenkant en wat jij precies voelt.
Ook hierrond heerst deze tijd bijzonder veel ‘ strijd ‘…wie heeft gelijk, wie heeft ongelijk, wie weet het beter , waar trek jij je aan op en waarom heb je de neiging jezelf te onderschatten in jouw heldervoelendheid?

Negeer je eigen inzichten niet tijdens het hele gebeuren.
Synchroniciteiten en zogenaamde ‘ toevalligheden ‘ zijn de sterkste signalen dat je intuïtie aanklopt.

Bv. Je ziet steeds opnieuw hetzelfde cijfer opduiken….
Bv. Je denkt aan iemand en plots wordt de naam van die persoon genoemd…

Er zijn zoveel signalen die naar ons toegestuurd worden…het is pas na een tijdje dat velen beginnen te reflecteren en toch de vraag stellen wat dit toch wel kan betekenen….
Het zijn allemaal tekentjes om even stil te staan en attent te zijn.
Alle antwoorden die je in feite zoekt met betrekking tot jouw leven, zitten in jou en nergens anders.

Als je je intuïtie alle ruimte geeft, vertrouwen houdt, dan zal je niet alleen het gevoel krijgen voor de juiste timing maar je gaat ook mensen en situaties met een diepere en kritischere manier bekijken. Je kijkt niet langer onder en achter voor je ligt – je zal ook de waarheid zien.

Heel veel liefs
Medium Mieke

www.miekecoigne.com