Paragnost Eddie en Consulenten

WEEKREADING MET DE ZEEMEERMINNEN EN DOLFIJNEN 

Voor deze week heb ik de wijsheid van de Zeemeerminnen en Dolfijnen geraadpleegd…voel maar wat met jou resoneert.

aandachtDe eerste boodschap geeft ons aan met aandacht te luisteren, te kijken naar terugkerende tekentjes, terugkerende dromen, dewelke heel specifiek voor jou bedoeld zijn en waarop enkel jij de ware toedracht kan ontdekken, wat deze voor jou betekenen. We herinneren ons soms wel onze dromen, zeker de terugkerende dromen, handig is het, als jij iemand bent die zich zijn/ haar dromen herinnert, een droomdagboek bij te houden. De puzzelstukjes vallen heus in elkaar, heb enkel geduld en vertrouwen dat de betekenis van je droom/ je dromen helder worden.
Zie je vaak of vaker terugkerende getallen, voorwerpen, of bij het beluisteren van muziek sta je bewuster stil bij de woorden van een song….ook deze kunnen een boodschap voor jou inhouden.
Geef ook aandacht aan de gesprekken die je ‘ toevallig ‘ opvangt of opmerkingen die anderen over je maken…kijk naar je gedachten en je gevoelens en blijf hier trouw aan.
Als je onzeker bent of twijfelt dat je je alles verbeeldt, weet dat je geleid wordt door het Universum, de boodschappen komen nu op dit moment naar je toe via de meerminnen en de dolfijnen.
Zie je, hoor je meer dan drie keer naar elkaar toe dezelfde dingen dan mag je ervan uitgaan dat het Universum iets wil duidelijk maken aan jou.

Er is altijd een dieper weten vanuit jouw diepe wijsheid dat weet wat met jou resoneert en wat niet.
Een voorbeeld ( wat ik vaker verneem van cliënten) : Je hebt een goeie vriendin waarvan je al een tijdje voelt, dat de verbinding vervlakt, je voelt je niet meer zo fijn in deze vriendschap…maar je kan het niet echt benoemen wat het precies is. Jullie spreken af, maar het gebeurt heel frequent dat je vriendin de afspraak vergeten is, de afspraak afbelt, te laat komt op de afspraak, en jullie nog weinig gespreksstof hebben….herkenbaar?
Dit kunnen inderdaad tekentjes zijn dat jullie wegen een andere richting uitgaan en de vriendschap verwatert.
Onbegrijpelijk, na jaren diepe hechte vriendschap dat dit gevoel verandert….en toch is het heel menselijk: mensen komen, mensen gaan en niets blijft hetzelfde. De enige constante in het leven is verandering.
Als iets niet meer resoneert met jou dan word je geleid naar iets anders…is de ander dan minder of meer dan jij?
Absoluut niet, dat zegt het ‘ ego- denken ‘ en helaas hoor ik dit heel vaak. Het heeft niets te maken met beter of minder goed…als zielscontracten eindigen, de lessen zijn geleerd dan gebeurt dit eenvoudig weg voor ieders allerhoogste goed: dankbaar zijn voor de tijd samen en loslaten is in wijsheid in het leven staan. Dit betekent niet dat je je niet ontgoocheld mag voelen, dat je geen ruimte mag geven aan wat je voelt…doch aanvaarden dat het leven onderhevig is aan voortdurende veranderingen maakt je leven eenvoudiger.

zelfDe tweede boodschap geeft ons de moed om alle negatieve, beperkende en blokkerende gedachten over onszelf te transformeren…in onze opvoeding werd vaak de focus gelegd op wat we niet goed deden, wat niet goed aan ons was, herkenbaar? Al die gedachten slepen we mee…en die gedachten bepalen ook onze gevoelens.
Misschien zie jij jezelf als onbelangrijk…en als je een rond je heen kijkt, merk je misschien wel dat vrienden hun leven helemaal op een rijtje hebben, succesvol zijn, leuke kinderen, een riante villa, twee auto’s , dus : geslaagd zijn in het leven.

Hoe meer je je vergelijkt met de ander, hoe dieper de moed je in de schoenen zakt.
Er wordt je vandaag gevraagd met de gewoonte te stoppen jezelf te vergelijken met anderen en laat evenmin toe jezelf naar beneden te laten halen door opmerkingen van anderen.
Kijk naar wie je bent, wie je geworden bent en wat er nog voor moois het Universum voor jou in petto heeft…kan je je hiervoor open-stellen en elke negatieve gedachte over jezelf vervangen door een positieve gedachte én die gedachte uitspreken? Word je bewust over hetgeen je uitroept over jezelf! Onderschat de kracht van de gesproken taal nooit….want dit is wat we zo vaak hebben gehoord over onszelf…NU kan jij die oude plaat, die je misschien al -tig keer hebt laten afspelen, herschrijven. ‘ Ik kan niet ‘ wordt ‘ Ik doe het ‘. Ik ben toch maar een mislukkeling ‘ wordt ‘ Ik vertrouw in mijn kwaliteiten en zet deze in op de voor mij beste manier ‘.
Leef jouw eigen waarheid ( en stem je af op jouw zielenplan- zie vorige blog) en dit is jouw deel van jouw verantwoordelijkheid.
Maak een lijstje van al je angsten, je onzekerheden, je twijfels die je spirituele ontwikkeling belemmeren en verdrink deze door het papier in een grote schaal met water te gooien. Je kan daarna een lekkere douche nemen waarbij je je voorstelt alle blokkerende gedachten / gevoelens van je weg te laten stromen, in het putje.

dromenDe derde boodschap vertelt ons optimistisch te blijven en te vertrouwen op onze dromen, onze wensen, onze verlangens.
Het is zo belangrijk vertrouwen te hebben in  de manifestatie van je verlangens,doch het ontbreekt ons heel vaak aan GEDULD.
Hier is het ook heel belangrijk te waken over je gedachten, je mindset….de uitspraak ‘ What you think is what you get en What you fear is what you get ‘ moge ter harte worden genomen!
Hoe weet je, hoe voel je dat je verlangens volledig resoneren met je zielenplan, want ook dit is heel belangrijk!
In eerste instantie voel je je gepassioneerd in wat je doet, het kost je weinig moeite om vb een business-plan uit te werken, je ziet het al helemaal voor je met al je zintuigen, je bent niet zozeer bezig met roem en succes, maar wel met de energie van ‘ jouw levensplan ‘. Vaak gebeurt het in de omgekeerde richting: ‘ als ik dit doe, dan word ik snel rijk, word ik beroemd, groeit mijn bankrekening als kool…het maakt me niet uit wat ik doe, als ik maar iets doe ‘.
Merk je het verschil? Of nog anders uitgedrukt: ‘ Voel je het verschil in energie ‘?

Ik merk vaker op dat vanuit die insteek-gedachte een business wordt opgemaakt– als ik vraag ‘ Voel je echt heel diep van binnen die passie, gedrevenheid om te doen wat je wil doen ‘…krijg ik soms eens te horen: ‘ Passie? Hmmm, ik wil eigenlijk heel snel rijk worden, ben het zat om de eindjes aan mekaar te knopen en ik zie bovendien bij anderen dat dit of dat heel snel tot succes leidt, waarom zou ik dit dan niet kunnen ‘.
Maar dat is niet wat ik bedoel. Ik mis iets wezenlijk, wat wel tot zelfrealisatie leidt…nl gedrevenheid vanuit de Ziel.
Als hetgeen je doet niet resoneert met jouw zielenplan, kan je geconfronteerd worden met stagnatie en dan wordt geopperd: ‘ Wat ik ook doe, het lukt niet, het werkt gewoon niet. Waarom bij X en niet bij mij ‘?
haast-haast-haastDit kan inderdaad een heel duidelijk teken zijn van niet-afgestemd op je zielenplan.
Het kan, schrijf ik er snel achteraan…het kan ook dat je wellicht ook meer zelfvertrouwen mag hebben én geduld.
Het lijkt wel of velen heel snel hun doelen willen najagen….snel resultaat willen zien…snel een cursusje volgen, snel een actieplan opstellen, snel zaken doen, snel leven….tot je constateert dat je toch even halt zal moeten houden om jezelf niet voorbij te lopen.
Kijk eens met een open hart en al je zintuigen hoe een bloem zich opent en weer sluit in een natuurlijk ritme?
Een bloem haast zich niet, maar opent en sluit zich weer op een natuurlijke manier.
Zo simpel kan het zijn….kàn het zijn, als je jezelf overgeeft aan de natuurlijke ritmes van creëren.
De zaadjes planten op de juiste manier…de zaadjes laten ontkiemen in het vertrouwen dat het wel degelijks jouw zielzaadjes zijn…hiervan kunnen genieten, de zaadjes beloftevol zien groeien en hiervan kunnen genieten.
Waarom ons haasten….en waarom onszelf blijven voorbijhollen….
Alles is goed zoals het is, in het moment, er is geen ander moment dan het NU.
Vanuit deze gedachte krijg je een beter overzicht over wie je bent en wat jouw werkelijke levensopdracht in DIT leven is.

Warme hartegroet
Engelenmedium Mieke

www.miekecoigne.com drom