Paragnost Eddie & Consulenten

Vrije keus

Vrije keusSommigen geloven niet in ‘ vrije keus ‘ , anderen realiseren zich dat er in hoge mate wél vrijheid is in het maken van keuzes.
Je kan je verbinden met de kracht van de Opgestegen Meester Saint- Germain.
In de meeste levensthema’s kan je je bevrijden en losmaken van hetgeen je blokkeert / hindert. Je kan oude en achterhaalde gedachten- en gedragspatronen, schijnbare afhankelijkheid en overtuigingen, een negatief zelfbeeld, karmische verstrikkingen veranderen, transformeren en transmuteren.
Saint- Germain laat ons inzien dat we altijd een vrije keus hebben en ongeacht van welke keuze we maken, ook uiteraard de consequenties dienen te dragen. Elk besluit dat je neemt tot zelfs geen besluit heeft een impact. Wanneer je de vrije keus hebt, kan je ook blijven bij wat er is en je hoeft niets nieuws te kiezen. Saint- Germain helpt ons de mogelijkheden en gevolgen te zien; ons blikveld kan veranderen en het kan zelfs gebeuren dat we zelf lachen om onszelf….Een nieuwe zienswijze, een dieper begrip en andere gedragsverhoudingen worden mogelijk; we kunnen ons verlaten op het levensspel zonder verstrikt te geraken en onder het eigen ‘ drama ‘ te lijden. We zien in op welke manier en zelf wel eens ons eigen drama creëren. We zien in dat in het drama van het leven een heel grote intensiteit van gevoeligheid ligt waardoor we ons nog meer bewust worden en dieper gaan voelen. Wanneer we vrij zijn en ons vrij voelen kunnen we kiezen tussen avontuur, levendigheid, en/ of drama.
Herken je op dit moment dat je leven meer richting drama zit en wil je echt ont-groeien van alle zelf-gecreeërde drama- situaties? Over een paar dagen krijgen we een retrograde Pluto en hierover kan je over een paar dagen een blog rond lezen. Saturnus retrograde en de impact ervan kan je nog even nalezen onder het kopje ‘ blog ‘ op de website van paragnost Eddie. Je kan ook altijd je eigen geboortehoroscoop nakijken op de overwegend gratis website: www.astro.com ( je moet wel je geboorte-uur kennen, weet je het niet, contacteer dan even het gemeentehuis) raak je er niet uit wat dit allemaal betekent, dan kan je best een professioneel astroloog raadplegen of iemand op de lijn die hiervoor bevoegd is. Veel onrust bij de mensen is te wijten aan de sterke energetische shift, de frequente sterke licht-instroom, de heersende retrogrades die ons uitnodigen ( of zelfs dwingen) komaf te maken met het verleden, blinde vlekken en schaduwkanten op een vriendelijke manier ruimte te geven, bewuster te worden in de keuzes die worden gemaakt. Mensen die jaren blijven hangen in de hoop dat iemand terugkomt en verzaakt het eigen leven op te nemen en door te geven met persoonlijke dagelijkse zingeving kan nooit verhaald worden op hulpverleners. Liefde is geen bezit en de reden waarom relaties stoppen kan karmisch bepaald zijn. ( Karmische relaties vanuit astrologische visie ) of kan stoppen om de groei voor één van de beide of beide partners belemmerd wordt…

Enkele richtlijnen om een situatie ( of meerdere situaties) en jezelf beter te begrijpen….als je eerlijk met jezelf en voor jezelf met die enkele vragen omgaat, kan je zeker een verandering van bewustzijn én uiteindelijk een positieve verandering in het maken van keuzes of het herkiezen ervaren. Je kan de vragen ook vanuit je hoofd benaderen, verstandelijk…weet dat je hart altijd het antwoord weet. Voor je de vragen beantwoordt, verbind je met je hartsbewustzijn en neem je tijd. Schrijven werkt verhelderend en ondersteunend. Je kan de vragen ook spreiden over een aantal dagen…wat je zelf aankan/ verkiest.

– In welke situatie sta je voor een keuze? ( of meerdere situaties)
– In welke situatie (s) of door wie voel jij je gevangen, voel jij je afhankelijk? Op welk vlak voel jij je gevangen en / of afhankelijk? Wil je dit anders? Hoe ga je die situatie veranderen ( wie of wat kan je hierbij ondersteunen) en hoe kan je terug in eigen kracht staan, zelf-staan, zelfstandig?
– Wat voor ‘ drama ‘s ‘ duiken steeds weer opnieuw in jouw leven op? Wat voor overtuigingen, gedachten, gedragingen zijn hiervoor verantwoordelijk? Voel je je een slachtoffer en/ of herken je je eigen aandeel in het instandhouden van deze ‘ drama ‘ s ‘? Kan je hier met mededogen voor jezelf ( en alle betrokkenen) naar kijken? Wat voel je hierbij? Wil je dit voor de volle 100 % veranderen….voor jezelf, bij jezelf?
– In welke situatie ’s ben je ervan overtuigd dat je géén keuze hebt? Tussen welke mogelijkheden kan je kiezen? Welke zijn de consequenties als je de keuze maakt? Wat voel je hierbij? Onderzoek vanwaar jouw overtuigingen komen; zijn deze van jou of heb je die ooit aangeleerd ( geconditioneerd) heb je deze voor jouw waarheid aangenomen en kan je die nu aftoetsen aan jouw werkelijkheid én veranderen?
– Welke verplichtingen geven jou een verstikkende, beangstigend gevoel, op een manier dat je je gefnuikt voelt in je ‘ bewegingsvrijheid ‘? Tussen welke innerlijke stellingen voel je je heen- en weergeslingerd?
– Ben je voor de volle 100 % bereid je leven en jezelf met andere ogen te bekijken?

Het doel van deze zelf-reflectiemomenten zijn dat je je emotionele verstrikkingen herkent en je er je van bevrijdt, dat je achterhaalde overtuigingen die meestal niet van jezelf afkomstig zijn transformeert en transmuteert, je karma opheft en je realiseert dat je een vrije keuze en eigen verantwoordelijkheid draagt in elke gemaakte keuze.

Wil je hierover graag praten/ chatten of een uitgebreid emailconsult, voel je welkom. Ben jij klaar om de stap naar een vreugde- en liefdevol leven te zetten en klaar om alle drama-behoefte vanuit hoelang geleden die behoefte is ontstaan te veranderen? Je hebt er nog maar weinig lol aan, door te gaan met een leven dat je zin voor het leven in alle schoonheid ontneemt, en jij alleen kan vandaag die keuze maken.
Het is jou van harte gegund en niets minder dan dit.

Warme groet
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com