Paragnost Eddie & Consulenten

Vragen?

medium lis vragenSoms heeft een mens zoveel vragen, en zijn er niet de antwoorden die verlossing geven.
Dat kan ook niet altijd ,omdat we soms in een fase van ons leven zitten waarin de antwoorden geen helderheid kunnen geven.
Dit heeft dan weer te maken met ons bewustzijn.
Je gaat nu eenmaal als mens door verschillende lagen heen van je leven, en die lagen ‘’zo kun je dat het beste zien’’, hebben allemaal een bewustzijn.
Zo kun je soms niet bij de antwoorden komen op de vragen die je hebt, en is het maar beter om de tijd te nemen om alles rustig te laten zijn.

Soms heb je ook een innerlijke onrust die je een gevoel kan geven dat je perse iets moet onderzoeken in je leven maar kan je er toch niet bij.
Dit is dan niet het geschikte moment voor jou en kun je het beter laten tot er een ander tijdstip is aangebroken.
Vragen hebben we immers allemaal.
De een wil iets weten over zijn toekomst de ander wil iets weten over het verleden, of over waar men op dit moment in zit.
Vragen zullen er altijd blijven en het is ook goed om te vragen en om de dingen te leren zien zoals ze zijn.
Zo kan men het dan alsnog een plek te geven waardoor we weer door kunnen gaan met ons leven.

Groeien in bewustzijn helpt je ook om de dingen en de vragen in je leven anders te bezien.
Niets is wat het lijkt heb ik al eens eerder geschreven en dat klopt ook.
We hebben uiteindelijk allemaal een ander beeld van de werkelijkheid.
Wat jij de waarheid vindt is voor de ander onzin omdat niets is wat het lijkt.
Onze belevingswereld is afgestemd op een groot collectief bewustzijn en daardoor lopen ook gevoelens door elkaar.
Wat is van jou en wat is van de ander. Je vraagt het je vast wel eens af, en daar kun je ook echt wel door in verwarring zijn.
Verwarring is ook een gevoel van niet weten, van niet bewust zijn van wat er werkelijk speelt. Als je al in die verwarring bent dan is het goed om de ware oorzaak daarvan te onderzoeken.
Je voelt je soms ontkracht door de vele gebeurtenissen in je leven door de mensen in je omgeving en door alles wat zich aandient op de meest onmogelijke momenten.
Zorg ervoor dat je in je eigen kracht blijft heel dicht bij jezelf.

Mensen hebben al vragen sinds ze kunnen praten. En dat is goed, een mens wil weten en onderzoeken, daar is niets mis mee, daar groei je van in bewustzijn ‘’zoals ik al eerder zei’’. Het hele leven is gebaseerd op leven en de dood, vanaf dat we geboren worden zijn we ook elke dag een stukje aan het sterven, ‘’we groeien en laten los’’ we laten los’’ en gaan weer verder.
Doen we dat in bewustzijn dan doen we dat vanuit ons volledig potentieel.
Doen we dit omdat bv een ander dit zegt, dan komen we telkens weer voor dezelfde deur te staan die we binnen mogen gaan, om weer hetzelfde onderwerp te mogen doorleven. Immers alles wat je vanuit jezelf en vanuit je Goddelijke oorsprong neerzet en doorleeft is wie je werkelijk bent.
Al het andere is kunstmatig in het leven geroepen, en zijn ingevingen vanuit een bewustzijn dat ons klein wil houden, en wat ons wil manipuleren om de dingen te doen die juist niet bij je zielenroep horen.

Veel vragen worden dus nog niet beantwoord, omdat ons bewustzijn er nog niet naar is om daar de kennis van te begrijpen.
Dit geldt uiteraard op elk niveau. Wie je ook bent en hoe je ook in je leven staat op dit moment blijf vragen stellen.
Neem niets zomaar aan als ‘’wat je ziet is wat je krijgt’’, omdat de sluier al eeuwenlang over ons bewustzijn heen wordt getrokken en wij mensen nu eindelijk eens in mogen zien dat niets is wat het werkelijk is.

Laat de kinderen maar vragen stellen en als je ze niet meteen kan beantwoorden ga dan eens op zoek naar gelijkgestemde mensen.
En neem je kind serieus denk niet dat je kind fantaseert, maar vraag door als je voelt dat er een laag onder zit.
Neem de tijd om te luisteren en te vragen, want de tijd waarin we leven is aan het veranderen en vele waarheden zijn niet de waarheid zoals het werkelijk is.

Denk na en voel vooral dat zoals het leven nu is ‘’mondiaal’’ en om je heen en misschien ook in je eigen omgeving.
Het klopt niet, en dit is al voor zo een lange tijd aan de gang.
We mogen elkaar niet langer iets wijsmaken we mogen ontwaken uit onze slaap.
We zijn als Doornroosje te lang in onze slaap geweest, en de tijd is nu gekomen we mogen om ons heen kijken om te ontdekken en vooral door vragen te blijven stellen voor ons hoogste goed.

Wil je hier eens met mij over chatten dan ben ik bereikbaar bij Paragnost-Eddie box 68.

Hartegroet,
Elisa-Lis