Paragnost Eddie en Consulenten

Weekreading 10 april

Weekreading 10 aprilWeekreading 10 april – 17 april 2017

Herken je….
dat je op dit moment geconfronteerd wordt met je verleden, dat er nog niet verwerkte ervaringen naar boven komen ( waarvan je wellicht dacht die ervaringen te hebben verwerkt , dan is het nu belangrijk te vergeven en je ervaringen een plek te geven. Doe dit op een liefdevolle manier naar jezelf toe en zie dat die ervaring(en) deel uitgemaakt hebben van je bewustwordingsproces. Kies bewust voor healing, zodat de blokkades zich kunnen oplossen en er weer ruimte ontstaat voor vreugde, liefde, gratie en dankbaarheid. Vergeving is healing op het allerdiepste niveau en draagt op een positieve manier bij voor je gezondheid, voor het creëren van gezonde relaties.
Ga bij jezelf na of er nog iets is in jouw leven wat om vergeving en healing vraagt?
Wat leidt jou naar het pad van de grootste healing en hoe kan jij een nog grotere healende inspiratiebron zijn/ worden voor anderen.

Weekreading 10 aprilHerken je dat je op dit moment voor het maken van keuzes staat, keuzes waarbij je weet dat ze bijdragen tot je gezondheid op elk vlak van je leven? Draag je ook zorg voor je fysieke welzijn door je voedingspatronen te herbekijken? Ben je je relaties aan het her-evalueren, zonder afbreuk te doen aan de essentie van de anderen ( onderzoek bij jezelf waar jij de ander beoordeelt naar jouw maatstaven) ben je bereid relaties op een hoger plan te tillen in plaats van eenvoudigweg te dumpen, tenzij je voelt dat de huidige intieme relaties toxisch, niet gelijkwaardig voor je zijn, heb je het lef om hier op een eerlijke manier face to face over te praten, zodat er niets aan ruis meer tussen jullie blijft hangen, doch op een waardige manier elkaar kan loslaten? Verdrietig om te constateren dat mensen die jaren heel close zijn geweest, abrupt een einde maken aan een op het eerste zicht toch wel mooie langdurige vriendschap, en het contact stoppen via de gekende communicatiekanalen….je kan inderdaad wel intimi uit je leven bannen op een aardse manier…maar….hoe vaak wordt dan toch niet uit nieuwsgierigheid gevraagd aan derden hoe het met die persoon gaat, wat die nu doet, of die gelukkig is enz….wat een illusie, een masker van bedrog en zelfbedrog. Tijd om het fake-masker te laten vallen. Dit draagt niet bij tot spirituele groei en liefdevolle hartsverbindingen.
Weekreading 10 aprilWat draagt hierin bij tot jouw verdere spirituele groei als mens onder de mensen? Welke keuzes ben je bereid te maken en ben je bereid de consequenties ervan te dragen?
Ben je bereid zorg te dragen voor je innerlijk licht?
Engelen sturen ons heel veel duidelijke boodschappen die we perfect kunnen begrijpen als we op één lijn zitten naar lichaam, geest en ziel. Kies je nu voor warmhartige, liefdevolle en vooral dankbare gedachten en voed jij je lichaam met gezonde voeding en draag jij ook zorg voor je ziel, door elke dag tijd en ruimte te maken voor spirituele groei? Het één kan niet zonder het ander, we zijn een drie-eenheid en in dit proces van innerlijke verbinding creëren we meer rust en acceptatie.

Herken je het gevoel dat jij voorbij de oppervlakte, dieper ‘ weet ‘? En toch twijfel je eraan?
We hebben geleerd om ons natuurlijk vermogen te weten, onze intuïtie, te negeren, in vraag te stellen en te twijfelen. Intuïtie is hét middel om te communiceren met de Bron. Je hebt het vermogen om tussen de regels te lezen, de waarheid te vinden in de zovele verhalen die je worden verteld. Het is dit innerlijk weten dat de deur opent tot een diepere wijsheid die immens groter is dan de beperkingen van de puur menselijke ervaringen, voorbij de puur fysieke zintuigen. Er wordt je informatie gegeven die op het eerste zicht niet logisch klinkt/ lijkt voor de nuchter denkende mens, maar waarvan je ‘ weet ‘ wat klopt en niet klopt. Vaker is het een kwestie van ‘ goddelijke timing ‘ opdat iets helder en duidelijk is en zichtbaar wordt gemaakt. Belangrijk is om in aandacht te luisteren, te vertrouwen op je intuïtieve vermogen en weet/ vertrouw dat je intuïtie juist is.

Warme hartegroet
Engelenmedium Mieke
www.miekecoigne.com