Paragnost Eddie en Consulenten

WEEKREADING MET MAGISCHE WEGWIJZERS

maanlicht12- 19 december 2016. Over twee dagen kondigt de laatste Super Volle Maan voor dit jaar zich aan. Hierover schrijf ik morgen een blog, maar nu toch eerst een weekreading, als voorbereiding op de komende afronding van 2016- numerologisch een 9 jaar en in het teken van afronding, beëindiging en op naar 2017 = 1 vernieuwing, een nieuw begin, een nieuwe start.

De boodschap van ‘ MAANLICHT ‘ vertelt ons dat onze intuïtie ( en die heeft iedereen zonder uitzondering) ons in staat stelt verder te kijken dan ons logische analytische denken. Maanlicht wenkt ons om te laten leiden door onze intuïtie naar plaatsen die op het eerste gezicht niet logisch lijken te zijn. Onze intuïtie vertelt ons wat we moeten doen net omdat nu onze perceptie op scherp staat. Lees tussen de regels door, stem je af op wat je heel diep vanbinnen voelt wat klopt, er gaat een belletje rinkelen, er is in-zicht…misschien neem je de tekentjes die op je pad komt waar via een dier dat op je pad komt, een voorwerp dat je pad kruist ….Spirit stuurt boodschappen om je op dit moment te helpen, luister naar deze boodschappen, de tekentjes hebben specifiek voor jou een be-TEKEN- is….stap bewust uit je logische rationele denken, stop met analyseren daar waar gevraagd wordt je af te stemmen op je diepere weten, voelen.
Twijfel je of je wel de juiste beslissingen neemt, de voor jou goede keuzes maakt, zet dan even een stapje opzij, bekijk de situatie van bovenaf, zet alles op een rijtje en als je vanbinnen een ‘ ja ‘ voelt, ga ervoor.
Focus niet langer op de dingen die ‘ fout ‘ zijn gegaan, je hebt geleerd uit de ervaringen.
Op de door de maan verlichte paden kan je liefde ont-dekken, jouw waarheid. Je hoeft nergens bang voor te zijn, je bent veilig en beschermd en wordt geleid. Geniet van dit pad, speel, heb plezeier en sta open in het volste vertrouwen dat Spirit jou die tekentjes geeft die jij nodig hebt.

tovenaarDe Tovenaar van bewustzijn vertelt ons dat onze Ziel perfect weet wat we moeten doen. Stop even het gekakel in je hoofd, word stil en luister….ssssssttttt…..Neem je tijd om contact te maken met jouw Ziel en luister….stil…..
De Tovenaar van bewustzijn vraagt de behoefte om dingen uit te zoeken, uit te spitten op te geven…het is een verspilling van jouw kostbare energie.
Neem waar, observeer als een stille getuige, als een waarnemer, lukt het je voor even ‘neutraal ‘ te kijken en te blijven over hetgeen in de wereld, om je heen, in jouw leven gebeurt? Als er een voortdurende innerlijke strijd plaatsvindt en je gaat hier naar kijken, zorgt dit voor een nieuw, krachtig perspectief dat alle gevoelens kan neutraliseren ( boosheid, opwinding, verdriet…) Belemmer jezelf niet door een mening.
Wil je graag dat alles bij het oude blijft, dat relaties in je leven blijven vb….weet dat mensen komen en gaan, relaties beëindigen, omdat mensen zich ontwikkelen, een andere weg opgaan en door gemaakte keuzes, veranderen. Ook al wil je graag alles ‘ vasthouden ‘, al wil je graag dat alles blijft zoals het is geweest.

wensputDe Wensput vertelt ons dat verlangen de heilige prikkel is om te leven. Voel dit, doch laat alle gehechtheid van eigendom los.
De meest belangrijke prikkel om het leven te creëren is gebaseerd op ‘ verlangens ‘. Je ziet nu de relatie tussen ‘ verlangen ‘ en ‘inspiratie ‘ en voelt het moment van jouw waarheid wanneer je het begin van nieuw leven voelt…een soor ‘ aha-gevoel ‘ wanneer alles ‘ zin ‘ heeft.
Is het een zielsverwant die je herkent? Heb je een nieuw idee?Je bent in staat om nieuwe dingen te creëren, nieuw leven, een nieuwe fase in je leven in te gaan. Spirit activeert jouw veld van ontelbare mogelijkheden waar op een magische manier nieuw leven wordt geschapen. Hoe dit proces zich voltrekt, weten we niet, maar dat het gebeurt is is wonderbaarlijk. Het gebeurt…gewoon.
Tot op zekere hoogte kan dit proces gecontroleerd worden. Willen we een kanaal zijn voor hogere krachten, dan is het belangrijk een stap opzij te zetten en onze ideeën wanneer deze nieuwe creatie tevoorschijnkomt, loslaten.
Laat dit in vertrouwen in handen van Spirit en de Goddelijke Intelligentie. Niets kan geforceerd worden in het scheppingsproces. Maak je eigen plan op en onderneem actie door een munt in de wensput te gooien….én vertrouw volledig op Spirit.
Stel je open voor de betoverende manier waarop Spirit werkt en je wens(en) vervult.

Heb een inspirerende week, laat je leiden door je intuïtie en hou de controle over de manier waarop en wanneer Spirit je wens (en) vervult.

Heel veel liefs
Engelenmedium Mieke

www.miekecoigne.com