Paragnost Eddie en Consulenten

Wandelen door de poort

hemelse poortWANDEL DOOR DE POORT VAN VREDEVOLLE TRANSFORMATIE
Lieve lezer

Hoe gaat het eigenlijk met jou? Hoe gaat het écht met jou?

Voor de mensen die me vaker bellen, hebben me de laatste weken hun ziel laten zien, de heftige emotionele schommelingen in persoonlijk of zakelijk leven….zakenlui die zich zorgen maken over de frustrerende stilstand en de paniek errond, op persoonlijk vlak is het voor velen duidelijker geworden dat toxische verbindingen niet langer werken.

Voor de nieuwe bellers is het vaak nog eens verrassend dat ik niet enkel vanuit mijn mediumschap informatie geef, maar toch de informatie die ondersteunend kan werken en meer inzichten geeft, in het waarom relaties niet meer werken zoals ze ooit in stand werden gehouden. Relaties, maar ook geboortefamilie, vriendschappen.
Dit werkt niet anders voor mezelf , wil ik toch maar even meegeven.

We kunnen in de weerstand blijven hangen, boos worden, ontgoocheld zijn in onszelf, in relaties, in een werkgever, in collega’s…tout court: in het leven zelf.

Lieve lezer, dat dit eraan stond te komen, wisten we en heb ik al een hele tijd meegedeeld: niet vanuit een pessimistische kijk, integendeel: het is niet negatief, verandering is datgene waar we niet echt gek op zijn…we houden liever toch alles bij het ‘oude ‘, bij het ‘ vertrouwde ‘, al is het ziekmakend, of destructief, of helemaal niet goed voor je algemeen welzijnsgevoel, en in relaties evenmin voor de omgeving, voor de kinderen….

Laat ons even terugkijken op de maand juli…heftig, niet? De gekte mondiaal, de gekte individueel….onze eigen gekte misschien erbij?

Ondanks alle nieuwsberichten en informatie dat ons ter ore komt, de beelden die onze netvliezen bereikt….houd het niet vast, en weet dat alles wat nu mondiaal aan de gang deel uitmaakt van een versnelde opschoning en uitzuivering op mondiaal vlak, en ook hierin worden we allen geraakt,, op intermenselijk vlak.

Relaties worden in vraag gesteld….meer bewuste mensen zijn hier al zeker al een tijdje mee aan de gang– werksituaties worden niet langer meer gedragen als enige tijd geleden– de verbinding is er niet meer- de hartsverbinding.

Het strijden, het vechten tegen jezelf mag gestaakt worden, het is nu de tijd vrede in je hart te vinden en vanuit vrede te leven: vrede nemen met de veranderingen die op je weg komen,

violet flameAlle gebeurtenissen die van buitenaf in ons leven komen en die we in onze aardse illusie als onprettig, verdrietig, pijnlijk ervaren, is vooraf door een duistere waarschuwing van een nog bestaand ‘ wonde ‘ aangekondigd.

Of je bent de weg van de onderdrukking van nog bestaande ‘ wonden ‘ ingeslagen, of je hebt jezelf geïdentificeerd met de illusie van de nog bestaande ‘wonden ‘ die angsten heeft gecreëerd.
Herinner je dat je een goddelijk kind bent en in vol-ledige ontwikkeling bent op Aarde.

Er lijkt wel geen einde te komen aan het opruimen van ‘ oude lasten ‘ en verwerken. Ga gewoon door en verder zoals je bezig bent…en weet dat het deel uitmaakt van je opschoningsproces. Dit is de weg van jouw trans-formatie. Van ieders transformatieproces. Al voelt deze weg soms wel eens heel moeilijk, vermoeiend en zwaar, het is een mooie weg dat je aflegt…heel spoedig zal je je lichter voelen, opgelucht en blij dat je toch doorheen dat pad bent gewandeld.
Vertrouw erop dat er voor jouw ontwikkeling op aarde is/ wordt gezorgd.

Herken je het :
Je weet wat je ‘ hebt ‘, je weet (nog) niet wat je ‘ krijgt ‘, stel je eens voor dat hetgeen je krijgt beter past bij de persoon die je NU bent? Stel je eens voor dat het Omniversum heel hard met je meewerkt om die liefdevolle relatie te krijgen waar je zo naar verlangt?

Stel je eens voor dat het Omniversum je alle tekentjes geeft om die job aan te nemen waar je ondertussen al -tig keren naar hebt gekeken maar bij jezelf hebt gedacht: ‘ Wie ben ik wel dat ik denk die job te kunnen krijgen….’. Stel je voor…dat je die job waar je al je kwaliteiten verder kan ontwikkelen wél krijgt.
Het Omniversum zal niet opkijken….ik denk dat JIJ jezelf een paar tikjes op je wang zal geven dat het geen droom is, maar jouw werkelijkheid.

Kies je ondanks alles door DE POORT VAN VREDE te stappen of door de poort van drama, ellende, negativiteit….?
Vrede is in en met ons. We zijn in de tijd, de gouden tijd, waarin alles verder onthuld wordt.
Wie we zijn, vanwaar we komen, waar we naartoe gaan en wat onze zielsmissie is op Aarde.
Alle kennis ligt in de cellen van onze ziel opgeslagen.

Je bent een goddelijk kind van goddelijke transformatie op aarde. Het enige waar je je zelf het ja- woord kan in geven is : ja, ik ben bereid.
Door de aardse weg van pijn te ( blijven) volgen worden nog heel veel bestaande wonden van generatie op generatie doorgegeven.
Wanneer een ziel zich bewust wordt van haar goddelijk natuur, is de eerste stap gezet naar het doorbreken van de cyclus. Het enige wat nodig is : JA, ik ben bereid.
Je kan je nu instellen om te werken met de VIOLETTE VLAM van SAINT- GERMAIN.
Deze krachtig vlam werkt purificerend, reinigend, transformerend en transmuterend en absorbeert alle negatieve energieën om deze om te zetten in positieve energieën.

Saint- Germain is een voor deze tijd belangrijke transformator ( de 7de straal) en representeert transmutatie, vrijheid, alchemie, vergiffenis, rechtvaardigheid en mededogen. Werk regelmatig met de Violette Vlam en ervaar wat het regelmatig werken met Saint- Germain in jouw leven verandert.
De Violette Vlam werkt bijzonder krachtig en voelt tegelijk heel zacht, liefdevol, teder aan. Kies een moment voor jezelf dat je je verbindt met de Violette Vlam voor minstens 15 minuten.
De zuiverende werking dringt door op alle niveaus, in alle lagen ,  en waar nog energiëen rond jou aanwezig zijn, verbrandt de Violette Vlam het resterende zodat niets blijft kleven.

De Violette Vlam kan je ook gebruiken om situaties, mensen die je nog niet hebt vergeven en losgelaten, te vergeven en los te laten.

Heel eenvoudig kan je je afstemmen op de reinigende zuiverende Violette Vlam en de intentie neerzetten in jouw woorden…

‘ Saint- Germain, wil je me helpen alle negatieve energieën, gedachten, emoties te transformeren met de Violette Vlam zodat alles zich verder transmuteert op een positieve manier, dank u wel ‘.

Blijf gedurende een 15 minuten in de Violette Vlam kijken en blijf in verbinding.
De violet flame meditatie
youtu.be
Begeleiding bij De Violet Flame Meditatie
Hier kan je een eenvoudige meditatie vinden ter ondersteuning.

Liefs en warme groet
©Medium Mieke

www.miekecoigne.com