Paragnost Eddie en Consulenten

Vragen die mij vaak worden gesteld

Vragen die mij vaak worden gesteldVragen die mij vaak worden gesteld. Hoe kun je jezelf veranderen?
Je kunt jezelf veranderen door de weg te kiezen die bij je past, en vanuit je hart te onderzoeken wat je ware gevoelens en verlangens zijn in dit leven!

Hoe kun je voelen dat je beslissing juist is?
Als je de weg kiest die echt bij je past, dan voel en weet je diep van binnen dat je beslissing juist is.
Hoe kun je veranderingen  doorvoeren zonder dat jouw omgeving  in opstand komt?
Je kunt dat nooit helemaal voorkomen. Want mensen kunnen zich gauw bedreigd voelen door een nieuwe situatie. Maar als je rustig uitlegt dat dit bij jouw groei als mens hoort en jij je bewust bent geworden van jezelf en jouw gevoelens- dan treedt er vaak duidelijkheid op en volgt er in de meeste situaties acceptatie. Is die acceptatie er niet dan is het meestal het beste om de situatie los te laten.

Hoe kun je verder gaan op je nieuw ingeslagen weg?
Dat doe je door je volkomen bewust te blijven van wie je bent – je ware gevoelens-en jezelf en je nieuwe leven volkomen te omarmen. En blijf jezelf ontwikkelen.

Ik ben vaker gelukkig ,en toch voel ik steeds dat ik terugval hoe komt dat toch?
Dat kan verschillende oorzaken hebben- invloeden van buitenaf- de enorme energieën die over de aarde woeden, de zonnevlammen die de energie in het lichaam verstoren, of valkuilen die je niet herkent.
Maar als je zorgt voor een goede gronding en alert blijft op jezelf en je omgeving dan blijf je meestal wel in de juiste balans. Het is en blijft werken aan jezelf.

Ik zie steeds vaker dat mensen zo sacherijnig zijn in mijn  omgeving- zo ontevreden ook.
Ja, dat valt je nu op omdat jijzelf beter in je vel zit en je bezig bent jezelf los te koppelen van de groep oftewel het collectief waar je mee verbonden was.

Ik wil daar iets aan doen, maar weet  niet hoe.
Vanuit je ware zelf… die je inmiddels weer hebt ontmoet.. kun je mensen bewust proberen te maken van waar zij inzitten. Zo help je elkaar weer de goede weg te vinden. Maar ‘’gooi geen paarlen voor de zwijnen’’…oftewel ‘’niet je kostbare energie verspillen aan mensen die er niet mee om kunnen gaan’’.

Ik ben dan bang voor afwijzing.
Gewoon doen!…zeggen wat je voelt en ziet zonder te vingerwijzen, maar met de liefde die jij zou willen ervaren op dat moment.

Ik durf dat echt niet zo goed.
Oké… als jij geen spiegel had gehad van iemand uit je omgeving zou je ook nog steeds zo angstig zijn voor verandering. Wees nu niet angstig om je medemens te helpen. Zo help je elkaar en ook jezelf weer een stapje verder op weg naar het licht.

Lieve mens. Juist door stappen te zetten die je voorheen nooit hebt durven zetten loop je best wel eens met je neus tegen de deur.

Geeft niets. Het is en blijft ‘’vallen en weer opstaan’’. Dat is de enige weg om te groeien naar vol bewustzijn . Angsten houden je klein en beperken je in je bewegingsvrijheid.

Weet dat wat er ook is gebeurt in je leven en hoe zwaar je het hebt gehad of nog hebt, ‘’het licht is er voor iedereen’’. Leer met andere ogen te kijken en wordt bewust van wie je werkelijk bent.

‘’Jouw mooie wezen mag je nooit meer onderdrukken’’.

Je bent wie je bent en dat zal je altijd zijn. Door de eeuwen heen.

Warme knuffel,
Elisa-Lis box 68  Paragnost-Eddie