Paragnost Eddie en Consulenten

Weekreading 6 maart

Weekreading met de Aartsengelen 6 maart 2017Weekreading met de Aartsengelen 6 maart 2017

Lieve lezers, cliënten en Engelenvrienden, voor deze weekreading heb ik me laten leiden door de Aartsengelen, die heel dicht met en bij ons zijn. Je hoeft enkel maar verbinding met hun energie te maken, want weet dat Engelen zich niet opdringen, dan wel klaar staan om zich met ieder van ons te verbinden. Eenvoudiger kan het niet.

De eerste Aartsengel die naar voren treedt is Aartsengel CHAMUEL, de Engel van vrede en liefde op persoonlijk en universeel vlak.

In welke situatie je je ook bevindt, hoe moeilijk je het op dit moment hebt, herinner je dat jij een Kind van God bent en je gedragen wordt in liefde. Achter elke situatie waarin je je bevindt, is er een reden, dat je weldra wordt geopenbaard. Waar je nog geen vrede voelt, adem vrede met je hart naar de situatie, adem liefde naar jezelf én de situatie en vertrouw op de hogere wijsheid.

helderGrond jezelf als je er behoefte aan hebt, wees een waarnemer van de gedachten die je denkt, de gevoelens die je voelt, laat alle strijd aan jou voorbijgaan, het is slechts het ego dat de strijd wil voeren, niet je hart. Hoe zwaar of hoe donker je je situatie op dit moment ervaart, dit is van voorbijgaande aard. Wees in vrede, word zelf vrede en weet dat er altijd een lichtpuntje is.

De tweede Aartsengel Aartsengel ZADKIEL wijst je erop je innerlijke leiding te volgen, heel diep van binnen weet je en voel je wat goed is voor je, het is het ego dat je van dit dieper weten en voelen afhoudt. Het is nu het goede moment om te letten op signalen die je fysiek voelt ( lichamelijke sensatiegevoelens als kou of warmte golven doorheen je lichaam, een plots misselijk gevoel ( zonnevlecht), tintelingen, hoofdpijn….signalen die je lichamelijk voelt geven jou de juiste tekenen, negeer deze tekenen nooit. Steeds terugkerende boodschappen onder de vorm van getallen, richtingwijzers, veertjes/ pluimpjes, centjes, fijnstoffelijke waarnemingen, dromen, alsook je helderhorend kanaal, zijn een aanwijzing ordeen een antwoord op je vragen. Aartsengel Zadkiël is de aartsengel die jou hierbij kan helpen. Je kan je heldere vermogen tot helderhoren vergroten door het dragen van een lapis lazuli. Mediteer regelmatig met deze steen in verbinding met Aartsengel Zadkiël, je kan deze steen ook lichtjes boven je wenkbrauwen houden om de chakra van je innerlijke oor te openen. Neem je tijd om je helderhorende kanaal te openen in liefde en zachtheid en dankbaarheid.

De derde Aartsengel RAGUEL brengt je de boodschap dat alles goed is zoals het is, ook al wil je op dit moment iets anders, wl je dat de dingen waarnaar je verlangt sneller gebeuren. Ook al kan je nu nog niet de resultaten met je fysieke zintuigen waarnemen, er wordt altijd voor de beste uitkomst gezorgd voor jou en anderen, rekening houdend met ieders zielsblauwdruk. Dit vraagt een blind vertrouwen, iets wat je door opvoeding hebt verleerd en door het wantrouwen en ongeduld jezelf ontneemt in vrede te leven met jezelf en anderen. Je leeft niet echt als je je afhankelijk opstelt van de tijd en het resultaat, weet dat alles volgens de kosmische wetmatigheden zichtbaar wordt op elk vlak van je leven. Weet dat het forceren en kunstmatig manipuleren van de kosmische orde niet leidt tot een gelukkig en vredevol leven. Weet dat de kosmos, Spirit, het Universum achter de schermen aan het werken is voor jou, om afgestemd op jouw zielsblauwdruk, het beste resultaat voor jou te creëren. Denk in positieve en opbouwende gedachten en vermijd zoveel mogelijk de woorden: niet, proberen, nooit, niemand, geen, dit zijn woorden die het Universum onmiddellijk jouw verlangens en wensen tenietdoen en ontkrachten. Positief denken alleen is onvoldoende…je kan positief denken én tegelijk de voornoemde woorden in je taalgebruik uitroepen, door gewoonte. Aartsengel Raguël helpt je om op de voor jou juiste manier te handelen en op het juiste kosmische moment actie te ondernemen. Het dragen van een aquararijn brengt je in verbinding met de liefdevolle, wijze energie van Aartsengel Raguël.

Een warme Engelengroet en een mooie week!
Engelenmedium Mieke
www.miekecoigne.com