Paragnost Eddie & Consulenten

Water en vrouwelijke energie

Water en vrouwelijke energiedit wilde ik aan Caspertje geven om te eten. Ik hoorde iemand onzichtbaar en verbaasd vragen of ik mijn kater aarde ging geven. Het volgende, korte tafereel legde ik het lepeltje met aarde in de keukenkast, maar de aarde kwam heel verspreid in het keukenkastje te liggen. Dus ik veegde met één hand de aarde samen en toen werd ik wakker.
Water en aarde. Water is het krachtigste element en symboliseert ook de vrouwelijke weg. Water is sterk en niet af te brengen van het doel om samen te komen met zijn bron en tegelijk past het zich aan en kan creatief zijn in de manier waarop het zijn bestemming bereikt.
De vrouwelijke weg is de weg van het hart. Ze ontvouwt zich en bloeit in overeenstemming met de natuurlijke stroom van het leven.
Dit is ook de weg van binnenuit die ik ervaar. Het eren en vieren van mijn vrouwelijke natuur op een natuurlijke manier. Ik realiseerde me deze morgen dat vrouwelijk energie van binnenuit stroomt, al zou ik me tooien met sierraden en alle attributen die mijn vrouw-zijn zouden accentueren.
Ik hou van eenvoudige sierraden die ik bewust en zorgvuldig kies. Overwegend met een kristalletje erin verwerkt of een sierraad dat een diepere betekenis heeft. Ik draag ze dan ook bewust.
De twee elementen samen ervaar ik als een boodschap, met name: mijn vrouwelijke energie in mijn lichaam, in de stof integreren. En wat Casper in mijn droom betekende is dat hij de boodschapper was. Casper is in complete harmonie met zijn mannelijke en vrouwelijke energie.
Je kan jezelf visualiseren als water, krachtig en sterk en tegelijk meegaand.
Onderzoek waar je je op dit moment bevindt en waar je naartoe wilt als deze watermassa in beweging komt.
Neem de vrouwelijke eigenschappen van het water in je op tot je ervaart helemaal 1 te zijn geworden.
Ontspan je in het bewustzijn dat er niets is dat jouw reis naar de hereniging met je bron in de weg staat, hoewel er tijdelijke dammen kunnen en mogen zijn in deze weg.
Als het water dat je visualiseert niet fijn voelt, kan je het veranderen. Het is te kronkelig, te heftig of het staat stil.
Haal je bewust voor ogen wat jouw vrouwelijke weg is en waarnaar je verlangt.
Welke water-eigenschap wil jij in je leven ruimte geven om je vrouwelijkheid tot expressie te brengen?
Ik wil hier nog graag aan toevoegen dat dit proces evenzeer voor een man belangrijk is. Het is tijd om het beeld van de man als stoer en macho los te laten.

Warme groet
Mieke Box 45
www.miekecoigne.com