Paragnost Eddie en Consulenten

Weekreading 1 mei 2017 met de Engele


1.
NIEUWE LIEFDE/ Vernieuwing
Open je hart voor een nieuwe injectie met liefde in je leven. De engelen bereiden je voor om heel bewust te kijken naar nieuwe mensen die in je leven komen met een open hart.

Sta open voor veranderingen in je huidige relaties, onderzoek mogelijke rigide gedachten over hoe een relatie zou moeten zijn en verander die gedachten als je merkt dat mede hierdoor relaties vastgelopen zijn.

Als je meegaat met de golven van de liefdes-energie zal je ervaren dat de dingen in je liefdesleven die niet meer functioneren, als vanzelf verdwijnen.

Ze maken plaats voor nieuwe perspectieven en mogelijkheden die je heerlijk zult vinden. In deze periode is het mogelijk je open te stellen voor een nieuwe liefde en is het ook mogelijk een huidige verbintenis op een hoger plan te brengen! Vraag de assistentie van Aartsengel GABRIEL, die toezicht houdt op elke vorm van communicatie in het universum.

Vraag AE Gabriël het pad vrij te maken en wees ontvankelijk voor alle gedachten, gevoelens en hetgeen je intuïtief mag doorkrijgen! Maak gebruik van jouw steeds helder wordende kanalen!


2.

ZIELSVERWANT- Soulmate

Stel je jezelf de vraag of je huidige relatie je zielsverwant is en/ of wanneer je je zielsverwant zal ontmoeten….we hebben veel zielsverwanten op aarde, mensen met wie we een diepere zielsband hebben ( en met wie het niet noodzakelijk tot een liefdesrelatie dient uit te groeien) en met wie we ons levenspad delen of althans voor een onbepaalde tijd.

Zielsverwanten incarneren met de bedoeling elkaar op aardse vlak te ontmoeten voor wederzijdse persoonlijke en spirituele groei.

Het herkennen van het vertrouwd gevoel, de vanzelfsprekendheid dat je voelde bij een eerste ontmoeting is één van de tekenen van deze zielsband.

 


3.

VERTROUWEN
Heb vertrouwen in de goddelijke leiding in het zich ontwikkelen en manifesteren van je diepste zielsverlangen naar zuivere zielsliefde, waar het herhalen van ouderlijke, voorouderlijke en aangeleerde patronen doorbroken zijn, waarin jullie beide kunnen gedijen, groeien in spiritueel- aardse verbondenheid. Vertrouw op de goddelijke timing; op de vraag wanneer de juiste zielspartner zich aan jou openbaart, zal je ‘ weten ‘, als je maar vertrouwt op je helder-weten, je helder-voelen en alle tekentjes die jou worden gegeven via jouw spirituele/ fysiek doorvoelde kanalen. Vertrouw op jouw diep gewortelde wijsheid, jouw Hogere Zelf, jouw Ziel, het weet wat echt goed voor je is. Vertrouw erop dat jij een goddelijk wezen bent, puur liefde, ontstaan uit liefde, verbonden met de Bron van Liefde, en ook JIJ liefde mag verwelkomen in jouw leven. De Engelen helpen je om alles wat geen liefde is- negatieve gedachten, overtuigingen, los te laten, gedachten over hoe liefde zou moeten zijn, hoe liefde er zou moeten uitzien en ervoor heeft gezorgd dat je alsnog niet die gedroomde zielspartner hebt ontmoet, op een hoger plan te brengen. Liefde spreekt niet over de vorm waarin liefde zich laat zien, spreekt niet over een bankrekening, spreekt niet over status. Liefde stroomt overvloedig van ziel naar ziel, van hart naar hart, van mens naar mens.
Warme lichtgroet
Medium Mieke
www.miekecoigne.com