Paragnost Eddie en Consulenten

Weekreading 20 maart 2017

Weekreading 20 maart 2017Deze reading staat in het teken van zelfverbinding- zelfexpressie- zelfreflectie en authenticiteit.

Voel je je de afgelopen tijd heen – en weergeslingerd emotioneel, voel je jezelf eerder teruggetrokken dan dat je behoefte voelt door te gaan, door te drammen…word je teruggecatapulteerd naar het verleden, werp je een diepere blik op relaties, jouw relatie specifiek en is hetgeen je voelt en te zien krijgt verontrustend, want je ziet de relatie scherper dan ooit, duidelijker en helderder dan voorheen? Heel normaal beste lezers….sinds 4 maart loopt Venus retrograde en dit tot half april en aan veel bellers heb ik dit uitgelegd vanwaar die soms heftige onrust vandaan komt en vrij veel bellers herkennen dit.

Het is heel goed mogelijk dat je het gevoel hebt je niet gewaardeerd te worden, de indruk dat hetgeen jij te bieden hebt aan inzichten niet gedeeld worden, je voelt je misschien zelfs helemaal aan de rand staan van je vertrouwde omgeving ( en dat vertrouwde gevoel dat er ooit is geweest, voelt vreemder en vreemder voor jou) er is zoveel aan de gang, zoveel aan het veranderen in jezelf én je omgeving dat je het gevoel hebt de grond onder je voeten te verliezen. Aartsengel Michaël helpt je om gecenterd en geaard te blijven in deze woelige tijd waarin we allen uitgedaagd worden bij onszelf te blijven, trouw te blijven aan onze inzichten , zeker als ze niet in overeenstemming zijn om de omgeving. Dit is niet een houding van halsstarrig aan je inzichten ‘ vasthouden ‘ , uit een soort koppigheid of betweterigheid, je voelt heel diep in je ziel wat met jouw Hogere Zelf resoneert en wat niet, het is een diep voelen, een diep en helder weten. Ook al loopt de massa mee met de gangbare ideeën, als dit niet voelt voor jou, durf te kiezen voor jouw overtuiging, al is deze niet populair, al gaat deze in tegen de gevestigde orde…misschien loop jij wel voor op de tijd? Aartsengel Michaël herinnert je eraan dat dit proces deel uitmaakt van de verdere uitrijping van je zeil en helpt je je los te maken van de massa zodat jij eerlijk vanuit jouw hart je weg kan blijven volgen.

De drang naar bevestiging is een teken van innerlijke onzekerheid; al voelt het best eng om de drang naar bevestiging los te laten en te kiezen voor volledige spirituele vol-wassenheid- je hebt van niemand de toestemming nodig de weg van jouw hart te volgen. Je kan pas een meester over je leven worden als je jezelf de toestemming geeft te leven op een authentieke manier. Hoe meer jij dit zielsrecht claimt, hoe meer mensen in jouw omgeving dit zielsrecht claimen, hoe lichter en vreugdevoller jouw leven wordt.

Liefde liefde liefde….er is zoveel rond liefde te doen de laatste weken…we worden met onze neus op de waarheid gedrukt: het zoeken naar liefde buiten onszelf, het vullen van een knagende leegtegevoel door het zoeken naar iemand die deze leegte kan opvullen ….de waarheid is dat niemand die leegte kan opvullen, misschien voor even…de waarheid is dat de liefde die we zo hard zoeken buiten onszelf eerst in onszelf zullen moeten vinden en heel wat clichés rond ‘ wat is liefde ‘ zullen moeten herzien…we worden nu gedwongen hiernaar te kijken. Aarsengel Chamuël herinnert ons eraan dat liefde ons geboorterecht is. Het is dringend tijd om de verbinding met onszelf te herstellen, ons innerlijke kind te healen en diep in onze ziel te duiken om alle ervaringen die we doorheen ons leven door een andere bril gaan bekijken. Blijven we vanuit een slachtofferenergie naar het verleden kijken of zijn we bereid ook dankbaar te zijn voor alle geleerde lessen en levenservaringen, omdat we NU bewust kunnen kiezen en herkiezen voor wat ons vreugde brengt? Klaar om alles los te laten wat onze liefdesstroom bevriest? Om liefde de weg naar ons hart te laten vinden, moeten we weer ruimte scheppen door het verleden niet langer krampachtig vast te houden.

Verwelkom zelfliefde in je hart en weet dat de stroom van liefde ook jouw deel is omdat jij eeuwigdurende verbonden bent de liefdesbron.
Ondanks dat we op dit moment in een behoorlijk heftige transformatie zitten, worden we toch aangemoedigd om ons hart te volgen, te doen wat ons blijdschap geeft, al is het maar één moment per dag waar je helemaal kan van genieten, want dit is de belangrijkste reden waarom we hier zijn, met meer gratie, blijdschap en flow ons leven beleven.

Ook al heb je zoveel vragen rond hetgeen je zou moeten doen, hetgeen je zou moeten beginnen met je leven, maak het ajb stil in jezelf, ga weg uit het kabaal, stop een paar uren met tv kijken, zet je gsm eens uit…wees eens minstens één dag onbereikbaar voor de buitenwereld en onderzoek wat jou het meest vreugde, geluk en plezier geeft en laat dit eens niet afhangen van externe omstandigheden: als ik een partner heb, dan pas kan ik gelukkig zijn: Is dat waar? Kan jij niet gelukkig zijn met jezelf?
Als ik maar die dure paar schoenen, kleren, auto , huis…kan kopen, dan pas kan ik gelukkig zijn. Is dat waar? Kan jij niet gelukkig zijn zonder die paar dure schoenen, die kleren, die auto, dat huis….

Als ik maar ….Als ik maar …..Hier en nu kan je bewust kiezen om elke dag te genieten van jouw geluksmomenten, zelfs zonder partner ( wat niet betekent dat je je geen partner mag gunnen enz…) maar wat nog niet is, is nog niet…doch je hoeft je leven niet te laten afhangen van …’ Als ik maar ….’

Velen voelen zich nu uitgeput, heel moe…moedeloos, zijn het moe van teveel te willen in een korte tijd…willen weten hoe en wanneer die liefde komt, dat ideale werk zichtbaar wordt….als je vertrouwt op de Bron van Overvloed en je meer en meer bewust schakelt op een hogere schijf van positiviteit en vertrouwen, vindt het wonder plaats. Dat is pure magie en alchemie en kan je niet bedenken vanuit het hoofd, dat wil regeren, controleren , commanderen en beheersen.

Weekreading 20 maart 2017Je kan de keuze maken NU om van elk moment een vreugdevol moment te maken, je kan dit ook delen met de mensen die er wél zijn op dit moment, je kan er nu voor kiezen al je zegeningen te tellen en hier met dankbaarheid en vreugde naar kijken en als je je die houding kan eigen maken, interioriseren, verinnerlijken, trek je meer van die liefdevolle en vreugdevolle ervaringen aan waardoor jouw innerlijk licht ook meer gaat schijnen van binnen..en het is dàt licht dat door anderen wordt gevoeld en gezien.

Trek je een partner aan vanuit leegte, vanuit verdriet, vanuit een diep gat, vanuit wroeging, wraak…dan zal dit ongetwijfeld nog méér van dit soort ervaringen aantrekken.

Trek je een partner aan vanuit jouw licht, vanuit een welgekomen ruimte – met een geheald hart, dan trek je ook ongetwijfeld een partner aan dewelke met jouw licht resoneert.

Het Universum is overvloedig aanwezig in ons leven…de manier waarop we iets aantrekken, geeft ons het resultaat van de manier waarop we iets hebben gevraagd ( wees duidelijk , helder, zuiver en concreet en positief) …om die reden: maak gebruik van de energie die ons nu wel even flink door elkaar rammelt, laat alles opschonen van binnenin, laat zien waar we zo nodig nog even aandacht moeten aan schenken, waar we nog met puin van het verleden te maken hebben om een nieuwe frisse start te kunnen maken. Veel van mijn cliënten werken nu op dit moment dagelijks met de Kosmische Stofzuiger van AE Michaël en zijn verbaasd over het effect ervan. Elke dag spirituële hygiëne toepassen voor onszelf is geen overbodige luxe…Spirit helpt ons onuitputtelijk, alleen wij dienen het wel te blijven vragen.

Warme hartegroet en heel mooie week!
Engelemedium Mieke
Wwww.miekecoigne.com