Paragnost Eddie en Consulenten

WeekReading 14 -21 juni

 

opgestegen meesters

WeekReading 14 -21 juni 2016 met de Opgestegen Meesters

Voor deze week heb ik me laten leiden door de Opgestegen Meesters en dit keer zijn er wel drie uit de reading tevoorschijn gekomen, die niet zo bekend zijn.
Wat is voor de komende tijd bijzonder belangrijk en met welke Meesters mag je je zo vaak je wilt, verbinden, lees je hieronder verder.

De eerste krachtige boodschap wordt gegeven door Vishnoe,de hindoegod, die samenwerkt met Shiva en Brahma, om de wereld te beschermen.
Vishnoe brengt harmonie daar waar krahcten uit evenwicht zijn geraakt en hij biedt bescherming en troost aan alles en iedereen die het nodig heeft en ook vraagt.
Vishnoe is een liefdevolle godheid die je helpt om je veilig te voelen omtrent je huidige leven en je toekomst.
Misschien ben je nu in een situatie waarover je je zorgen maakt, waar je je vragen bij stelt?
Misschien over een persoon?
Richt je in alle omstandigheden zuiver op liefde en dienstbaarheid omdat op die manier je energie en je ervaringen op een hoger niveau komen;
Weet dat je op de juiste weg bent, ook al zie je nog niet de uiterlijke ‘ bewijzen ‘ ervan, vertrouw op je intuïtie.

De tweede krachtige boodschap wordt je gegeven door Lugh, een keltische zonnegod van de oogst en betekent ‘ De Stralende ‘. Lugh heeft een eigen Keltisch feest, Lughnasa.Dat wordt aan het einde van de zomer gevierd. De legende vertelt dat Lugh bekend stond als een meester van vele vaardigheden, waaronder kunstzunnige vaardigheden, dichtkunst en geneeskunst.
Wanneer jij een speciale vaardigheid wilt leren kan je Lugh aanroepen, alsook als je wilt leren genieten van een gulle overvloedige oogst, van welke hoedanigheid ook!
De boodschap is dat je je neigingen om dingen uit te stellen moet overwinnen door te volharden op een positieve manier. Op die manier krijgen jouw dromen meer vorm.
Voel je je soms moedeloos, teneergeslagen, geef je zorgen over aan Lugh en de engelen.
Ze zorgen ervoor dat je blijft vertrouwen, doorzetten en je zal tekenen opmerken via jouw spirituele kanalen of je vooruitgang maakt. Elke stap die je zet is een belangrijke stap, het hoeven helemaal geen grote stappen te zijn!
Focus op je doel, op je droom en zet door!

De derde krachtige boodschap wordt je gegeven door Amaterasu , de Japanse Shinto zonnegodin, die zo’n groot licht was en zo stralend, dat haar ouders haar naar de Hemel zonden.
Daar laat ze nu haar licht schijnen over de mensheid.
Amaterasu was geschokt toen haar broer, de stormgod, de planeet ernstige schade toebracht.
Daarom verborg ze zich uit protest in een grot, en de wereld werd koud en donker.
De andere goden probeerden alles om haar te overhalen er weer uit te komen. Maar niets werkte, totdat ze tenslotte een spiegel in de ingang van de grot zetten. Toen Amaterasu haar stralende en prachtige spiegelbeeld zag, kwam ze tenslotte uit de grot.
Je kan altijd een beroep doen op haar om je gevoel van eigenwaarde te versterken en om je ware zelf te laten zien aan anderen.
Het is tijd om uit te komen voor wat je werkelijk voelt en waar je echt in gelooft, niet alleen aan anderen maar ook aan jezelf.
Laat je ware karakter zien, praat met mensen van hart tot hart, en weet dat je spiritueel gesteund wordt en alle hulp van de Opgestegen Meesters zal ontvangen om in liefde volkomen eerlijk te zijn, met jezelf en anderen.
Relaties zullen zich verdiepen, je zal voelen wie er werkelijk van je houdt en om je geeft en wie niet.
Laat dus ook alle oordelen over jezelf los en spreek vanuit jouw waarheid, integer, zonder anderen te kwetsen.
Hoe waarachtiger jij bent met jezelf en anderen, hoe groter het succes wordt in alles wat je onderneemt.

© Medium Mieke

www.miekecoigne.com