Paragnost Eddie en Consulenten

Weekreading

consultWeekreading met de Engelentarot 1 november 2016

Na de turbulente oktobermaand ( met de 2 Nieuwe Manen en de krachtige energie van de Volle Maan ) blikken we even voor de komende week van de maand november.

Er zijn hoge trillingen te verwachten met mogelijks toch nog innerlijke onrust om de dingen die we toch nog verborgen houden of toch laten zien, en dit verwijst niet naar anderen, maar wel naar onszelf.
Het is belangrijk om zelf evenwicht te zoeken in je dagelijks leven, en dat weerspiegelt zich toch in ons lichaam.
Je kan er nu voor kiezen definitief te stoppen met ongezonde gewoontes, elke dag je energieveld op te schonen, je bewust te blijven van je gedachten, je overtuigingen én hoe je er zelf mee omgaat.
Misschien heb je ondertussen al actie ondernemen, beter voor jezelf gaan zorgen, gezonde keuzes te maken over de hele lijn van je leven( al blijft dit een proces dat niet eindigt door doorgaat).
Samhain en Allerheiligen geven ons de mogelijkheid stil te staan bij het besef van het tijdelijke stoffelijke leven op Aarde en dit is een prachtige tijd om na te denken welke richting we echt willen uitgaan in het leven, met wie we ons verder willen verbinden en op welke manier, te reflecteren over welke dromen we alsnog onder het stof hebben laten liggen en of we toch het lef hebben onze dromen te realiseren, wat er echt belangrijk voor je is, waar je je dromen kan delen en realiseren met elkaar, omdat het ook een bijzonder tijd is tot samenwerken, op een liefdevolle, gelijkwaardige manier.
De beste versie van onszelf worden en elkaar hierin em-POWERen hetzelfde te doen, er is geen reden om elkaar als concurrenten te zien, met deze houding houden elkaars groeipotentieel tegen.

1-11-2016
Ontwaken in de Engelentarot wordt ondersteund door Aartsengel Gabriël
Misschien heb je het gevoel met je rug tegen de muur te staan, je hebt het gevoel dat het niet vooruit gaat, dat je stilstaat, het schiet niet op en je hebt zoveel plannen…het lijkt wel of er niets van je plannen terecht is gekomen.
Geduld is belangrijk in het realiseren van je plannen, je plannen hebben aarde nodig….net zoals de zaadjes die je plant, vragen ook de juiste elementen om voluit te groeien. Je gaat toch evenmin elke dag in de tuin kijken en je boos maken omdat de geplante zaadjes niet opschieten? Ja, je gaat kijken en je vertrouwt in de natuurwetten…waarom dan niet in de plannen van jouw leven? Denk even na of de gestelde doelen afgestemd zijn op je diepe zielsverlangen. Voel je een sprankelende ‘ JA ‘, vertrouw dan op het verder verloop. Voel je dat je doelen nastreeft die je niet dat diepe JA gevoel geven….herbekijk of het dit wel is wat je werkelijk wil.
Misschien zit het ego in de weg…wil je iets doen dat niet echt bij je soulmission past ( en dat heb je meegenomen in je zielsblauwdruk) Dit is niet erg, kijk naar alle tekentjes die je via je gedachten, dromen, uiterlijke tekentjes die op je pad verschijnen …en vraag de hulp aan AE Gabriël je te laten zien waar je het even niet helder meer ziet of weet. Luister naar de antwoorden die je worden gegeven en vertrouw op de antwoorden die je via je eigen heldere ontvangstkanalen ontvangt.
Neem rustig de tijd en heb geduld dat alles zich op het juiste kosmische moment openbaart.
Denk aan je verbinding met de aarde…alleen dromen over wat je graag wil dat naar je toekomt is niet voldoende.
Zit je al lang te twijfelen of je dat boek wil schrijven, maar je denkt bij jezelf dat er zovelen zijn die boeken schrijven over het thema waarover jij wil schrijven….zoek niet langer een excuus en ga ervoor.
Zit je maar voortdurend te wikken en te wegen die opleiding te doen, je weet dat dit je verder brengt op weg naar zelf-realisatie, maar je hebt het druk met het gezin, de kinderen, de familie, het werk….stel prioriteiten, maak duidelijke afspraken in je gezin, met je kinderen, met je familie en weet dat als jij een gelukkiger mens wordt door te doen waar je hart blij van wordt én het bijdraagt tot zelfrealisatie, dit ook bijdraagt tot een vredig en fijn samenzijn.

weekreadingDe Keizerin in de Engelentarot wordt ondersteund door Aartsengel Gabriël en geeft de bijzondere boodschap dat de dingen je die nu vanuit een hoger bewustzijn aanpakt, afgestemd op je soulmission, afgestemd op wat jouw taak hier op Aarde is, bijdragen tot vreugde, succes, evenwicht en een samenleven in harmonie.
Voorafgaand heb je je huiswerk gemaakt ( dat is natuurlijk een constante in ons aardse leven) je hebt je waarschijnlijk ook in stilte teruggetrokken, of je bent in retraite geweest, op welke manier ook: je hebt keuzes gemaakt, knopen doorgehakt, de lessen die je hebt geleerd vanuit je verleden geleerd, begrepen en iedereen die hierbij een rol heeft gespeeld bedankt ( en mogelijks ook vergeven in geval deze lessen pijn en verdriet hebben gegeven) toch ben je nu op weg naar vernieuwing- transformatie van binnenuit, en niet omdat de buitenwereld dit van je vraagt, maar omdat je je geluisterd hebt naar je Ziel…adem maar eens een paar keer diep in en uit, voel je hele wezen tintelen, bruisend en vol leven….je hebt heel wat achtergelaten, achter je gelaten….misschien denk je er nog even aan met spijt, verdriet, en wacht er nog een moment dat je tot een totale vergeven kan komen. Het maakt niet uit wanneer en hoe je het doe, maar weet dat het vergeven op een diep hart-en zielsniveau de grootste gift is die je jezelf én de ander (en) kan geven.
Wat je nu ook wil realiseren, een kind op de wereld brengen, verhuizen, studeren, een dier in je gezin verwelkomen, een nieuwe zaak beginnen, een huis kopen….geniet intens van alles wat er voor je ligt.
Zorg goed voor jezelf, in alle opzichten, en dat in overvloed.
Je kan elk moment de hulp inroepen van AE Gabriël voor inspiratie, ideeën én de moed om door te zetten.

Warme groet
©Engelenmedium Mieke Moon

www.miekecoigne.com