Paragnost Eddie en Consulenten

WEEKREADING MET DE AARTSENGELEN

weekreadingWEEKREADING MET DE AARTSENGELEN 19 DECEMBER 2016

HERINNER JE WIE JE WERKELIJK BENT; AARTSENGEL MICHAËL herinnert je eraan dat je een geliefd kind bent van God. Je bent Liefde.
Het is tijd dat je jezelf laat zien als wie je werkelijk bent. Laat alle angsten, twijfels en onzekerheden om vanuit je kracht te laten zien waar je voor staat en neem je zielsopdracht ter harte. Wees niet langer bang voor je eigen licht, je grootsheid, je wijsheid en gun de ander hier net op die manier in te staan. Zie de ander ook in grootsheid, in wijsheid en in het eigen licht.
Door anderen te inspireren, aan te moedigen zichzelf te laten zien, wordt de aarde een plek waar samenwerking mogelijk is, hetgeen de bedoeling is van het leven, waarvoor jij nu gekozen hebt. Iedereen doet er toe. Wanneer je je leven met dit gedachtengoed verandert, zal je de ander raken op hartsniveau. Leef in overeenstemming met je hogere zelf, in overeenstemming met je zielsopdracht en breng licht waar duisternis is. Je bent groots en dit is wat jij werkelijk bent!
Vraag de ondersteuning van AE MICHAEL om al je angsten, zorgen, twijfels, onzekerheden op te ruimen, zodat je je volledig potentie tot ontwikkeling kan brengen. De manier waarop dit gebeurt laat je in het vertrouwen aan AE MICHAEL over…wees ontvankelijk voor de tekens die je ontvangt tijdens je dromen, of de signalen die je onverwachts op je weg toe-vallen via een titel van een boek, een ’toevallige ‘ ontmoeting met iemand die je naar de voor jou juiste persoon verwijst enz….

weekreading2ADEMHALEN …ademen is leven, voluit ademen is het leven voluit beleven, zelfs in tijden van stress , ziekte…AARTSENGEL RAFAËL wijst je erop een paar keer bewust en langzaam diep in – en uit te ademen, hetgeen je dieperliggende oude patronen los te laten.
Ben je je bewust van je manier van ademen als je stress ervaart? Onbewust houden we onze adem in, bouwen we spanningen op in ons lichaam terwijl onze ademhaling ons lichaam, onze geest en onze ziel van zuurstof voorziet.
Het is dus heel heilzaam om regelmatig naar buiten te gaan , de natuur in , op plekken waar het nog ongerept en zuiver is.
Je merkt ook vrij snel waar de lucht nog zuiver en puur voelt en waar niet. Vooral plaatsen aan het water, aan een muur zijn overwegend heel goed voor ons. Aartsengel Rafaël geeft ons, als wij het willen , spirituele begeleiding door middel van gedachten, dromen, over hoe wij ons lichaam gezond kunnen houden. Aartsengel Rafaël helpt ons ook op de plaatsen die om healing, genezing vragen. Belangrijk is je open te stellen, ontvankelijk te zijn voor de boodschappen die je tegemoet komen.
Je weet vb dat bepaalde voedingspatronen niet goed voor je zijn, maar je bent in een staat van gewenning geraakt, vraag de hulp van AE RAFAËL je hierin de ondersteunen….alleen: jij dient het wel zelf te doen!

SLA JE VLEUGELS UIT Lief kind, spreid je vleugels en vlieg….de boodschap van AARTSENGEL ARIËL
Er is zoveel verandering aan de gang, je kan de verandering proberen tegenhouden omdat je niet weet wat er op je weg komt, maar wees net niet bang, herinner je de boodschap van AE MICHAËL en HERINNER JE WIE JE WERKELIJK BENT. Een geliefd Kind.
Een stralende ster aan het firmament. Alles wat niet langer bijdraagt tot jouw geluk en jouw werkelijke IK BEN- I AM, mag je loslaten.

weekreading3Loslaten op jouw manier en liefst in liefde en vrede voor alles en iedereen die je mag loslaten. Loslaten omdat dit ook een daad van ultieme liefde kan inhouden. Vasthouden aan een geliefde omdat je bang bent om op jezelf terug te worden geworpen is geen daad van liefde voor jezelf nocht de ander. Vasthouden beperkt je verdere groei…zie het nu onder ogen, aanvaard dit en voel waar je op dit moment nog niet die liefde hebt ingebracht in je hart. Blijf vooral gericht op liefde, op onbaatzuchtige dienstbaarheid vanuit spiritueel inzicht en vermijd situaties, mensen, die niet kiezen voor een diepere zingeving van hun leven, en ook dat is hun goed recht!
Niemand weet uiteindelijk wat de blauwdruk is van de ander…en iedereen heeft het geboorterecht, net zoals jij, om de weg af te leggen op eigen manier. Je kan de obstakels die nu voor je voeten liggen overwinnen door bewust te worden over de boodschap van die obstakels die er misschien al te lang blijven liggen zijn. Voel mededogen met jezelf dat je zolang hebt gewacht om die obstakels nu aan te pakken en je te bevrijden van alle gedachten, overtuigingen, gevoelens en gedachten die je tot nu toe belemmerd hebben.
Aartsengel Ariël houdt van alle levende wezen en als Meestercreator is ze gericht op het helpen van mensen die werken als healers, leraren, therapeuten…. Ze werkt heel nauw samen met de natuurgeesten en beschermt alle dieren, in het bijzonder de kleine dieren en dieren die in of dichtbij het water leven. De natuur, het milieu….alles wat te maken heeft met de ecologie op aarde, houdt ze sterk in de gaten. Onderzoek welke chemische producten je nog gebruikt…al ruiken de producten lekker….weet dat die producten meestal ziekmakend zijn!!!

Heb een rustige week , ondanks alle heftige energietjes die nu onze gevoelens kunnen bepalen. Wees lief voor jezelf.

Liefs
Engelenmedium Mieke
www.miekecoigne.com